• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli adim atacagim..yardim edermisiniz

Nerde tanıştınız nasıl oluyor bu ilişki anlayamıyorum. Nesine aşıksınız onu da çözemedim. Maddiyat demiyorum ama eğitimi olsun, kültürü olsun, kendini toplum içinde taşıması olsun nesi aşık etti size kendisini? Arada onca mesafe olan bir ilişkide 5 ay gibi kısa sürede alınacak kararlar değil bunlar.

Sizi sevdiğinden emin olmak istiyorsanız, ben memleketimi özledim. Her şeyi bırakıp Türkiyeye gelemek istiyorum. Diyin bakalım ne kadar seviyormuş sizi.

CicimBalim CicimBalim bu arkadasin dedigini bi degerlendir bence hatta evlendikten sonrada calismayi dusunmuyorum de bakim tepkisi ne olacak

Aynen bu laflari annemdende duydum.
Aklin yolu bir de ondan :) bu yaşta işsiz adam kusura bakma ama aşkindan öldüğünden değil.Açliktan öldüğünden yurt disina gider. Hayata nasil bakiyor,kaç kitap okumuş,Çocugun olsa nasil babalik yapacak ,arkadaş ortamina soksan onunla övünür müsn bütüün bunlari düşününce karşina koca bir hayirrrrr cikacak

Yurt disinda ne is yapacaksin ,oraya uyum saglayabilecekmisin,nasil gecinecegiz vb sorular sorsana.Ayrica oraya gelen herkesi zengin olarak goruyor olabilir oradaki yasami anlat calisma hayatini anlat.

Herkez gibi bende sirf yabanci ulke icin istiyor diyorum ve cok akrabam orda hatta amcam oglunu sirf almanya icin evlendirdi kizla simdi 3 cocukla bosandilar emin ol yanlis yoldasin...bak onu dene tūrkiyeye kesin donus yapiyorum de artik orda yasicam orda yapicam gorevimide tepkisini ölç??

Seninle evlenmek onun için amaç değil, araç.
Daha iyi niyetlilere layıksın, annen çok haklı.

Nerde, nasıl tanıştınız?

Ailesi ile nasıl karşılaştırdı?

Yurt dışında yaşıyorsun, eğitimli kültürlü öğretmen kızsın. Neden türk erkeği? Anlatsana bana biraz hangi ülkedesin? Neden ordan birini bulmuyorsun hala bu işsiz sorumsuz adamla mı uğraşacaksın? Adamın niyeti oraya kapağı atmak. Annenin lafını dinle.
Almanyadayim ve acikcasi nasil ayrilacagimi bilmiyorum cünki cok baglandim belki safca gelicektir ama üzülmekten cok korkuyorum
ve türkiyeye gittigimde ister istemez onu görecegim cünki evlerimiz ayni yerde kafam cok karisik cokk

G.tünde don yok evlenecekmiş.
Hiç samimi gelmedi bana.
Annen haklı.
Keza çok daha iyi hayatlara layıksın sen onun gözünde.
Anneyi dinle.
Çekeceğin acı en fazla 3-4ay.
Peki hangi sebeple ayrilayim nasil acikliyayim sonucta suan aramiz iyi

Iyi aksamlar
sirf bu konuda fikir almak icin üye oldum cünki kimseye anlatamiyorum bukadar detayli.
Ben 24 yasindayim yurtdisinda yasiyorum bir yil sonra ögretmen olacagim
Erkek arkadasim 27 yasinda Türkiyede yasiyor. 5 aydir birlikteyiz. Sorunumuz onun issiz olmasi

Lise mezunu ve bu zamana kadar hep orda burda calismis yani anlicaginiz bir birikimi yok iside yok bu aralar.Kesinlikle kimseyi asagilamiyorum ama birlikteligimiz sürecinde bu tür meselelerin sorun yaratabilecegini anladim.
Umudunu benim yasadigim ülkeye baglamis acikcada söylüyor Evlenince orda yasariz diye. Buda ister istemez kafamda soru isareti yaratiyor sonucta benim sayemde Türkiyeden cikis yapabilecek.
Suan issiz ve gecici bir is ariyor dügünümüze birikim yapmak icin ondan sonrada zaten buraya gelicekmis. Ha is bulamiyor bu aralar o ayri.

Cok acele ediyor mesela ailesiyle tanismak istemedim cok erken diye bir baktim haberim yokken bi gün karsima cikarmis annesini babasini ve mecburen el öptüm tanistim.
Kisacasi ona kalsa hemen nisanlanip evlenmek istiyor bense kafamda soru isaretleri oldugu icin erteliyorum.

Anneme acikladim ve kesinlikle karsi cikti cünki o beni tek basina büyüttü okumam icin cok cabaladi zorluklar cekti simdi erkek arkadasimi buraya getirdigimde cok zorluklar cekicez sonucta dil kültür bilmiyor isi yok ondan dolayi annemide anliyorum bnim iyiligimi rahatligimi düsünüyor.
Bir yandan onu seviyorum diger yandanda kafamda bu tür sorular var sorguluyorum kafam cok karisik
anlatilacak daha cok sey var ama kisacasi bu

sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum
Ne düsünüyorsunuz..benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
Dugun yapacak ev kuracak durumu yok tabi kapagi yurtdisina atmak amac. Uzak dur bence denginizi bulun evlenin..

yahu deli misiniz divane misiniz? gerçekten böyle çıkarcı adamları nerden nasıl buluyorsunuz? adam açık açık senle yurtdışı için evlenmeye çabalıyor. ne aşkı ne sevgisi... üstelik aranızda kültür, eğitim farkı var. nasıl anlaşacaksın sen onunla ya? bu kadar mı gözünüz dönüyor evlilik uğruna? pess

Ayrılma. Türkiyeye kesin dönüş yapıyorum memleketimi özledim de. O senden ayrılacaktır. Hiç dert etme kendine dediğimizi yap sen. Tepkisini ölç.

Evet kesinlikle bunu söyleyin. 180 derece dönüşü göreceksiniz zaten, muhtemelen o ayrılır sizden. Sizden çıkar sağlamaya çalışan insanlara bağlanmayın, sevgilim demeyin. Kendi denginiz biri elbette karşınıza çıkacaktır.

Muhtemelen yurtdışına kapağı atmaya çalışıyor. Anneniz haklı, uzak durun derim. Ayrıca mis gibi eğitimli kızsınız, bir baltaya sap olamamış adamlardan daha iyilerini hak ediyorsunuz bence.
Sizi sevdiğinden emin olmak istiyorsanız, ben memleketimi özledim. Her şeyi bırakıp Türkiyeye gelemek istiyorum. Diyin bakalım ne kadar seviyormuş sizi.

Evet denemek icin dedim Orda görev almak istiorum orda calisiriz birlikte diye. Tek dedigi sey Burda cocuklarimiza birsey veremicez cünki maaslar düsük vs vs

Evet denemek icin dedim Orda görev almak istiorum orda calisiriz birlikte diye. Tek dedigi sey Burda cocuklarimiza birsey veremicez cünki maaslar düsük vs vs

Ayak atıyor işte. Siz kararlıymışsınız dönmeye gibi davranın, sanki maaşı var da beyefendinin düşükmüşmüş. Ben kararlıyım istemiyorum dönmem kesin diye sürdürün, ayrılır zaten.

Peki sizin orda iş bulabilecek mi? Dili var mı?
Bağlandım diyorsunuz da dediğim gibi tam olarak nesine bağlandınız? 5 ayda kaç kere gördünüz? Hiç tartıştınız mı misal? Tartışırken nasıl biri gördünüz mü? Bu insanın eğitim durumunu geçtim. Çalışkan biri olsaydı derdim ki en azından gelir orada da ekmeğini taştan çıkarır.
İki tane aşk sözcüğüne kanmayın, azıcık daha tanımaya çalışın.

He biz burada açlıktan ölüyoruz.
Bahaneleri de hazır.
Ayrılmak çok basit.
İlla bir gerekçe sunmana gerek yok.

Adam evde oturup çocuk bakıp temizlik yemek yapacak sen çalışacaksan neden olmasın bunları yapacak biri mi ilişkinden tamamen memnun musun sana karşı davranışları nasıl seni araç olarak görüyor ise illa ki anlarsın bi ayrıntıdan 5 ay kısa bir süre evlenme işine girişmek için

Back
X