Önemli :( ben kimim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi inci_007
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu yorumu özellikle dikkate almanı öneririm inci, yazılacak herşeyi yazmış arkadaşım kaydirigubbakcemile5

çok iyisiniz hepiniz çok çok teşekkürler

Sizin yaşadığınız bu duygular tabiki hiç normal değil.Ayrıca dinimizde de lezbiyenlik,bisesüellik gibi durumlar kesinlikle caiz değildir,dinen yasaklanmıştır.Fiziksel anlamda bayan olupda bu tür duyguları taşımak bence psikolojik bir rahatsızlıktır.Sakın yanlış anlamayın.Ben sizi bundan dolayı kınamıyorum.Bir yıldır böyle hissettiğinizi yazmışsınız.Belki bu geçici bir süreçtir.Ama mutlaka ve mutlaka bir psikolog veya işin uzmanı her kimse yardım almalısınız.Bunun için sakın çekinmeyin,utanmayın.Çok geç kalmadan lütfen tedbirinizi alın.

kesinlikle bu çok açıklayıcı olmuş. ben lezbiyenim 18im şuan 4 yıl önce farkettiğimde bende zorlanmıştım ama sizin yaşınız benim anladığım döneme göre çok büyük.

dünya sağlık örgütü eşcinselliğin hastalık olmadığını çoktan kabul etti siz nerelerde kaldınız. ortada karşılıklı bir sevgi varsa hiçbir şeyin önemi yok. aşkın sevginin cinsiyeti olmuyor. bunu algılamaya çalışın. ama tabi toplumun genel yargılarından en başından beri sizde etkilenmişsiniz yapılacak bişey yok. asıl hastalık olan normal olmayan homofobi. yani normal olmayan ve psikoloğa ihtiyacı olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…