• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onemli bir sorum var lytfen deneyimlerinizi yazin

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
cok ama cok kotu gunlerden sonra esinizle arayi duzelten oldumu .

degil anlasamamazlk o temiz terdipli olmami istiyo . Ben Pek yapmiyorum sonra birbrimize kotu sozler kyfur vs baska konulardasa sorun cikiyo
Herkes esini temiz ister.Ama temizlikten bahsettigi ev ise kendide temizleyebilir ama sizde dikkatli olmalisiniz.

Ne gibi bir temizlik istiyor sizdsn konuyu acik yazsaniz boyle soru cevap olmaz.

Bizde de tam tersi ben esimden tertipli olmasini isterim :KK70:
Bazen cocuktan yapamiyorum mesela yada cok hasta oluyorum esim hemen anlar, birsey mi oldu bu evler hic boyle olmazdi diye. O zaman kendisi yapar. Yani simdi kim ister ki aksam eve gelindiginde daginik ev gormek! Bence bu biraz yapiyla alakali. Ablamin 3 cocugu var ama ben evine cat kapi gitsem bile ev tertemiz olur. Ayni sey bendede oluyor. Sanki her zmn misafir gelecekmis gibi dursun istiyorum. Esim aksama misafir gelecekmis dedigi zmn panik yapmadan sadece yemk yapmak istiyorum. Yada dunyanin en sacma cumlesi olurdu heralde evler cok daginik misafir gelmesin, yapmaya calis. Yapamiyosan esinden yardim iste.gun icerisinde yapilack is bulamayinca bari kek pogca yapayim diyorum kucucuk bebekle kek pogaça yapiyorum.

Bizde de tam tersi ben esimden tertipli olmasini isterim :KK70:
Bazen cocuktan yapamiyorum mesela yada cok hasta oluyorum esim hemen anlar, birsey mi oldu bu evler hic boyle olmazdi diye. O zaman kendisi yapar. Yani simdi kim ister ki aksam eve gelindiginde daginik ev gormek! Bence bu biraz yapiyla alakali. Ablamin 3 cocugu var ama ben evine cat kapi gitsem bile ev tertemiz olur. Ayni sey bendede oluyor. Sanki her zmn misafir gelecekmis gibi dursun istiyorum. Esim aksama misafir gelecekmis dedigi zmn panik yapmadan sadece yemk yapmak istiyorum. Yada dunyanin en sacma cumlesi olurdu heralde evler cok daginik misafir gelmesin, yapmaya calis. Yapamiyosan esinden yardim iste.gun icerisinde yapilack is bulamayinca bari kek pogca yapayim diyorum kucucuk bebekle kek pogaça yapiyorum.

Benim çocuğum da yok
Ama dağınıklık çok feci
Şu an eve biri girse hırsız girmiş sanır

Ev çok dağınıksa misafire de gelme diyorum :D

Temiz ol derken kişisel bakım mı ev temızlıgı mı ? Eve bısey dıyemıcem eğer çocuk varsa çünkü bazen ne kadar toplasan da dağınık oluyor ama kısısel bakımın esler arasında bahanesi olmamalı. Karı koca temız pak olacak arkadaş

Saygıyı kaybetmemek çok önemli... ciddi bir çizgi çekip kari koca olarak bundan sonra her ne olursa olsun kavga ederken bile saygi sınırını gecmeyeceginiz konusunda anlaşır ve bunu gercekten uygularsaniz düzelir yoksa daha da kötüye gider...

eşimle bu konuda sanki gizli bi anlasma yapmış gibiyizdir cok şükür kavga ederken bile birbirimize ses tonumuzu yükseltsek de hakaret etmeyiz bu yüzden kavgalar kisa zamanda tatliya bağlanır ama hakaretler yağdırsak birbirimize insanin icine yerleşir unutamaz ve ilerde daha da kötüye gider. cevremde gördüğüm bu hakaretler zaman geçtikçe şiddet olayina dönüşüyor.

çalışmadığı halde ev işi yapmayan konu sahibi,bir konusunda bulaşıkların yığılı olduğunu ara ara kocasının kızarak yıkadığını yazmıştı.
kocasını sevmiyor ama babası daha fazla iş beklediği için kocasını da boşayamıyor.

çalışmadığı halde ev işi yapmayan konu sahibi,bir konusunda bulaşıkların yığılı olduğunu ara ara kocasının kızarak yıkadığını yazmıştı.
kocasını sevmiyor ama babası daha fazla iş beklediği için kocasını da boşayamıyor.
:oha: Gerçekten mi

Back
X