- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
cok ama cok kotu gunlerden sonra esinizle arayi duzelten oldumu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degil anlasamamazlk o temiz terdipli olmami istiyo . Ben Pek yapmiyorum sonra birbrimize kotu sozler kyfur vs baska konulardasa sorun cikiyoAldatmaysa konu bosan.
kavga saygisizlik vskonu nedir kotu gunlerden kasıt
Herkes esini temiz ister.Ama temizlikten bahsettigi ev ise kendide temizleyebilir ama sizde dikkatli olmalisiniz.degil anlasamamazlk o temiz terdipli olmami istiyo . Ben Pek yapmiyorum sonra birbrimize kotu sozler kyfur vs baska konulardasa sorun cikiyo
degil anlasamamazlk o temiz terdipli olmami istiyo . Ben Pek yapmiyorum sonra birbrimize kotu sozler kyfur vs baska konulardasa sorun cikiyo
Titizlik benim icin cok önemli mesela.. Esine hak verebilirim o yonden, detay bilmiyorum gerci ama..degil anlasamamazlk o temiz terdipli olmami istiyo . Ben Pek yapmiyorum sonra birbrimize kotu sozler kyfur vs baska konulardasa sorun cikiyo
tartisma buyuyo Ben ona o bana kotu sozle r kufur oluyo saygisizlik cokTitizlik benim icin cok önemli mesela.. Esine hak verebilirim o yonden, detay bilmiyorum gerci ama..
Kufur de ne demek??
Bizde de tam tersi ben esimden tertipli olmasini isterim
Bazen cocuktan yapamiyorum mesela yada cok hasta oluyorum esim hemen anlar, birsey mi oldu bu evler hic boyle olmazdi diye. O zaman kendisi yapar. Yani simdi kim ister ki aksam eve gelindiginde daginik ev gormek! Bence bu biraz yapiyla alakali. Ablamin 3 cocugu var ama ben evine cat kapi gitsem bile ev tertemiz olur. Ayni sey bendede oluyor. Sanki her zmn misafir gelecekmis gibi dursun istiyorum. Esim aksama misafir gelecekmis dedigi zmn panik yapmadan sadece yemk yapmak istiyorum. Yada dunyanin en sacma cumlesi olurdu heralde evler cok daginik misafir gelmesin, yapmaya calis. Yapamiyosan esinden yardim iste.gun icerisinde yapilack is bulamayinca bari kek pogca yapayim diyorum kucucuk bebekle kek pogaça yapiyorum.
Duzelmiyor konu nedir bilmiyorum ama gerci karekter meselesi birazcok ama cok kotu gunlerden sonra esinizle arayi duzelten oldumu .
bırbırımıze s.. cektıgımız gunler oldu ama hala bırlıkteyız ısın sırrı sınır anında sakın kalabılmek ve herkesı oldugu gıbı kabul etmekten gecıyor.kavga saygisizlik vs
çalışmadığı halde ev işi yapmayan konu sahibi,bir konusunda bulaşıkların yığılı olduğunu ara ara kocasının kızarak yıkadığını yazmıştı.
kocasını sevmiyor ama babası daha fazla iş beklediği için kocasını da boşayamıyor.
konularını okuyunGerçekten mi