Canım geçen sene kitap fuarında bir stant görmüştüm. Doğduğun gündeki gazetelerin sayfalarını hatıra olarak satıyorlardı. Belki bu şekilde istediğin tarihteki gazeteleri elde edebilirsin. Kartlarını almıştım ama kayboldu. İstanbul'da Beyoğlu'nda ofisleri vardı. Araştırırsan belki ulaşabilirsin.
Haberin icerigini soylesen ona gore yardimci olsak netten izmirin yerel gazeteleri yazinca bir suru gazete cikiyor.
Teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için. Konuya cevap verilmesi için illa ki bir olay olması gerekiyor artık onu anladım. İzmirde oturuyorum. Görmek istediğim olay büyük gazetelerde var mı bilemiyorum. Ama bir gazetede vardı hatırlıyorum evimizdeydi o gazete.
Açıkçası ben babamı öldüren adamı görmek istiyorum. Resmi vardı o gazetede
Canım başın sağolsun. Acını anlamaya çalışıyorum ama zor bir durumdur. Yine de senin yerinde olsam üstüne gitmem. Tekrar tekrar yaralarının kabuğunu kaldırma. Hem görsen ne olacak ki? Neden kendini üzeceksin durduk yere?
Üstünü kapat, unutulmaz ama bunca yıl geçmiş bazı şeylere alışmışken tekrar üzme kendini. Bence babacığın da hiç istemezdi. Dua et babana, özle. Kendini yıpratma.
babanın adı soyadıyla ılgılı olayla ılgılı google yazın
cok acı
cok uzun zaman once
ne dıyebılırım Allah boyle katıllerın belalarını versın ınsallah
Basin sagolsun canim o donemde net pek yaygin degildi o yuzden biraz zor olabilir.O kisi hapistemi yoksa disarida mi
Basin sagolsun canim
Butun illerin universite kutuphanesinde gazete arsivleri vardir
Eger izmirdeyse bu olay univ kutuphanesinde izmirin yerel gazeteleride vardir
Bir diger yol
Yerel bir gazetenin ana matbaasina tum arsiv tutulur onlardanda rica edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?