Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah istedigin gibi sonuclanir. Bir fatiha okudum canim.Arkadaşlar bugün akşam benim ve hayatım için önemli bir görüşmeye gideceğim. Söylediklerimin konuşmalarımın anlaşılır olması hakkımda en hayırlı olacak şekilde sonuçlanması için dua eder misiniz? Bir fatiha bir amine ihtiyacım var. Rabbim hepimizin hayırlı muratlarını kabul etsin. Mübarek ramazan günü tüm günahlarımızı bağışlasın inşallah.
Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah istedigin gibi sonuclanir. Bir fatiha okudum canim.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAHOkudum canım
okudum Allah hayırlı dualarını kolay eylesin
okudum Allah hayırlı dualarını kolay eylesin
Okudum Allah yardimcin olsun
Allah razı olsun canımOkudum,güzel geçsin inşallah
Okudum canim Allah yaninda olsun inşallah hayirlisiyla umdugun gibi diledigin gibi gecer görüşmenArkadaşlar bugün akşam benim ve hayatım için önemli bir görüşmeye gideceğim. Söylediklerimin konuşmalarımın anlaşılır olması hakkımda en hayırlı olacak şekilde sonuçlanması için dua eder misiniz? Bir fatiha bir amine ihtiyacım var. Rabbim hepimizin hayırlı muratlarını kabul etsin. Mübarek ramazan günü tüm günahlarımızı bağışlasın inşallah.
Aminnn Allah razı olsun inşallah iki cihanda da hayırlı kapılar açsın Rabbim sizlereOkudum canim Allah yaninda olsun inşallah hayirlisiyla umdugun gibi diledigin gibi gecer görüşmen
Allah sizden bir değil bin kere razı olsunOkudum bende. Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi olur herşey
Okudum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?