- Konu Sahibi benbilirim
-
Kızlar hepsini en baştan beri okudum;ama ben saçımı maalesef boyatmıştım...Hem de hamile olduğumu bilmiyordum...Bilsem hayatta yapmazdım.Şimdi gerçekten kötülük ettim sanırım bebişime...Ne yapacağım ben şimdi...Doktorum bişi olmaz bundan sonra yapma dedi;ama buradaki yormlar inanın beni çok düşündürdü...Bir arkadaş kör falan olur demiş.mafoldumben
selam benim çok yakın bir kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği aydan itibaren boyatıyordu saçını hem de kızıl çabuk akıyor o sonra tekrar boyatıyordu.
Şimdi iki tane maşallah sağğlıklı ve akıllı çocuğu var.. Doktor birşey olmaz diyorsa ona güven bence çoğu kişi hamile olduğunu bilmeden boyatıyordur....
Sen içini ferah tut ve doktoruna güven bence ve üzülmea.s.a.s.
canım öyle bi şey yok canını sıkma.öyle körlük filan da yapmaz merak etme.sadece sitenin birinde denek hayvanlrıyla (farelerle)ilk 3 ayda saç boyasıyla test yapmışlar ve insanlarda 1 ayda kullanılan boya malzemesinin kat kat üstünde malzeme kullanmışlar ve yavrularda katarakt oluşmuş o kadar.yani körlük mörlük yok.sen canını sıkma bi daha kullanmazsın olur biterKızlar hepsini en baştan beri okudum;ama ben saçımı maalesef boyatmıştım...Hem de hamile olduğumu bilmiyordum...Bilsem hayatta yapmazdım.Şimdi gerçekten kötülük ettim sanırım bebişime...Ne yapacağım ben şimdi...Doktorum bişi olmaz bundan sonra yapma dedi;ama buradaki yormlar inanın beni çok düşündürdü...Bir arkadaş kör falan olur demiş.mafoldumben
canım öyle bi şey yok canını sıkma.öyle körlük filan da yapmaz merak etme.sadece sitenin birinde denek hayvanlrıyla (farelerle)ilk 3 ayda saç boyasıyla test yapmışlar ve insanlarda 1 ayda kullanılan boya malzemesinin kat kat üstünde malzeme kullanmışlar ve yavrularda katarakt oluşmuş o kadar.yani körlük mörlük yok.sen canını sıkma bi daha kullanmazsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?