ÖNEMLİ LÜTFEN..Geçen ay da böyle çıktı sonra kanda negatifti🥲

birbebehayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
14
5
1
38
ÖNEMLİ!!!Geçen ayda böyle çıktı sonra beta hcg negatif çıktı..Ondan önce dış gebelik geçirdim lütfen bir bakar mısınız bu defa var mı?DPO10 dayım..

Eklentiler

• IMG_9C616A38-7D0C-426D-A145-051370B42D93.webp
    IMG_9C616A38-7D0C-426D-A145-051370B42D93.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 32
Geçen ay böyle çıkan testin markası neydi bu ay yaptığınız marka ne? Eğer güvenilir bir markaysa testiniz pozitif
Geçen ayki testimin markası vula life 2 gün pozitif gösterdi kan testinde negatif çıktı..Bu testimin markası Freely ama ikinci çizgi silik olsa da çıktı..Yarın da sabah erken başka marka alıp denesem diyorum..Siz Freely markasını duydunuz mu acaba iyi mi?
Geçen ay böyle çıkan testin markası neydi bu ay yaptığınız marka ne? Eğer güvenilir bir markaysa testiniz poziti

Geçen ayki testimin markası vula life 2 gün pozitif gösterdi kan testinde negatif çıktı..Bu testimin markası Freely ama ikinci çizgi silik olsa da çıktı..Yarın da sabah erken başka marka alıp denesem diyorum..Siz Freely markasını duydunuz mu acaba iyi mi?
Evet yaptım ben daha önce ama inanın en yalancı çıkaran marka ile hamile olduğumu öğrendim ve inanmadım kan verene kadar testler bu ara çok yanıltıyor 2 seçeneğiniz var ya sabah kan verin ya da bundan başka bir marka alıp test yapın o da pozitif çıkarsa zaten hamilesinizdir

Ben freely testle 2 kez test yaptım biri böyle çıktı birinde çıkmadı. Muhtemelen gecikmiş/yeni idrar karmaşasından dolayı. Sonuç olarak beta 14 çıktı bende.
Bu testlerden en güvendiğim predictor. Biraz tuzludur ama bence yanılma payı yok. İlk gebeliğimde ondan almıştım. Daha reglime 7 gün varken silik çizgi çıkmıştı

Ben freely testle 2 kez test yaptım biri böyle çıktı birinde çıkmadı. Muhtemelen gecikmiş/yeni idrar karmaşasından dolayı. Sonuç olarak beta 14 çıktı bende.
Bu testlerden en güvendiğim predictor. Biraz tuzludur ama bence yanılma payı yok. İlk gebeliğimde ondan almıştım. Daha reglime 7 gün varken silik çizgi çıkmıştı
Yarın bir de onu alıp deneyeyim öyleyse geçen ay da vula life iki gün üst üste pozitif gösterip sonra negatif çıkınca çok üzülmüştüm umarım bu defa yine hayal kırıklığı yaşamam

Evet yaptım ben daha önce ama inanın en yalancı çıkaran marka ile hamile olduğumu öğrendim ve inanmadım kan verene kadar testler bu ara çok yanıltıyor 2 seçeneğiniz var ya sabah kan verin ya da bundan başka bir marka alıp test yapın o da pozitif çıkarsa zaten hamilesinizdir
Evet eskiden silik çizgi bile olsa çift gördüğünde kesin hamilesin denirdi şimdi o kadar çok insanda okuyorum ki test yanılttı beni diye hayal kırıklığından yorulduk..Bakalım varsa diğer testlerde de çıkar zaten

Back
X