Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim umarim sizinle hos vakit geciririz.bende sizler gibiyim. anne olma pesinde ve sizden istanbulun en iyisi olan tüp bebek merkezleri hakkinda bilgi istiyorum.yurt disindayim cünkü.yas 37 ve sonlara yaklasiyorum

nuri bey gibi hastayı para kaynağı görmeyen bir doktor için söyledikleriniz saçma.kendisi son derece işinin ehli bir doktordur.ben herkeze tavsiye ederim gidip görüşün farkı görüceksiniz.

herkez tüm doktorlar hakkında atıp tutuyor. Ben nuri bey için ki aslında sırf ondan da değil ekipten şikayetimi dile getirince herkez bana karşı geldi.tamam kabul ediyorum bazı konularda onun günahını almışım bunu onunlada konuştum helallikte istedim biraz depresif bir anımda yazmış olduğumu kabul ediyorum ama zaten hiçbir zaman kimse gitmesin demedim.herkez gidebilir görüşebilir.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Antalya gelecek tüp bebek merkezini önermiyprum ilk tedavimi orda yaptırdım hiç bir proplem olmadıklarını söyledi mete bey yüzde doksan olumlu oldu dedi tam bir hüsran yaşadım ikinci denememi anadolu hastanesinde Tonguç beyde yaptırdım şu anda 3 aylık gebeyim :anneadayı::nazar: çok sessiz bir doktor ama ben çok memlunum allah ondan razı olsun

Merhaba hanımlar
Temmuz 2018 de altunizade acıbadem de Prof Dr Tayfun Bağış ta tup bebek yaptırdım kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. Başka bir şehirden başka bir doktor tavsiyesi ile geldik. Tedavi süresince sorularım cevap alamadım sonuç negatif olabilir ama en azından bir sonraki deneme için ne zaman gelmeliyim nelere dikkat etmeliyim yaptırmam gereken genetik test vs var mı diye sormak için aradım ama bitakın doktoru hemşire ile bile gorusemedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

kızlar ben bahçeci umutta denedim doktorum ebru hanımda ben çok memnun kaldım tedavi sonucumu sorarsanız pozitif bebegimi kucağıma aldım herkese tavsiye ederim.

Back
X