- 2 Ağustos 2013
- 37.923
- 125.715
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.001
76.6 demişsinGonulmeyvesi
İsim:Beyza
Burç:balık
Medeni durum:evli
Çocuk:0
Kilo alma nedeni: hep biraz fazlam vardı ama max dayım şuan
mücadele yılı: ara ara başlayıp bıraktıklarım çok oldu ciddi anlamda hiç devamlılık olmadığından 0
Güncel kilo: 76.6
ilk hedef:69
Asıl hedef:62
Ben yanlış yazmışım canım o zaman76.6 demişsin
Ay güzel gözüküyo yarında ben mi yapsam üşenmezsemKızlar kahvaltımı şimdi yapıyorum, evde yulaftan krep yapmıştım içine hindi fume+domates peynir roka koyup dürüm yaptım
Valla 5 dklik bişi baya kolay canımAy güzel gözüküyo yarında ben mi yapsam üşenmezsem
Evet kolayda evde kahvaltıda herkes farklı bisey yiyince kendime sıra geldiginde bulaşık cıkmasın diye hazırlamıyorumValla 5 dklik bişi baya kolay canım
Canım acayip waffle cekiyo benimde cikolata demisken neyse yemedimdr yarın yapıp yemem insallahHayırlı geceler
Bugün baya kaçırdım sabah kahvaltılık çikolatayı kaşık kaşık yerken bi anda napiyorum ya oldum ama iş işten geçmişti üstüne de dolu dolu bi tabak kremalı makarna yedim bakalım yarın tartı da neler olacak
Ölçülü yesek aslında sıkıntı olmayacakta işte ölçüyü kaçırıyoruzCanım acayip waffle cekiyo benimde cikolata demisken neyse yemedimdr yarın yapıp yemem insallah
Olur olur önemli olan aslınds aksam gec saatte yememek suan esime tost yaparken söylüyorum bunudaÖlçülü yesek aslında sıkıntı olmayacakta işte ölçüyü kaçırıyoruz
Bugün kaçırmasaydım yarın baya fark olacaktı kaçtı artk ama yine de fark olacak inşallah öyle umuyorum yani
Sık dişini yeme sakın yarın tartı günüOlur olur önemli olan aslınds aksam gec saatte yememek suan esime tost yaparken söylüyorum bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?