- 13 Mart 2019
- 15.953
- 61.555
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.561
Süpersin tadı güzel oldu ben bu hafta bakalım gittiği yere kadar kabak düşünüyorum akşamlara protein ekleyebilirim belkiBende yapıcam bugün senle beraber inşallah yapabilirim birazdan kahvaltı için omlet yapcam kabakla
Biberleri sarımsak sandım kızSizin kabak detoksuna başladığınızı farketmeden ben de başladım bugün. Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen ve akşam fotoğrafta ki gibi.
İkindi ara öğün de meyve yiyeceğim 3 gün bu şekilde bakalım. Eki Görüntüle 3583611
Süper olmuş topluca kabak detoksu olmuş oldu afiyet olsunnSizin kabak detoksuna başladığınızı farketmeden ben de başladım bugün. Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen ve akşam fotoğrafta ki gibi.
İkindi ara öğün de meyve yiyeceğim 3 gün bu şekilde bakalım. Eki Görüntüle 3583611
Allah seni yaa güldüm Hee afiyet olsunKüçük bir sos kasesi kabak çekirdeği çitledim :)
Bende kabak detoksuna burdan eşlik ettm
Sonu hüsranSüpersin tadı güzel oldu ben bu hafta bakalım gittiği yere kadar kabak düşünüyorum akşamlara protein ekleyebilirim belki
Aslında her gün 1 avuç kabak çekirdeği yemek gerekliymiş bağırsak sağlığı içinKüçük bir sos kasesi kabak çekirdeği çitledim :)
Bende kabak detoksuna burdan eşlik ettm
Evet ama akşam deiildir heraldeAslında her gün 1 avuç kabak çekirdeği yemek gerekliymiş bağırsak sağlığı için
Şahsi yorumum bence farketmezEvet ama akşam deiildir heralde
Demi mide ne bilcek sabahı akiamı sjskskŞahsi yorumum bence farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?