tamam canım çok sağol.inşallah sizde tez vakitte bebişinize kavuşursunuz.bakalım izinler açılınca ankya aşılama yaptırmaya gidicez etlik zübeyde hanıma. 2 kez denemek lazım aşılama ozaman tüp bebek raporu için.
evet zübeyde hanımda direk histereskopide yapalım dedi doktor ama doğudayız izin kısıtlı ancak herhalde aşılamaya izin yetecek herhalde raporda alabiliriz bizde .gerçi haklısın stresli eşimin işi etkiliyor düşüşde oluyor bazen. Ama en son gittiğimizde aşılama için sperm yıkama testindeki değerleri yeterli buldu üroloji doktoru.1cift1tekannesi ayrıca tüp bebek öncesi ofis hitereskopi de yapıyorlar bunu söylemeyi unutmuşum . Bana söylemediklerı için bu sebeple de tedavim 1 ay daha uzamis ti .
evet zübeyde hanımda direk histereskopide yapalım dedi doktor ama doğudayız izin kısıtlı ancak herhalde aşılamaya izin yetecek herhalde raporda alabiliriz bizde .gerçi haklısın stresli eşimin işi etkiliyor düşüşde oluyor bazen. Ama en son gittiğimizde aşılama için sperm yıkama testindeki değerleri yeterli buldu üroloji doktoru.
Canım devlet tüp bebek raporunu 3 kere veriyo hakkınız bitmişMerhaba arkadaşlar konu gerilerde kalmış ama olsun belki bir cevap veren olur...ben özel de üç kere tup denedim olmadı ...şimdi tekrar deniyecem ama rapor çıkartmak istiyorum ne kadar sürede çıkartabilirım ve neler isteniyor
Eğerki oncekıler raporlu degılse smdı raporlu cıkartacaksan 2 veya 3asılama denenmiş olmalı sonra adetn 2. Gunu ozeldeki doktorun recete yazıcak unıverste hstanesıne goturceksınCanım devlet tüp bebek raporunu 3 kere veriyo hakkınız bitmiş
Tıp fakultesinden aldım ben raporumu kanı ordan aldılar esşim sperm verdi ayrıca ürüloji kadın doguma gtmedk raporumu evrakları eşin ve snn fotografın vukuatlı nufus kayıt ornegi esler için ayrıca ayrıca sgk hizmet dökümü evlilik cuzdanının ılk 3 sayfasının fotokopisi kımlık fotokopisi gerekıyo birde yaptrcagn merkz sna reçete yazıo onu götürüosun hangi ildesiniz?Rapor ilk kez çıkaracağım tup ten önce iki kez aşılama yaptım dr rapor çıkar öyle başlayalım dedi esin ürolojiye gitsin sende kadın doğuma git dedi rapor çıkar gel dedi...neler istiyorlar onu öğrenmek istiyorum
Bu kadr karısık degl size birazdn foto atayım ordan bakarsınız sadece kaymakamlıktan nufus kayt ornegi alıyorsunuz sgk hizmet dökümü e devletten cıkıyor diğerleri zaten fotokopiKocaeli bu kadar karışık mi reçete de ne yaziyo
Adet olur olmz hallet işlerini canm ben denedim evt tuttu ama kalbi durdu 7hftalık bende Adet olunca denicem tekrar hayrlısı bklmTeşekkürler bu ay çıkarmayı planlıyoruz raporu inşallah hersey yolunda gider...sen denedin mi tup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?