- 6 Şubat 2018
- 10
- 4
- 86
- 33
İyi akşamlar. Rapor için bazı koşullar var. O hastanede olan belgeler istenmez. Zaten 3 adet sperm tahlili ya da iki aşılama sonucu istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların dışında isteyecekleri şeyler evlilik cüzdanı foto. hizmet dökümü ve vesikalık fotoğraf. Ortalama 15 günde çıkıyor rapor. O hastane tüp bebek yapacaksa zaten eksik tahliller varsa da isterler diye düşünüyorum.Merhaba konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş ama yinede sormak istiyorum. Ben 3 kez aşılama oldum tutmadı devlet hastanesinde yine aynı yerde tüp bebek yapılacak sorum şu bende aşılama yapılırken eşimin sperm sonucu benim kan tahlillerim hsg Vs. Var tüp bebek için tekrar tahlil isterler mi hemen tüp bebek tedavisine başlar mi doktor Yoksa rapor için çok bekler miyim?
İyi akşamlar. Rapor için bazı koşullar var. O hastanede olan belgeler istenmez. Zaten 3 adet sperm tahlili ya da iki aşılama sonucu istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların dışında isteyecekleri şeyler evlilik cüzdanı foto. hizmet dökümü ve vesikalık fotoğraf. Ortalama 15 günde çıkıyor rapor. O hastane tüp bebek yapacaksa zaten eksik tahliller varsa da isterler diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun şimdiden.
Teşekkür ederim cevap için ama 15 gün cokmus o kadar vaktimiz yok bu durumda tedavi birdahaki aya kalıcam
Canım biz tedaviye başladık doktorumuz ilaç yazdı anlaşmalı eczaneden aldık ama parasını ödemedik. Rapor çıkınca aradılar gidip ödeme yaptık. Bir önceki hastanede bunu yapmamışlardı ama bu gittiğimiz doktor böyle yapınca çok mutlu oldum. Rapor 2500-3000 tl fayda sağladı bize. Doktorunuzla görüşün derim. Sırf rapor için bekletmez her halde
Allah seninde yardımcın olsun. İnşallah sorunsuz şekilde tedaviye başlar ve güzel sonuç alırsın.Inşallah canım tekrar test falan uğraşmak istemiyorum hemen tedaviye başlasın istiyorum 3. Asılamadan sonra kist oluştu ve doktor ara verdi adet olunca tekrar gel dedi tüp bebeğe sevk edicek şimdi rapor içinde 1 ay uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum. Cevabın için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Adet oldugun ay yuksek ıhtımalle raporlada ugrascaksın ama ugrasmak dıyınce gozde buyutulcek bısey degl sen sımdıden nufustan kayıt ornegı cıkar e devletten sgk hızmet dokümü oldu bıttı zaten diğerleri fotokopi bende cıkartırken baya ugrascm sanoodum ole olmadı antalyada rapor evlakları verıosun 4günde cıkıo zaten o sıra sen gonal kullanmya baslıo oluosun raporun cıkınca gonalı raporlu halde alıosun raporun cıkmadan da ztn doktor recete yazarInşallah canım tekrar test falan uğraşmak istemiyorum hemen tedaviye başlasın istiyorum 3. Asılamadan sonra kist oluştu ve doktor ara verdi adet olunca tekrar gel dedi tüp bebeğe sevk edicek şimdi rapor içinde 1 ay uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum. Cevabın için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Adet oldugun ay yuksek ıhtımalle raporlada ugrascaksın ama ugrasmak dıyınce gozde buyutulcek bısey degl sen sımdıden nufustan kayıt ornegı cıkar e devletten sgk hızmet dokümü oldu bıttı zaten diğerleri fotokopi bende cıkartırken baya ugrascm sanoodum ole olmadı antalyada rapor evlakları verıosun 4günde cıkıo zaten o sıra sen gonal kullanmya baslıo oluosun raporun cıkınca gonalı raporlu halde alıosun raporun cıkmadan da ztn doktor recete yazar
Tedaviye adetn yanls hatırlamıosam 3 yada 5.günü gonal kullanarak baslıcaksın. Ekstra test istemez istcgi basit testler saglık ocagnda yaptr hcbsy farketmz deli gbi evlat ıstemıolar isteselerde gözünde büyüdügü gbi degl rapor işi mantklı yani bnde cok skntı yaptm ama 1günde hallettm 4gün snra cıktı ztnTedaviye adetliyken başlanıyor demi adetin kaçıncı günü şimdi ben adetin ilk günü gitcem doktora herşeyim hazır olsa tabi ekstra testleri bilmiyorum hemen o ay başlar mi tedaviye doktor ?
Tedaviye adetn yanls hatırlamıosam 3 yada 5.günü gonal kullanarak baslıcaksın. Ekstra test istemez istcgi basit testler saglık ocagnda yaptr hcbsy farketmz deli gbi evlat ıstemıolar isteselerde gözünde büyüdügü gbi degl rapor işi mantklı yani bnde cok skntı yaptm ama 1günde hallettm 4gün snra cıktı ztn
Insallh bol bol dua edın Allahım kmseye aratmasın bnm 2.tüp bebgm 2side tuttu ama 1.bebgm nasip olmadı düşük yaptm smdı ıkız hamıleym Allahm nasip edrseÇok tteşekkür ederim umarım emeklerimize değer. Sizin sonuçlandı mi acaba ilk denemeniz mi
Insallh bol bol dua edın Allahım kmseye aratmasın bnm 2.tüp bebgm 2side tuttu ama 1.bebgm nasip olmadı düşük yaptm smdı ıkız hamıleym Allahm nasip edrse
Merhabalar,devlette mi tüp bebek yaptırdınız? Bu arada sağlıkla kucağınıza alın..Guncel
Özelde yaptirdik canimMerhabalar,devlette mi tüp bebek yaptırdınız? Bu arada sağlıkla kucağınıza alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?