- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Bilmiyoruz.esim kimseye sormaz konuyu acmaz.netucede ayni isyerinde genc kiz.dedikodu olur.ama bence baskasinada gitmistir.Virüs tek göndermez toplu gönderir herkese gider aynı anda.
Benimde aklima oyle geliyor ama bilmiyorum artik.Virüs değildir o, virüs olsa duramazsın. Kız birinin canını fena yakmıştır, intikam mailleridir onlar.
Bence de. Hadi telefonuna gelse bi derece anlarim sonucta whats app telefon uzerine kurulu ama maile nasil gider ki? Ayrica da arkadaslar not olarak ilistireyim bu telefonlari ikinci el olarak sifirlayip telefoncuya verdigimizde bilgisayara takip bi program var adini tam bilmiyorum sildigimiz herseyi ama herseyi otomatik geri alabiliyor. Bu yuzden dikkat etmekte fayda var vallahi yarin bi gun bulucaz kendimizi cibildak cibildak bi yerlerde :)))Saçma.
Bi kere whatsappı kurarken asla mail istemiyor. Yani kayıtlı bi mail adresi yokki ne alaka. Hani başka bi program yapıyo olsa niye sadece whatsapp yazışmalarını screenshots yapsın hem de en özel konuşmaları..
Bu işin içinde bi iş var.
Bence kızın mail adresini birileri ele geçirmiş olabilir virüs olsa eşinize gelen mailde toplu mail olur ve her saniye mesaj gelir.Kız durumdan haberdar ise bilişim suçlarına gitmeyi önerin.Bilmiyoruz.esim kimseye sormaz konuyu acmaz.netucede ayni isyerinde genc kiz.dedikodu olur.ama bence baskasinada gitmistir.
Olabilir bu mantikli geldi.bence telefonuna değil mailine virüs girmiş ya da hacklenmiş çünkü whatsapp yazışmalarını mailime gönder seçeneği var. Muhtemelen kız da öyle yaptı ve mailinden yayılıyor yani whatsapp ile bir alakası yok
Yalan yere konu acacak degilim boyle oldu.ama esime kiza komplo olmasin dedim.bilmiyorum dedi.
:)))belkideeeeWhatsaap konuşmaları telefonda dosyalarım kısmında device storage yani telefon hafızasında yedeklenir. Yedekler olmasa bile anlık konuşmaları ya da medyayı göndermek kişinin bilgisi dahilinde gerçekleşir. Telefonuna virüs girse bile whatsapp konuşmaları mailden maile aktarılamaz.
Whatsappta sohbetlerden birine girin. Diğer dedikten sonra konuşmayı e postala yazıyor. Oraya tıklanmadıktan sonra böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Bence kız bu konuşmaları ve fotoları başkasına atacakken sizin eşinize gelmiş yanlışlıkla
Virüslük bir hadise değil.
Pardon kardes ya kusura bakmaSana yalan yere konu açtın mı dedim?
Öyle mi yazmışım bi oku allasen.
Evet bu da olabilir çünkü virüs olsa tek kişiye göndermez.Whatsaap konuşmaları telefonda dosyalarım kısmında device storage yani telefon hafızasında yedeklenir. Yedekler olmasa bile anlık konuşmaları ya da medyayı göndermek kişinin bilgisi dahilinde gerçekleşir. Telefonuna virüs girse bile whatsapp konuşmaları mailden maile aktarılamaz.
Whatsappta sohbetlerden birine girin. Diğer dedikten sonra konuşmayı e postala yazıyor. Oraya tıklanmadıktan sonra böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Bence kız bu konuşmaları ve fotoları başkasına atacakken sizin eşinize gelmiş yanlışlıkla
Virüslük bir hadise değil.
üsteki arkadaşın dediği gibide olabilir canım sonuçta virüs olsa tek bir kişiye göndermez Yanlışlıkla eşine göndermiş olabilir.Pardon kardes ya kusura bakma
Aynen virüs olsa maildeki bütün kişilere giderEvet bu da olabilir çünkü virüs olsa tek kişiye göndermez.
Esim gosterdi maili.cok sasirmis.birlikte okuduk.bayagi bir uzundu yazi.size bu maili eşiniz mi gösterdi yoksa siz mi gördünüz?
bence en önemli soru bu..
Sen ne dusunuyosun?Bu pek virus işi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?