- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
Sen ne dusunuyosun?Bu pek virus işi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne dusunuyosun?Bu pek virus işi değil.
Sen ne dusunuyosun?
Virüs tek bir kişiye göndermez canım virüs olmuş ise eşine gelen mail kısmında başka kişilerinde adresi olurdu ve virüs olsa her dakika her saat gönderir hadi birisi ele geçirmiş olsa yine tek bir kişiye göndermez bendeSen ne dusunuyosun?
Olabilir mantikli.Bence kız whatsap konuşmalarını yedeklemek istedi. Yada yedekleği geçmiş konuşmalarını mailinden sevgilisinede göndermek istedi ama yazarken yanlışlıkla rehberden herhangi bir isim seçilmiştir.
Bir kere bende patronuma yazacağım maili patronum yerine mail listemde ki ilk kişiyi seçtim fark edemeden gitti mailim.
Yani virüs girse neden en özeli , sevgilisi ile konuşmaları denk gelsin.
Bence kız bir hata yaptı ya adresi yazarlen yada maili yönlendirirken, utancındanda söyleyemedi virüs dedi.
Tek bir soru sormak istiyorumBilmiyoruz.esim kimseye sormaz konuyu acmaz.netucede ayni isyerinde genc kiz.dedikodu olur.ama bence baskasinada gitmistir.
Esim yanimda konustu kizla ustu kapali kiz sasirdi utandi falan.belkide biliyo kendi yolladi yanlislikla virus dedi.Virüs tek bir kişiye göndermez canım virüs olmuş ise eşine gelen mail kısmında başka kişilerinde adresi olurdu ve virüs olsa her dakika her saat gönderir hadi birisi ele geçirmiş olsa yine tek bir kişiye göndermez bendeFrKafka ya Katılıyorum kız bu dosyayı Yanlışlıkla göndermiş olabilir Başkasına gönderecekken.
Biz esimle virusmu girdi acaba dedik.telefondada kiz virus girmis yada virus girdi gibi bisey demis.Tek bir soru sormak istiyorum
Virüs açıklamasını siz bu saçma şeyleri görüp te eşinize sorduğunuzda mı aldınız?
ilk okuduğumda aynı şey geldi aklıma. ya eski sevgilisi yaptı diye düşündüm ya da sevgilinin takıldığı biri. işte bunlar hep fazla polisiye izlemektenVirüs değildir o, virüs olsa duramazsın. Kız birinin canını fena yakmıştır, intikam mailleridir onlar.
Benim esimden yana en ufak bir suphem yok.o yanip tutusanlari onemsemiyorum cunku burada bircok konuda bu tur gereksiz yorumlari okuyor ve guluyorum.ben burada virus olabilir diye herkesi uyarayim dedim ..Tüm yorumları okudum arada eşin seni aldatıyor demek için yanıp tutuşanlar olmuşş ama
Bencede kız yanlışlıkla eşine gönderdi utandığı için söyleyemedi ve virüs girdi dedi