- 23 Mart 2023
- 11
- -1
- 1
- 28
- Konu Sahibi nur ceylin
-
Burda ne anlatmak istediniz?içine kesinlikle rahatlamadığını söyledi
Pardon???Merhaba yargılamadan dinlemenizi istiyorum benim hayatımda düzenli ilişkim var ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama o zamanlar birisiyle daha ilişki yaşamıştım ama içine kesinlikle rahatlamadığını söyledi doktora sorduğumda da bu bebek tıp dilinde beş haftalık normalde 3 haftalık dedi bilgi alabilir miyim acaba.
İçine boşalmamış demek istedi galibaBurda ne anlatmak istediniz?
En son hangisiyle seviştiniz?Merhaba yargılamadan dinlemenizi istiyorum benim hayatımda düzenli ilişkim var ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama o zamanlar birisiyle daha ilişki yaşamıştım ama içine kesinlikle rahatlamadığını söyledi doktora sorduğumda da bu bebek tıp dilinde beş haftalık normalde 3 haftalık dedi bilgi alabilir miyim acaba.
İçine boşalmamışşşşBurda ne anlatmak istediniz?
Yeni bi bakis acisi getirmisİçine boşalmamış demek istedi galiba
Icine rahatlamadim nedir yaİçine boşalmamışşşşmanitleyken başkasıyla birşeyler yapmış, içine boşalmadığını iddia etmiş. Ama bebeğin babasından emin değil gibi
Geç döllenme olduğu için 3 haftalık değil. Son adetine göre 5 haftalık. Ancak bebek tabiki reglden 1 hafta sonra yumurtlamada döllenip 1 hafta tutunma aşamasıyla, bebeğin normal zamanı 3 haftalık oluyor. Geç döllenmeyi yanlış anlamışsınız sanırımgeç döllenme oluyor bu yüzden 3 haftalık diyor :)) ama hangi cinsel ilişkiden hamile kaldığınızı nasıl anlıyorsunuzki sonuçta hafta demek yumurtanızın gelişimi demek yani yumurta gelişir büyür buda haftasına dahildir sonra döllenir falan :/ bu yüzden adet tarihimizi baz alırlar hafta olarak içinize sizin tabirinizle rahatlamasınım haftasıyla alakası yok
Şöyle adetimin son günü biriyle beraber oldum karşı taraf korunuyordu ertesi günden itibaren düzenli beraber olduğum kişiyle olmaya başladım korumasız.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve güvenenlerin size yazmak istedimGeç döllenme olduğu için 3 haftalık değil. Son adetine göre 5 haftalık. Ancak bebek tabiki reglden 1 hafta sonra yumurtlamada döllenip 1 hafta tutunma aşamasıyla, bebeğin normal zamanı 3 haftalık oluyor. Geç döllenmeyi yanlış anlamışsınız sanırım
Evli misin öncelikle ? Yani bu çocuğu doğuracak mısın, partnerini bundan haberdar edecek misin? Eğer ki bebek partnerin olmayandan ise ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsin gizlersenŞöyle adetimin son günü biriyle beraber oldum karşı taraf korunuyordu ertesi günden itibaren düzenli beraber olduğum kişiyle olmaya başladım korumasız.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve güvenenlerin size yazmak istedim
Adetin son gunu gebe kalmak mumkun mu ki? Uatelik adam korunurken? Korunmak derken hangi yontemle?Şöyle adetimin son günü biriyle beraber oldum karşı taraf korunuyordu ertesi günden itibaren düzenli beraber olduğum kişiyle olmaya başladım korumasız.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve güvenenlerin size yazmak istedim
Evet evliyim adetim son günü bir hata yaptım biriyle beraber oldum o kişiyle yaklaşık bir haftadır konuşuyorum ve bana kesinlikle korunduğunu söylüyor benden değil diyor doktora test yapıldığında adetin ilk günü baz alındı doktora demiştim bana yumurtlama tarihin senin bebeğinin tarihi demişti eşimle korunmuyoruzEvli misin öncelikle ? Yani bu çocuğu doğuracak mısın, partnerini bundan haberdar edecek misin? Eğer ki bebek partnerin olmayandan ise ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsin gizlersen
Adetin son gunu gebe kalmak mumkun mu ki? Uatelik adam korunurken? Korunmak derken
Geri cekme yontemi bi korunma yontemi degildir malesefGeri çekme yöntemi derken tam rahatlama anında geri çekilmesi
Çok yüksek ihtimal ile eşinizdendir. Ancak diğer ihtimal her zaman olacakEvet evliyim adetim son günü bir hata yaptım biriyle beraber oldum o kişiyle yaklaşık bir haftadır konuşuyorum ve bana kesinlikle korunduğunu söylüyor benden değil diyor doktora test yapıldığında adetin ilk günü baz alındı doktora demiştim bana yumurtlama tarihin senin bebeğinin tarihi demişti eşimle korunmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?