Önemli!!!

isteyerek evlendigini dusunmuyorum ben belki zorlandi belki tecavuze ugrwdi mecbur birakildi yada cevresinde herkes boyleydi evliligi bir sey sandi evli de degil gerci henuz bu sartlar altinda muhtemelen imam nikahli

Bu gibi zihniyetler yüzünden zaten çocuk gelinler oluyor... Hele bir de erkek evlat yetiştirirse dadından yinmez ..

isteyerek evlendigini dusunmuyorum ben belki zorlandi belki tecavuze ugrwdi mecbur birakildi yada cevresinde herkes boyleydi evliligi bir sey sandi evli de degil gerci henuz bu sartlar altinda muhtemelen imam nikahli
Canım, çevrede çok var evliliği marifet sayan, Allah korusunn tecavüz ile zorla evlendirilse sence karnındaki çatlakları düşünür mü? Hiç sanmıyorum... Allah akıl fikir versin ...

Bu gibi zihniyetler yüzünden zaten çocuk gelinler oluyor... Hele bir de erkek evlat yetiştirirse dadından yinmez ..
evlenenden cok bu zihniyete kiziyorum ben iste 16 yasinda kizim olacak ben okula gondericem kendini gelistirsin ayaklari yere basan bir birey olsun diye bunlarin cocuklarida benim cocugumla ayni okulda olacak ve kizima hep birlikte bu gozle bakacaklar boyu 1.70 evlilik cagi gelmis diyecekler hemi kiyamet kopsa keske

yakın zamanda bununla ilgili bir kanun çıkarma girişiminde bulundu hükümet.
Bu şekilde evlenip sonra hakkında suç duyurusu olduğu için hapiste olan adamlar var çocuk istismarından.
Kadınlar razı, evde çocuklu kocalar hapiste.
Hükümette (sözde) o mağduriyeti çözmek için böyle bir adım atıyordu, ama yer yerinden oynadı öyle degil mi?
Çünkü bu durum istismarın önünü açar, çocuğa tehditle isteyerek birlikte oldum dedirtilir.
Ki zaten Rıza gözetilmemeli bu durumlarda çocuk kendi kararını verebilecek ruhsal olgunluğa gelmez o yaşta.

Konuya dönersek, yapacak bir sey yok diye görmezden gelip aferin diyecek kadar duyarsız değiliz çok şükür.
16 yaşımda Doğum yapacak çocuk var ortada ve haliyle korkuyor.
Durumun nasıl bu noktaya geldiği ve neler yapılabileceği konuşulmasın mı?

Canım, çevrede çok var evliliği marifet sayan, Allah korusunn tecavüz ile zorla evlendirilse sence karnındaki çatlakları düşünür mü? Hiç sanmıyorum... Allah akıl fikir versin ...
durum boyleyse akil fikir versin dicem bende ama cok gec olmus bunlar birde evlat yetistirecek daha

Nereden türüyorlar merak ediyorum... Bişey desek bizden beter bize laf sayıyorlar... Yargı yapmak size mı düştü diyorlar ama 3-5 sene sonra da ağlaya ağlaya baba evine dönüyorlar...

Nereden türüyorlar merak ediyorum... Bişey desek bizden beter bize laf sayıyorlar... Yargı yapmak size mı düştü diyorlar ama 3-5 sene sonra da ağlaya ağlaya baba evine dönüyorlar...
baba evine donuyo birde infaz ediliyolar ne guzel hayat cok merak ediyorum 16 yasinda oyun oynamaktan daha cazip gelen sey ne evlilikte yazicam aslinda buraya neyi merak ettiklerini de kaldiramayacak bunyeler vardir susuyorum

Bir faaliyete geçilmiyorsa konulmasının bir anlamı yok bak o kadar karşı gelen war bu evliliğe ama bir faaliyet e geçen var mı

baba evine donuyo birde infaz ediliyolar ne guzel hayat cok merak ediyorum 16 yasinda oyun oynamaktan daha cazip gelen sey ne evlilikte yazicam aslinda buraya neyi merak ettiklerini de kaldiramayacak bunyeler vardir susuyorum
Aynı fikirdeyim... Oyuncaklarla oynayacak yaşta kocaya gidiyorlar, neyi merak ettiklerini tahmin etmek zor olmasa gerek... Ama çoğu da cidden evliliği tatlı bişey sanıyor...bunun gibi çocuklar da kendilerinden 7-8 yaş büyük biriyle evleniyorlar ... Adamın subyanci oluşuna mı kizalim kızın cahil oluşuna mı ? Bir an önce bu zihniyet bitmeli ... ( Zor)

Bir faaliyete geçilmiyorsa konulmasının bir anlamı yok bak o kadar karşı gelen war bu evliliğe ama bir faaliyet e geçen var mı
Resmî nikahınız var mı yok mu?
Varsa zaten diyecek bir şey Yok.
Yoksa da siz kendinize nikahsız yasamayı yakıştırmış bir çocuksunuz, aileniz de buna göz yumarak istismar edilmenize izin veriyor.
Sizin mutlu olmanız bu gerçeği değiştirmez.
15 yaşındaki çocuğa resmî nikah kıyamazsınız öyle degil mi?
Bu durumda bu çocuk nikahsız bir şekilde başka bir çocuk dünyaya getirmek üzere..
siz de erken konuşmayın bence, erken evlilik yapıp o evlilikten hayır göreni çok çok az gördük...

iğrenç ya.
tencere kapak yani
bunlara birde belirli yastan sonra herkes kendi gerdek gecesini bilmem neyini anlatmaya basliyolarki ogrensin diye o yasta bunlari anlatsan o zihin baska hic biseye calismiyo tabi haliyle birde hemen buluyolar ya onada hayret ediyorum.
halim vaktim yerimde ekmegim elimde insandim bir tane secene kadar akla karayi sectim nasida guvenip evlenip hemen cocuk yapabiliyolar anlamiyorum ya

Cahillikten kaynaklanıyor...

Niye o güzel parmaklarınızı yorarsınız ? Anlamıyor işte, anlamayacak...

Bana diyorsanız resmi nikahim war
Bazı konuları Burda konuşmak yasak
Yoksa zaten o ysak olan konu bilen bir insan zaten yaşamı guzeldir

Niye o güzel parmaklarınızı yorarsınız ? Anlamıyor işte, anlamayacak...
Haklısınız aslında, bu normalleştirmeye tahammül edemiyorum...
15 yaşımdaki halim gözümün önüne geliyor, çevremdeki 15 yaşındaki çocuklara bakıyorum, evlilik hastalıklı bir düşünce gibi geliyor.
Ama haklısınız anlamayacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…