- 27 Şubat 2012
- 16.965
- 28.696
- 798
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
-
Kaç yaşındasın kimsin bilmiyorum birbirimizi burdaki yorumlar kadar biliyoruz emin ol başıma gelcekleri tahmin bile edebilseydim asla yapmazdım bunun nasıl bir acı olduğunu bilemezsin ve umarım tadmazsın tek diyebileceğim evet suçluyum ama ilerde iyi bir evlat yetiştirip kocami iyiliğe torpulersem kimse zamanında yaptığım bu hatayı hatirlamicak temennim bu.
Resmi nikahınız var mı canım?
AfedersinizzYanlış kişiyi alıntıladınız. :) Konu sahibi ben değilim..
Beni anlayan bir allahin kulu çıktı galiba bilemiyorum yasadiklarimdanmi anneligin verdigi olgunluktanmi insan dusunuyorda annemin babamin tüm ailemin içi nasıl yandi kim bilir ben bunları düşünemedim sonunu bilemedim ve sevdiğim adamla yattım daha önce hiç yapmadığım bir şeydi ama kader diyorum biraz ben çizdim biraz kendi karaladı ister istemez alnıma yazıldı üstüme düşen titreyen bir ailem olmasına rağmen bunları yaşadım demekki diyorum bir hayır vardır bunun sonundada ben böyle düşünüyorum ilerde çok pişman da olabilirim yda iyi bir kız çocuğu yetiştirdiğim için kendimle gururda duyabilirim eşim benden büyük ama çocuk gibi bir kalbi var eminim o da böyle olmasını istemezdiHatanın farkında olman çok güzel bir şey. Evlilik nasıl gidiyor peki? Sevdiğin insan iyi birisi mi gerçekten? Kendisi de mi 16 yaşında?
Dediğim gibi olan olduktan sonra ne dersek diyelim bir şey değişmeyecek. Bu saatten sonra senin çocuğun için çok iyi bir anne olman gerekiyor. Bir yardıma ihtiyacın olduğunda bir şey sormak istediğinde ben buralardayım. Bebeğinle alakalı bir durumda kafanda soru işaretleri olursa da benim doktor arkadaşlarım var. Saat kaç olursa olsun sorarım onlara senin için..
Bebek doğduğunda resmi nikahlı olacaksınız o zaman. Resmi kurumlarca bir sıkıntı olmaz artık doğumda. Kontrollere gidiyor musun? Devlet hastanesine gidemiyorsan bile özelde mutlaka kontrole gitAllah izin verirse bayramdan sonra olacak
Özel muayeneye gittim çok şükür sağlıklı ve spirali düşünüyorumBen yazmıştım arada kaynadi sanırım. Doktor takibinde olman gerekiyor 18den kucuk olduğun için riskli gebelik durumundasin. Vücut yapın gelişmiş bir kadın gibiyse normal dogum yapabilirsin aksi halde sezeryan olman gerekiyor. İnşallah ikiniz de sağ bir salim atlatırsınız. Bari bebek doğduktan sonra korunun...
Dilerim senin büyüyeceğin çocuk senin gibi anne babasını rezil edecek sekilde davranıp evlenmeden cocuk yaşıyla sevdim de yaptım diyecek cahillikte yetişmesin.. senin aklın belliki sana yetiyor kimse kendini yormasin. Hepimiz prim yapıyoruz malum ünlü kişileriz. Cocugum valla saygıyı öğren de oyle cocuk yetistirSizler beni madem bu kadar çok düşünüyorsunuz o zaman şikayet edin siteye bildirin demek yerine abla tavsiyesi verin bir insan hata yaptı diye bu kadar assagilanmaz siz beni dusunmuyorsunuz sadece prim yapmak için yorum yapmışsınız belliki ama allah biliyor ya ben ne kadar hatalıysam bu durumla dalga geçip gülen insanlara dah büyük hatalar yaptırir yaradan bu mübarek günlerde kimseye kötü konuşmak istemiyorum ama benim psikolojim gerçekten umrunuzda olsaydı aaa yorum yapmaya değmez ne isnalar var ne ana baba var demek yerine bu durumun başıma nasıl geldiğini öğrenmeye çalışsaydınız beni dusunmuz olurdunuz. 17me az kaldı ve eminimki bu vicdanlarla bu zihniyetlerle benim buyutecegim çocuk sizin çocuklarınızdan bin kat daha vicdanlı ve insan sever olacak en azından zor durumda olan birine tekme vurmak yerine elinden tutmayı ogreticem sizin bilmediğiniz bir şeyi!!!
Evet öyle olacak ege Üniversitesine gittim bugün direk kadin doğuma almadilar ama çocuk hastalıkları bolumunden aldigim kagitla girebilecegimi soylediler ben kağıdı aldim ama hastane polisi krakola bildireceğini soyledi ben elimde mahkemee kararı olduğunu söyledim o zaman boşuna basın ağrımasın nikahini yap gelebilirsin dediler.Bebek doğduğunda resmi nikahlı olacaksınız o zaman. Resmi kurumlarca bir sıkıntı olmaz artık doğumda. Kontrollere gidiyor musun? Devlet hastanesine gidemiyorsan bile özelde mutlaka kontrole git
Dilerim senin büyüyeceğin çocuk senin gibi anne babasını rezil edecek sekilde davranıp evlenmeden cocuk yaşıyla sevdim de yaptım diyecek cahillikte yetişmesin.. senin aklın belliki sana yetiyor kimse kendini yormasin. Hepimiz prim yapıyoruz malum ünlü kişileriz. Cocugum valla saygıyı öğren de oyle cocuk yetistir
Beni anlayan bir allahin kulu çıktı galiba bilemiyorum yasadiklarimdanmi anneligin verdigi olgunluktanmi insan dusunuyorda annemin babamin tüm ailemin içi nasıl yandi kim bilir ben bunları düşünemedim sonunu bilemedim ve sevdiğim adamla yattım daha önce hiç yapmadığım bir şeydi ama kader diyorum biraz ben çizdim biraz kendi karaladı ister istemez alnıma yazıldı üstüme düşen titreyen bir ailem olmasına rağmen bunları yaşadım demekki diyorum bir hayır vardır bunun sonundada ben böyle düşünüyorum ilerde çok pişman da olabilirim yda iyi bir kız çocuğu yetiştirdiğim için kendimle gururda duyabilirim eşim benden büyük ama çocuk gibi bir kalbi var eminim o da böyle olmasını istemezdi
Madem çocuğum diyecek kadar benden büyüksün o zaman şöyle soyliyim allah senin başına vermesin ya malum gülme komşuna gelir başına hesabi bugün sen beni kinarsin yarin evladin sana aynısını yapar senin canın yanar neyse bedduada etmek istemiyorum kimseye ama konusturuyorsunuz. Yorum yapmak zorundada değilsin kimse senden illada yorum yapmni istemiyorDilerim senin büyüyeceğin çocuk senin gibi anne babasını rezil edecek sekilde davranıp evlenmeden cocuk yaşıyla sevdim de yaptım diyecek cahillikte yetişmesin.. senin aklın belliki sana yetiyor kimse kendini yormasin. Hepimiz prim yapıyoruz malum ünlü kişileriz. Cocugum valla saygıyı öğren de oyle cocuk yetistir
Devlet hastanesine gidip böyle saçmalıklarla aşağılayıcı gözlerle uğraşma. Durumun iyiyse ki umarım öyledir özele git basın da ağrımaz. Nikahtan sonra devlete devam edersin. Buradaki olumsuz yorumlarla da ne kendi canını ne bebeğini sık. Olan oldu hepimiz cocuk ergen olduk yanlıslar yaptık ama büyük ama küçük. Olan olduktan sonra gecmişe sünger çek kendini suclama. Bundan sonra aileni mutlu edecek şeyler yap mesela. Henüz cok gençsin bebeğin el ayak olunca dışarıdan okuluna devam et bitir.Evet öyle olacak ege Üniversitesine gittim bugün direk kadin doğuma almadilar ama çocuk hastalıkları bolumunden aldigim kagitla girebilecegimi soylediler ben kağıdı aldim ama hastane polisi krakola bildireceğini soyledi ben elimde mahkemee kararı olduğunu söyledim o zaman boşuna basın ağrımasın nikahini yap gelebilirsin dediler.
Insanlarin yorumlarına yobaz yok prim yapıyorsunuz diyen bir çocuk saygısızlik yapiyor bunca yorum yapan insana bu bir. Ikincisi elestiri yaptım diye saygısız mi oluyorum saygıyı sizden ogrenecek değilim. Bunun dışında olmus artık napalim susalım elestirmeyelim diyen zihniyetten olmadığım için benimle tartışmaya girmeniz yersiz. E kız gitmis her halti yemiş cocuk haliyle ustune annesi yaşındaki insanlara saygısızlık etmis napalim ah canimcim dogumda şöyle yap bu daha yararlı mi diyelim. O kadarini halleden gerisini de yapsın bir zahmet! Kendisi gibi degilde hayırlı evlat olur umarim temennim buvalla konu sahibi mi daha saygısız yoksa siz mi tartışılır
yazdıklarını cümle cümle okudunuz mu?
saygısızca yazılmış hangi sözcük var ki o paragrafta?
sadece serzeniş var, acı var, isyan var
sizin gibi sadece eleştiri yazanlar sebebi ile
bu kadar zor durumda olan 17 yaşındaki bir kıza karşı azıcık hassas olabilseniz keşke, azıcık!
KİB
3 yas var aramizda bu da bence gayet normal erkekler zaten geç olgunlaşır o da çocuğuyla olgunlasak inşallah eşimden yana bir sıkıntım yok ama siteye girdiğimde aldığım tepkiler beni soke etti tamam kimsenin iyi yapmışsın kızım diyerek sirtimi sivazlamasini beklemiyordum ama en azindan akıl verebilirlerdi yozlaşmış kültürün yobaz insanları anca kinamayi biliyorlar kendi başlarına gelmeden anlamazlar ama insallahta yaşamazlar.Bak ablacım.. keşke böyle olmasaymış ama olmuş. artık olanı biteni kafana takma, bebeğini düşün. ona iyi bir anne olmak için bilinçlen, araştır, oku, hem de çok oku..mis gibi bir kız evlat yetiştir. Her insan hata yapar, yapmam denen şeyleri yapar gün gelir..Ailene laf edilmesini asla ama asla doğru bulmuyorum. Ne aileler ne evlatlar var. Kınamamak gerekiyor. Olan olmuş artık laf etmek çok manasız..
Bunları bilmen çok iyi bir şey gerçekten, hata üstüne hata yapmamanı sağlar ileriki hayatında. Eşin kaç yaşında çok mu büyük senden? ve evliliğiniz ne durumda? Seninle ilgili mi?
Insanlarin yorumlarına yobaz yok prim yapıyorsunuz diyen bir çocuk saygısızlik yapiyor bunca yorum yapan insana bu bir. Ikincisi elestiri yaptım diye saygısız mi oluyorum saygıyı sizden ogrenecek değilim. Bunun dışında olmus artık napalim susalım elestirmeyelim diyen zihniyetten olmadığım için benimle tartışmaya girmeniz yersiz. E kız gitmis her halti yemiş cocuk haliyle ustune annesi yaşındaki insanlara saygısızlık etmis napalim ah canimcim dogumda şöyle yap bu daha yararlı mi diyelim. O kadarini halleden gerisini de yapsın bir zahmet! Kendisi gibi degilde hayırlı evlat olur umarim temennim bu
Ister yorum yaparim ister yapmam bu senin mudahale edecegin bir sey değil. Su mubarek gecede beddua edecek kadar cahilsin. Yazık ki ne yazık. Allah düşmanımin başına böyle cahillik vermesin. Senin ailene de evlenecegin adamın ailesine de bol bol sabır malum cekecekleri varMadem çocuğum diyecek kadar benden büyüksün o zaman şöyle soyliyim allah senin başına vermesin ya malum gülme komşuna gelir başına hesabi bugün sen beni kinarsin yarin evladin sana aynısını yapar senin canın yanar neyse bedduada etmek istemiyorum kimseye ama konusturuyorsunuz. Yorum yapmak zorundada değilsin kimse senden illada yorum yapmni istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?