• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli!!!

Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
Bana köpek dediğini zannediyorsun kendi kendini böyle tatmin et

Dengesiz misin?

Ülkemizde böyle şeyler olabiliyor, normal yani
Diyerek basitleştiriyorsun

Mesele düşüncen değil, söylem!
Evet belki konu sahibi çocuk için yapılacak, edilecek kalmadı,
Ama o söylem orda durduğu sürece
Başka çocuklar için de, evlenip doğurmak meşru olacak.
Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Bu çaba, bu emek, senin "ee çok var ki böyle" demenle baltalanıyor.
Peki sen esek misin? Simdi bu kiz boyle bir halt yemisse nasil engel olacaz soyle. Hadi buraya yazdik 16 yasinda kizlar evlenmesin!!!! Vay canina engel olduk . olmusuzdur umarim. İnsallah bu mesajdan sonra bitmistir bu sorun.

Peki sen esek misin? Simdi bu kiz boyle bir halt yemisse nasil engel olacaz soyle. Hadi buraya yazdik 16 yasinda kizlar evlenmesin!!!! Vay canina engel olduk . olmusuzdur umarim. İnsallah bu mesajdan sonra bitmistir bu sorun.
Bilmem eşek miyim? Otoriteler insan olduğumu söylüyor aslında.
Senin için ne diyor acaba? Kımıl zararlısı olabilir mi?

Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
Bu arada temizlik vb. Kadın görevi ise ve erkek temizlik yapınca karı gibi oluyorsa, sen neden çalışıyorsun? Bu durumda dışarda çalışmak da erkeğin işi olmuyor mu?

Ah canm çok gençsin allah korusun ama korkma sorun yaşamazsın iyi bir hamilelik geçirdiysen doktorun ne derse yap... allah yardımcın olsun

Ben 26 yaşında evlendim. Yine 26 yaşının içinde bebek sahibi oldum. Yaş ilerledikçe anneligi daha güzel yapabiliyorsunuz ben öyle düşünüyorum. Sen daha çok küçüksun. Benim gözümde sen daha çocukken nasıl bir çocuk yetistireceksin. Yazik ya. Çok zor bir bebek bakımı. Keşke okusaydın kendini bu duruma dusurmeseydin. Bu yaş da eşinle karşılıkli tartışmada da kendini tam olarak ifade edemeyebilirsin, yaş geçtikçe daha olgunca yaklaşıyor insan olaylara. Eşinle daha evliliği oturtmak seneler alacakken senin için hemen bir bebek neden oldu.

Şunu da eklemek isterim. Madem olan olmuş. Benim ablam da 16 yaşında evlendi. 17 de doğum yaptı. Yaparsın doğumu. Rabbim yardim ediyor. Dogum aninda allahim bana yardim et diye surekli dua et. Doktorların dediğini yap. Korkma. Kendine güven. Rabbim inşallah yardım etsin sana.

Onaltı yaşını doldurmuş anne babanın imzasıyla evlenebiliyor...bunlar olduysa sorun yok da doktorada bağlı en son hastaneye gittiğimde Onaltı yaşında hamile bi kızın kanaması vardı kv ve gorumceyle gelmişti dok kıza bakmadi adli vaka deyip polis çağırdı

Onaltı yaşını doldurmuş anne babanın imzasıyla evlenebiliyor...bunlar olduysa sorun yok da doktorada bağlı en son hastaneye gittiğimde Onaltı yaşında hamile bi kızın kanaması vardı kv ve gorumceyle gelmişti dok kıza bakmadi adli vaka deyip polis çağırdı
Ben doktorlarin sorumlulugu var doye biliyorum , haber vermeleri gerekiyor boyle bir durumda , mantiken de dogru olan o , belki kizi kacirdilar tecavuz ettiler kiz korkudan soyleyemiyor , herseyi dusunmek lazim

Bunu düşünmek için çok geç artık, bebek olmuş 7 aylık ne yapacaksın evet doğmaz desek , ne değişecek hayatında merak ettim.Doğurursun, doğmazsa sezaryenle alır doktorun merak etme hiiç dert etme anne de olursun ,Güzel güZel bebeğinle evcilik oynarsınız. hayatını bu kadar hızlı yaşamaya gerek varmıydı acaba

Back
X