Önemli .....

Turkuvaz-

Aksaraykızı Gonyagelini
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
725
839
18
Selamlar ilk kez pazar günü Mr çekindim sabaH 8 de orada genç kız sonuçları Dr un bilgisayarına gönderdim deyip elime fiş verdi
Bugün kimliğimi ve Fişi kaybettim
Kimlik az önce bulundu çok şükür ama fiş yok
Dr fiş olmadığı için bakmadı kimliğin ve randevuma rağmen ne yapabilirim
Mr I nasıl alabilirim fiş olmadan

Tekrar randevu ve fiş alın.

Sekretere gidin tekrar barkodu çıkartırsın
Siz sonradan mr raporunu alabiliyorsunuz zaten radyoloji servisinden

Nasıl isteyeceğimı yeniden mi gireceğim hiç bilmiyorum Kusura bakmayın
Şuan hastanede misin görevliye söyleyin fişi kaybettim sonuç için fiş alabilir miyim deyin eğer sıra varsa verirler saat 4 geliyor ya belki bugün olmaz ama yok ise tekrar randevu alın zaten alırsınız o zaman fişi.

Dr bakmam ben deyince eve geldim yeni

Doktorunuz işgüzarmış bence , her programda tc kimlik yada sistemdeki işlem numarası ile pek tabi sonucunuzu görebilir.

Bakmadı ilacım bitti 5 gün de 2 defa gittim ilaçok da yazamam dedi
İşte görevliden tekrar fiş alsaydın bakardı fiş olmadığı için bakmamıştır,yarına randevu alabilir misin eğer dolmamışsa yada sabah erken gideceksin.

Tuhaf bir durum söz konusu olmuş.
Özel bir hastanede mi geçiyor bu olay devlet hastanesinde mi?
Zira devlet hastanesindeki uygulamayı bilmiyorum.

Ancak özel hastane ise, fişe falan ihtiyaç duymadan normal şartlarda sizin MR sonucunuzu ekranında görebilmesi gerek ve aynı zamanda MR çektirdiğiniz bölümde kimliğiniz ile birlikte (fişe ihtiyaç duymadan) MR sonuçlarınızı alabiliyor olmalısınız.

İşte görevliden tekrar fiş alsaydın bakardı fiş olmadığı için bakmamıştır,yarına randevu alabilir misin eğer dolmamışsa yada sabah erken gideceksin.
Deneyeyim ama umudum yok bir tuhaf hastahane ve Dr du

Son düzenleme:
Devlet Dr a 1 ay önce gittim ilk kez cuma yine gittim ilaçok yazdırmaya bana Mr a gir sonra gel ilacı o zaman yazayım dedi
Pazar saat 8 de diger büyük hastahaneye gittim Mr I çekindim kız Dr un bilgisayarına gönderdim deyip fiş verdi bugün saat 11 de randevumi vardı benden sonra kiler girdi 65 yaşey üstü olduğu için zamanın da gelmeyip sonradan gelenler girdi ben ancak 14:40 da girebildim Dr un yanına bilgisayar ı açtı Mr fişini yoksa bilgi veremem dedi ilaç yazın dedim onuda yazmadı
Ben bu Dr a artık gitmek istemiyorum
Başka bir hastahanede başka bir Dr a gitsem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…