Önemli .....

Eğer ilgilenmezlerse veya veremiyorum derlerse şikayet hattını arayın illa muayene sırası almana gerek yok sonuçları almak için sonuçta muayene olmayacaksın ki muayene sırası alasin
Ama tedavi başlatmak için ilaç vs verilecekse bildiğim kadarıyla o gün için giriş yapmanız istenir

Ama aynı gün içinde kaybettiyseniz eğer tekrar giriş yapmayın

ne kadar çok muayene girişi o kadar işlerine yarıyor sanırım

Eğer ilgilenmezlerse veya veremiyorum derlerse şikayet hattını arayın illa muayene sırası almana gerek yok sonuçları almak için sonuçta muayene olmayacaksın ki muayene sırası alasin
Ama tedavi başlatmak için ilaç vs verilecekse bildiğim kadarıyla o gün için giriş yapmanız istenir

Ama aynı gün içinde kaybettiyseniz eğer tekrar giriş yapmayın

ne kadar çok muayene girişi o kadar işlerine yarıyor sanırım
Aynen dediğiniz gibi günde 150 hasta bakıyormuş
Aynı gün hemen orada sırada kaybettim Fişi Dr a dedim cevap bile vermedi zaten en fazla 3 4 dk duruyorsun içerde ne bir tahlil istiyor ne dinliyor dogru dürüst gitmem artık

Aynen dediğiniz gibi günde 150 hasta bakıyormuş
Aynı gün hemen orada sırada kaybettim Fişi Dr a dedim cevap bile vermedi zaten en fazla 3 4 dk duruyorsun içerde ne bir tahlil istiyor ne dinliyor dogru dürüst gitmem artık
Sonuçta mr senin adına çekildi vermenekteki ısrarı saçma ben bı ay sonra gidip aldım mr sonucunu hatta kadın sağolsun aradı buldu ne kimlik istediler ne fiş ama ben giriş yapmıştım muayene olacağım için

Sonuçta mr senin adına çekildi vermenekteki ısrarı saçma ben bı ay sonra gidip aldım mr sonucunu hatta kadın sağolsun aradı buldu ne kimlik istediler ne fiş ama ben giriş yapmıştım muayene olacağım için
Benim de muayene için randevum vardı
Şimdi ben Mr sonucu için hastahane ye gidip başka Dr a görünsem olur mu devlet hastahanesi bu hastahane

Hastanenin hasta hakları birimiyle görüşün bence ,gerekirse bimer e kadar şikayet edeceğinizi söyleyin , kendi istediği tetkiği fiş yok diye göremeyen doktoru ilk defa duyuyorum gerçekten,
Bence başından attı mesai bitimine kadar kaç hasta baksa kar biyere nasıl şikayet ediliyor

Back
X