- 23 Şubat 2016
- 27
- 6
- 1
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
. Benimde buna benzer belirtilerim var goguslerimde agri var birde sişkinlik var birde kasık agrıları var sizce hamile ola bilirmiyım :/ :/Kızlar aklımı kurcalıyor yardım edin...
Gecen ayın 25iydi herhalde adet oldum. Bu ay henuz adet tarihim gelmedi. Dis tedavisi ve akinti icin gecen persembeden beri ilac kullaniyorum... 3-4 gundur mide bulantim oluyor ara ara... Gogsumdede sislik var... Ben bugun gebelik testi alsam bana bir sonuc verir mi?
Inş. Öylesindir :) walla ben gögüslerimden anlıyorum... Olabilirde.... Benimde vardi kasik ve bel agrim... Hatta hala var... Bi bak istersen..... Benimde buna benzer belirtilerim var goguslerimde agri var birde sişkinlik var birde kasık agrıları var sizce hamile ola bilirmiyım :/ :/
Teşekur edrim bu arada tebrik edeim hamıleymışin :) :) :)Inş. Öylesindir :) walla ben gögüslerimden anlıyorum... Olabilirde.... Benimde vardi kasik ve bel agrim... Hatta hala var... Bi bak istersen....
Rica ederim canım... Allah razı olsun...Walla öyleymişim.... Çok sevimdim... Cok ihtiyacim vardi sevinmeye... Ve bu bebege.. Çok şükür...Teşekur edrim bu arada tebrik edeim hamıleymışin :) :) :)
Çok sevindim canım ya benimde ilk gebelikte kalp atışı durmuştu bende 7 aydır deniyorum ama olmuyo Çok sevindim şu an senin adına inşallah bende bi gün böle sevinirim tekrardanRica ederim canım... Allah razı olsun...Walla öyleymişim.... Çok sevimdim... Cok ihtiyacim vardi sevinmeye... Ve bu bebege.. Çok şükür...
Senin adina cok sevindımm canım inşallah bir gun bizde sevinirız :) :)Rica ederim canım... Allah razı olsun...Walla öyleymişim.... Çok sevimdim... Cok ihtiyacim vardi sevinmeye... Ve bu bebege.. Çok şükür...
Benimde aynı olmuştu ilk gebeligim... 30 eylülde bebeğimi aldilar,7 araliktada annemi kaybettim... Aklimi yitirmek uzereydimki rabbim bu bebegi gönderdi çok şükür... Inş sevinci mutluluguyla gelir... Ins rabbim isteyen herkesede nasip eder... Yine sevinmek istemiyorum cunku yarin neler olacak hic belli olmuyor... Kesinlesene kadar yine kendimi kaptirmayacagim inş... Ama umudunu kaybetme... Bi kere gebe kalmissin.. Yine kalabilirsin....Çok sevindim canım ya benimde ilk gebelikte kalp atışı durmuştu bende 7 aydır deniyorum ama olmuyo Çok sevindim şu an senin adına inşallah bende bi gün böle sevinirim tekrardan
Amin canım inşallah sende tez zamanda hayırlı bir haber duyarsın... Rabbim senide sevindirsin...Senin adina cok sevindımm canım inşallah bir gun bizde sevinirız :) :)
Aminn inşallah canım ya çok üzücü şeyler atlatmışsın kanına baktır genede ama pıhtılaşma felan varsa kan sulandırıcı verebilir doktorun umarım kucağına alıp onunla bütün kötü günlerin acısını mutlulukla çıkarırsınızBenimde aynı olmuştu ilk gebeligim... 30 eylülde bebeğimi aldilar,7 araliktada annemi kaybettim... Aklimi yitirmek uzereydimki rabbim bu bebegi gönderdi çok şükür... Inş sevinci mutluluguyla gelir... Ins rabbim isteyen herkesede nasip eder... Yine sevinmek istemiyorum cunku yarin neler olacak hic belli olmuyor... Kesinlesene kadar yine kendimi kaptirmayacagim inş... Ama umudunu kaybetme... Bi kere gebe kalmissin.. Yine kalabilirsin....
İnşallah canım sende inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin :) :)Amin canım inşallah sende tez zamanda hayırlı bir haber duyarsın... Rabbim senide sevindirsin...
Inş canımcım... Inş bu sefer sonunda seviniriz... Hissediyorum... Bu bebek hem bana ve esime hem kardesime ve babama iyi gelicek....Aminn inşallah canım ya çok üzücü şeyler atlatmışsın kanına baktır genede ama pıhtılaşma felan varsa kan sulandırıcı verebilir doktorun umarım kucağına alıp onunla bütün kötü günlerin acısını mutlulukla çıkarırsınız
Amin canim allah razi olsunİnşallah canım sende inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin :) :)
Evet sende bir test yap....bilmiyorum canım 6 aylık evliyim evlendikten sonra ilk defa böyle bişey oldu sanırım en iyisi bir test yapmak
canım peki testi sabah ilk idrarla yapmak şart mıEvet sende bir test yap....
Yok bee... Bence birsey degismiyor... Gecen sefer aksama dogru yapmistim testi bu sefer sabah yaptim... varsa sonuc degismiyor bence....canım peki testi sabah ilk idrarla yapmak şart mı
Birşeyi bilmemek ne kadar zorTebrik ederin canm insallah saglikla kucagina alirsin. Bende kimyasal gebelik yasadim aradan bes gun sonra dustu gercekten cok kotu bi duygu. Aklima takildida adet gunum nirmalde 23ydu yani bugun ama kimyasal gebeligi ayin subat ayin2inde gecirdim acaba i gundenmi hesaplicam adet gunumu suandada goguslerim agriyo sizliyo ve sistiler arada bir tansiyonum dusuyo sizce hamile olma ihtimalim varmi gebelik testi yapsam cikarmi yoksa cokmu erken kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?