Önemsemeyen kaynana

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi.Genel adet böyle değilmidir gelinliği alcak olan damat tarafıdır.Ben herşeye karışsın demiyorum ama çok ilgisiz. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Nişanlım baskın bir karakter uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben:KK43:

Son düzenleme:
Kendini tam verememiş heralde kaynana bu duruma
Yine de nişanda susmuşsunuz, tebrik ederim. Olgunlukla herkes karşılayamaz. Sonuçta onları sen giyiceksin, bedenini zevkini sormaları lazımdı. Gelinlik içinde iyi yapmışsın, davet etmen hoş olmuş, yarın birgün kendi kendine gitti yaptı demezler.

Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Haksızmıyım kızlar Nişanlım baskın agresif biri uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben:KK43:
ayyy özendim sana valla keşke benim kv de böyle olsaydı kıymetini bil bence bu durumun

İyi de siz de buldukca bunuyorsunuz. Kayinvalidenize ne sizin gelinliginizden? Gelinlik kiz tarafina aittir. Millet sinir oluyor kv gelinlik provasina geldigi zaman. Bebek gibi pispislanmaniza gerek yok, size de ne aldiysa begendiginizi kullanirsiniz begenmediginizi kaldirirsiniz kendi zevkinize gore alirsiniz.
Deliriyorum bu simarikliga.

iyide gelinliği sen giyeceksin zaten gidip bakıp beğenmeye kadını peşinde gezdirmeye ne gerek var..
ben arkadaşımla gitmiştim gelinlik gezmesine:)) böyle de deyince bi komik oldu:))
beğenirsin nişanlınla gidip alırsın kadının ne işi var anlamadım ki..

Yemin ederim bu bdv sayfasında kv ile başlayan sorunları okumaktan şiştim valla
Bu ne dert ya herkezde aynı sorun KV
Canım sende hiç moralini bozma her daim yanında olupda ota, boka karışan bir kv olmasından daha iyidir.
Bırak umarsız olsun bu KV ortası yok zaten ya çok umarsız yada çok bencil ve herşeye karışan seninki en güzeli bence şimdiden mesafeni koru yoksa ilerde b.... çıkar

belki adetleri öyledir bilemezsin.benim bildiğim kadınlar oturu konuşur ypılacak yapılmayacak şeyleri birlikte karar verirler.

Bir nisanlin varsa onunla halledebilirsin herseyi
Herhalde damat tarafi varsa damat da vardir ortada diye dusundum ;)

Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi.Genel adet böyle değilmidir gelinliği alcak olan damat tarafıdır.Ben herşeye karışsın demiyorum ama çok ilgisiz. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Haksızmıyım kızlar Nişanlım baskın agresif biri uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben:KK43:
siz sadece gelinsiniz uşakları olan prenses değil. cidden kaynanalara üzülüyorum ya oğullarını evlendirmiyolarda sanki banka kuruyolar. kaynananızın arkanızdan koşmasını istiyosunuz gelinlik sandık şu bu ya cidden erkek tarafından beklenen maddiyat benim midemi bulandırıyo. çok istiyosanız kendi babanız karşılasın beklentilerinizi. koskoca insanlarsınız maddi durumunuz hala yerinde değilse evlenmeyin. birde çalışıyomuşun eşinle kendi düğününüzü kendiniz yapmanız lazım. herkesin bir maddi durumu vardır erkek ailesi diye herşeyi almak zorunda değilki. ben yaşlandığımda mükemmel yaşamak istiyorum daireler almak istiyorum mesela. birikimimi gelin hanımın tuhaf isteklerine harcayamamki.

siz sadece gelinsiniz uşakları olan prenses değil. cidden kaynanalara üzülüyorum ya oğullarını evlendirmiyolarda sanki banka kuruyolar. kaynananızın arkanızdan koşmasını istiyosunuz gelinlik sandık şu bu ya cidden erkek tarafından beklenen maddiyat benim midemi bulandırıyo. çok istiyosanız kendi babanız karşılasın beklentilerinizi. koskoca insanlarsınız maddi durumunuz hala yerinde değilse evlenmeyin. birde çalışıyomuşun eşinle kendi düğününüzü kendiniz yapmanız lazım. herkesin bir maddi durumu vardır erkek ailesi diye herşeyi almak zorunda değilki. ben yaşlandığımda mükemmel yaşamak istiyorum daireler almak istiyorum mesela. birikimimi gelin hanımın tuhaf isteklerine harcayamamki.
Ya yanlış anlamayın da yorumlariniz çok dikkatimi çekiyor, yasiniz kaç, evli misiniz acaba

Birlikte nişan alışverişine çıkma mı kaldı? Hediyelik adetten bişeyler alınıyo işte gelirken nişana falan. Onu da yapmayabilirdi. İdeal kaynana işte.

Back
X