Önemsemeyen kaynana

Aman hiç biri umrumda olmazdı
Ben zaten sözlümle gelinlikçiye gittim, beğendiğimi aldım. Bitti
Ne annem geldi ne kayınvalidem, gerek görmedim.

anormal olan bir şey ben de göremedim.

bir tek size gelip hiç nişan düğün konuşulmaması olabilir.

ama siz nişanlınızla konuşup plan yaptıysanız, nişanlınız da ailesine açıkladıysa bu planları, zaten konuşulacak bir şey de yoktur, o yüzden olabilir.

gelen hediyeyi kendisi seçmiş, size sorsaydı nasıl olurdu bilemicem.

siz de kendi beğendiğiniz gibi alırsınız, zaten yedekli olması gerekir her şeyin değil mi :)

gelinlik olayı ise bence en iyisi bu şekilde olması zaten.

boşuna üzülüyorsunuz.

bir de nişan sonrası 3-4 ay içinde düğün yapıyorsunuz anladığım, bu durumda zaten adetler uygulanmaz, çok hızlı oluyor her şey. neyi en kolay ve hızlı nasıl yapacaksanız öyle yaparsınız. bu kadar sürede gelinlik seçemeyen arkadaşım var benim.

bence öp başına koy böyle kayınvalideyi.. herşeye burnunu soksa daha mı iyiydi. milletin arayıp da bulamadığını sen sorun ediyosun. biz de ne nişan öncesi ne düğün öncesi anneleri karıştırmadık hiç bi alışverişimize. herşeyi eşimle kendimiz hallettik. hiç de başımız ağrımadı

İyi de siz de buldukca bunuyorsunuz. Kayinvalidenize ne sizin gelinliginizden? Gelinlik kiz tarafina aittir. Millet sinir oluyor kv gelinlik provasina geldigi zaman. Bebek gibi pispislanmaniza gerek yok, size de ne aldiysa begendiginizi kullanirsiniz begenmediginizi kaldirirsiniz kendi zevkinize gore alirsiniz.
Deliriyorum bu simarikliga.
gelınlık kız tarafına agıt dgılkı... erkek tarafı öder o yüzden genelde beraber gidilir.

Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi.Genel adet böyle değilmidir gelinliği alcak olan damat tarafıdır.Ben herşeye karışsın demiyorum ama çok ilgisiz. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Haksızmıyım kızlar Nişanlım baskın agresif biri uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben:KK43:
Şimdilerde yeni moda oldu bu erkek tarafının umursamazlığı. Alışveriş kısmına gelince suspus olurlar hiç yanaşmazlar düğünden sonrada erkek annesiyim diye gerine gerine çıkarlar meydana.

Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi.Genel adet böyle değilmidir gelinliği alcak olan damat tarafıdır.Ben herşeye karışsın demiyorum ama çok ilgisiz. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Haksızmıyım kızlar Nişanlım baskın agresif biri uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben:KK43:

daha ne istiyorsun ki. nişan sandığındaki geceliği sana sormamış die sorun yapmak çok garip. kendine gecelik alamıyor musun allah aşkına çok komik yazdıkların. ben gelinliğimi kendim aldım onu da bilerek hiçbir yere götürmedim çağırsam koşa koşa gelirdi ama istemiyordum onun önünde prova yapıcam incelicek falan. kendi annemle gittim onun ne işi var parasını da kendim verdim kimseye minnet edemem

aman aman sakın üzülme dert etme şükret sadece o kadar diyorum sana..
mis gibi kv var inşallah ömür boyu böyle umarsız duyarsız olur.

valla ben konu sahibini haklı buluyorum. işin güzel tarafı o evlilik öncesi alışverişlere hep beraber gitmektir. bende severek evlendim. iki tarafta gayet modern aileler ama çeyiz alışverişine halalar teyzeler kayınvalidemler cumbur cemaat kameralarla fotoğraf makineleriyle gittik. mobilyaları alırken kayınvalidem ve annemle gittik. gelinliği alırken abim ablam annem kayınvalidem ve eşim vardı. gelinliği erkek tarafı alır damat değil. her iki tarafta üzerine düşeni yaptı ve biz sadece ev kredisine girdik onu ödüyoruz. bence adetleri bu kadar da yok etmemek lazım. işin eğlencesi orda çünkü

Ben kv ile inanır mısınız düğün günü hatta düğün bittiğinde takı anında tanıştım. :KK53: Napalim canı sagolsun. Bohcaymıs alışverişmis zaten hak getire. Kırıldım mı? Amaan esimle aram iyi olsun da. Binler şükür her şeye. :KK1:

Esimin samimi bir arkadasi nisanlik gelinlik ve bohcalik oteberi satiyor kapalicarsida
Maaile gelen musterileri pek seviyor,hep anlatir, cift olarak gelenler kaziklanmaz, sulalecek gelenlerden saglam para kazaniyorum der hep ;) kavga gurultulerini de dinleyip evde esine anlatiyor gülmekten yerlere yatiyorlarmis ;) bilmem alinmasi gereken mesaji alabildiniz mi sevgili arkadaslar

Benim kimse karismadi kocam var siz oturun dedim herseyimi kocamla aldim. Dogum yaptim annemgil bizde afedersiniz dus alicam hastaneden yeni gelmisim o diyo ben yikayim o diyo ben geliyim. Bi susun ya dedim kocammisiniz siz giriyorsunuz oldu yatagada sizle yatiyim buyrun dedim :) o ne oyle ya herseye herkez burnunu sokuyor

Kız sadece konuyu açmış gitmiş
6 sayfada ne açgözlülüğü kalmış ne görgüsüzlüğü ne de memnuniyetsizliği

Kızlar konu sahibi troll sanirsam.. Konuları alakasız saçma ban almış bu yuzden galiba..

Aynen 24 mart 2015 te eşim boşanmak istiyo diye konu açmış
21 ekim 2015 te de sevgilimle 10 aydır beraberiz evlenmekten konuyu niye açmıyo yazmış

Konu açıp açtığı konuların hiçbirine de cevap yazmamış
Boşa sövüp de yoruldunuz

Aaaa ya da bu bi ikinci üyelik bence
Kazen Kazen konu ile ilgili bilginiz var mı

kaynanan seni istemiyor......... seni görmezden geliyor.... sırf mecburiyetten ailenle tanışmış ve muhattap olmak istemiyor...

Back
X