• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemsenmemek

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
Ben her ortamda önemsenmediğimi hissediyorum,bende bir sorun var ama ne bunun acil farkina varmaliyim girdigim ortamlarda hic önemsenmiyorum etkisiz elaman gibi bişeyim,hadi kendimi geçtimde artık 2 kızım var beni önemsemeyenler onlarıda önemsemiyo çocukları cocuklarımı dışlıyo artık bıktım bu durumdan,pis pasaklı ve nedediğini bilmeyen biride değiliz sadece biraz çekingenim o kadar,maddi sıkıntı çok çektik şuan çok şükür iyiyiz kendimi toparlamaya çalışiyorum neden böyle davranıyor insanlar niye bana bunu hissettiriyolar,sizin cevrenizde önemsemediğiniz insanlar varmi?bir insan diğer insani niye önemsemez küçumser nedenleri nelerdir merak ediyorum ezik gibi hissetmekten biktim,sizede böyle hissettiren insanlar varmi nasil aştiniz lütfen bir akil verin pskoloğada gidiyorum seansim geldiğinde aklima gelirse paylasicam cok unutkanim ve bu konuyu telaffuz edil onunla paylaşirmiyim bilemiyorum.

Çekingenliğiniz yüzünden insanlarla kolay iletişim kuramamanızdan dolayı olabilir

Ozguven eksikligi cekingenlik pasiflik kaynakli, yoksa maddiyat degil insanlari girdikleri ortamda ilgi cekici yapan

Çekingenliğiniz yüzünden insanlarla kolay iletişim kuramamanızdan dolayı olabilir
Cekingenliğim çok aşiri boyutta değil ben girişken olmaya çalisiyorum mesala bir ortama girerken selam verirsin herkes alir benimkini nedense kimse almaz:(sonra otururken kimse birine arkasini donerek oturmaz dimi ama bana arkasini donup oturabiliyo insanlar benimde isteğim kaciyo ozaman,girisken olamiyorum yine cekiniyorum bu sefer boyle bunun gibi seyler.

sizi küçük görenleri niye yükseklerde görüyorsunuz ki? :) üstünlük takvadadır.. ortamınızı değiştirin bence.. kendinizi geliştirin.. kitap okuyun bol bol.. emin olun değiştiğinizin farkında olucaksınız :)

Bence siz biseyleri fazla uzerinize aliyosunuz ama bu durum bu raddeye geldiyse,boyle hissediyosaniz destek alin,tedavi olun.kizlariniz icin

büyük ihtimalle size lsf sokulduğunda ses çıkarmayıp alttan aldınız,uyumlu oldunuz ,insanları kırmamaya çalıştınız empatinin dibine vurdunuz,insanlara sorun çıkarmadınız.yardımcı oldunuz,etlerini hep size anlattılar,size güvendiler ama sizi yok saydılar.insan psikolojisi bu anlayamadınızmı hala homo sapiens türü bu kadar üst ahlakı kaldırmaz

Ozguven eksikligi cekingenlik pasiflik kaynakli, yoksa maddiyat degil insanlari girdikleri ortamda ilgi cekici yapan
Ozgüven eksimliği pasiflik kesinlikle bunlar gecermi yoksa omrum boyunca boylemi yasicam yasamimi cok etkiliyo hayattan zevk almami bile etkiliyor daha 28 yasindayim artik mutlu olmak sevildigimi saygi gordugumu hissetmek istiyorum.

sizin yanlışınız krşınızdaki insanın düşüncelerini gereğinden fazla önemsemek...ortamdan kaçamıyorsanız siz karşınızdakilere hayır demeyi öğrenin saygısızlık yapıldığında ağızlarının payını verin.herşey tersine döner

Ben her ortamda önemsenmediğimi hissediyorum,bende bir sorun var ama ne bunun acil farkina varmaliyim girdigim ortamlarda hic önemsenmiyorum etkisiz elaman gibi bişeyim,hadi kendimi geçtimde artık 2 kızım var beni önemsemeyenler onlarıda önemsemiyo çocukları cocuklarımı dışlıyo artık bıktım bu durumdan,pis pasaklı ve nedediğini bilmeyen biride değiliz sadece biraz çekingenim o kadar,maddi sıkıntı çok çektik şuan çok şükür iyiyiz kendimi toparlamaya çalışiyorum neden böyle davranıyor insanlar niye bana bunu hissettiriyolar,sizin cevrenizde önemsemediğiniz insanlar varmi?bir insan diğer insani niye önemsemez küçumser nedenleri nelerdir merak ediyorum ezik gibi hissetmekten biktim,sizede böyle hissettiren insanlar varmi nasil aştiniz lütfen bir akil verin pskoloğada gidiyorum seansim geldiğinde aklima gelirse paylasicam cok unutkanim ve bu konuyu telaffuz edil onunla paylaşirmiyim bilemiyorum.
İnsan kendini önemserse etrafındakiler de onu önemser. Kendinize değer vermekle başlayın işe.

büyük ihtimalle size lsf sokulduğunda ses çıkarmayıp alttan aldınız,uyumlu oldunuz ,insanları kırmamaya çalıştınız empatinin dibine vurdunuz,insanlara sorun çıkarmadınız.yardımcı oldunuz,etlerini hep size anlattılar,size güvendiler ama sizi yok saydılar.insan psikolojisi bu anlayamadınızmı hala homo sapiens türü bu kadar üst ahlakı kaldırmaz
Aynen anlattiginiz gibi oldu harfi harfine,kendime diyecek laf bulamiyorum ben bu hale nasil geldim bilemiyorum hep sustum laf sokulsa aklima gelip cevabini veremiyorum ki napim herzamanda kirmayayim diye değildi ama şimdi aman kirmim uzulmesin diye diye bu hale geldim hele 1 arkadasim var dert yarisi yapiyoz sanki ben bir derdimi anlatsam o 10 anlatiyo sonra ben unutup onu dinlemeye basliyorum napicam ben sasirdim maalesef:(

Öncelikle kendinizi önemsemelisiniz, fikirlerinize değer vermelisiniz ki insanlar size saygı duysun dinlesin önemsesin, inanın iş sizde bitiyor.
Artik önemsemeye başladim.Boyle olumsuz seyler yasadigimda yinede uzuluyorum.
Bence siz biseyleri fazla uzerinize aliyosunuz ama bu durum bu raddeye geldiyse,boyle hissediyosaniz destek alin,tedavi olun.kizlariniz icin
Pskoloğa başladim,insallah iyi gelir.
sizin yanlışınız krşınızdaki insanın düşüncelerini gereğinden fazla önemsemek...ortamdan kaçamıyorsanız siz karşınızdakilere hayır demeyi öğrenin saygısızlık yapıldığında ağızlarının payını verin.herşey tersine döner
o hayir demeyi beceremiyorum malesef zaten cevremde az insan var diye dusunerek onlari kaybetmekten korkuyorum.agizlarinin payinida veremiyorum aklima gelmiyo o anda yada kirmak istemiyorum ozaman devreye çekingenlik giriyo işte gerçekten bu durumdan kurtulmayi istiyorum.

Maddiyat bende etkili oldu,bir misafirim geliceği zaman ikramda kisitliydim ve bu durum beni eziyodu hamileligim zor gecti yanima gelene bisey hazirlayamiyodum para sikintim oldugundan disardanda alamiyodum hep utanip sikiliyodum ve cocugum diger cocuklardan gordugu en ufak biseyi alamadigimda baskasinin onu almasi beni fena eziyodu ve bunun gibi bi cok sey ben bunlari hep sorun ettim ve misafir cagirmadim cogu zaman evimin kaba insaat olmasi hala duzene sokamamam bunlar beni hep ezdi.

Canım inşallah duzelirsin. Zaten psikologa da gidiyormussun demek ki duzelmek istiyorsun ki ugrasiyorsun, bisiler yapiyorsun.
Psikolojik tedavi surecini de burdan paylasir misin arada? Ilgilenenlere yarari olur.

Bence yardım alın özgüven eksikliğinizinde yerine geldiğini görüceksiniz

yanlis anlamayin lutfen ama girdigim HER ortamda dislaniyorum derseniz buyuk ihtimalle sorun sizdedir herkezin sizi dislamasi imkansiz cunku .Maddi olarak yasadiginiz sorunlardan yada baska sebeplerden dolayi sizin alginiz yanlis olabilirmi?

Kendinize güvenin basiniz dik dursun Düşüncelerimizden attiginiz adimdan emin olun siz de bir bireysiniz elbet onemseniyosunuz sadece biraz özgüven ve ben de burdayim diyebilmek geride durursaniz katilmazsaniz çok yakininiz olmadigi surece hadi sen de gel sohbete demez mesela.
Siz bu evrende onlarca varlik arasindsn insan olarak yaratildiniz akli olan mükemmel bi varliksiniz ve bir kadinsiniz degerinizi bilin

Back
X