önemsenmiyorum sanki..

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...
Benim 14 aydır bi ilişkim var gayet güzel gidiyor fakat bugün şöyle bir olay oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Ben tam bi waffle hastasıyım öyle böyle değil resmen canım istediğinde yemezsem ağlamaya başlıyorum. 3 gun once erkek arkadaşıma söyledim canım istiyor die gidip alıp getiriyim dedi yok sen getirene kadar sogur zaten dedimm..
Yarin işten gec cikicam o zaman perşembe gidip yiyelim dedi.
Persembe olduu hiçbişey demedi ben gidicekmyz dedim acil isim cikti dedi
Bu sabah yanindaydim ben bugun ise gitmiyorum aksam senii isten aliyimda gidelim dedi tamam dedimm.. saat 5 oldu ariyorum açmıyor 5den 6.30 a kadar aradım acmadi sonra aradgmda acti uyuyormus gidicektk dedm uyuyorun uyandm sayendee dedi iyi uyumna dvm et dedim neden trip atiorsun ki dedi tamam kapat dedim seni seviyorum dedi bnde bisey demeden kapadm.
Arkadaşlar olay yiyip yememem degil beni 2 3 gündür oyaliyor ben onun dedigini 2 etmemm ne istese hemen yaparım ama o beni onemsemiyor sanırım sizce bu tavrının adı ne olabilir

Evet buluşmaya gelmek yerine yatıp uyumuşsa önemsenmiyorsun...
Üzgünüm.

sen işten çıkana kadar azıcık uyuyayım demiş uyuyakalmış sonrada her yeni uyanan insan gibi uyurken sürekli çalan telefona kızıp sayende uyandım demiş hatta saatten bile haberi olmamış olabilir mi? sonrada farkedip seni seviyorumla kurtarmaya çalışmış olabilir mi?

ben de aynı şeye çok takılırım mesela ben bu sözü verdiysem alarmımı kurarım yatacaksam öyle yatarım ama erkekler işte :S

Bende öyleyim iste.. biliyorum oyle oldugunu ama takılıyorum o istese ben isten cikip giderim onunla ki yaptimda uyumadim hic sabah onunla isimiz var uyanamam diye.. ama boyle yapmasi üzdü beni 2 gun sonra memlekete 4 kasimdada askere gidiyor zaten bende msj attım kaç senedir bisey istedim ilk defa onuda yapmadın bundan sonra nasil davraniyosan oyle davranicam iyi uykular sna dedim az once aradi gayet guzel konuşuyor hatasini biliyor tabi bende hic taviz vermedim

sen hoşlanmadığını söyle bu davranışından yine de çokta canını sıkma... onlar bizim gibi düşünceli olsa azıcık derdimiz kalmaz zaten Bir de aklıma takıldı 5ten 6.30A kadar sık sık aradn mı yani bir buçuk saat çalan teli en son 6bucukta duyması ilginç geldi.

Adamın belki parası yok,empati yapsan diyorum...
Sen alıp yeseydin,2 gün ağladınmı şimdi onu beklerken...

Adamın belki parası yok,empati yapsan diyorum...
Sen alıp yeseydin,2 gün ağladınmı şimdi onu beklerken...

Parasi olmadigi zaman bana soyler o. Suan muaait degil durumum baska zaman yesek askim der. Ve beraber gidip yememizi istedi arkadasimla gitmeyi teklif ettim ikimiz gidicez dedi.

1.5 saatte 8 kere aradım duymadim dedi.. uykusu cok ağır onu duymasina bile sastim ama cok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…