Elektrikli Süpürgeler onerebileceginiz dikey supurge varmi

ilke84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
191
0
96
Kocaeli
Arkadaslar bende bekonun buharli temizleyicisi var o yuzden dikey supurge alayim dedim digerleri agir okuyor ve arkamdan zirt pirt cekmek istemiyorum onerebileceginiz dikey supurge varmi acaba

bu konuyu bende araştırıyorum şuanda şarjlıdan ziyade elektrikli arıyorum şarjlıların ömürleri çok kısa oluyor.annem evde arzum lesto 1000w kullanıyor memnun sayılır mutfakta baya işe yarıyor.benimde indirimlerde fakir ürünleri dikkatimi çekti fakir a120(1200w) var sanırım fakirin en çok satan ürünü bu imiş ancak dik duramadığı için ayakta bunu eledim,dik duramazsa bir işe yaramaz çünkü.fakir 3g dik süpürge(1200w) var bunun fiyatı biraz pahalı hakkındada pek kullanıcı yorumu bulamadım.birde fakir darky(1600w) var fiyat olarak en uygunu üstelik orta bölümü çıkıp şarjlı olarakta kullanılabiliyormuş kullanıcı yorumları çekim gücünün çok iyi olduğu yönünüde ancak 1600w olması dolayısıyla gürültülü çalışıyormuş.bu ürünün sesini bir magazada incaleme fırsatı elde edebilirsem almak istiyorum.bu ürünleri kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim

bende de arnica bora var süper birşey harika çekiyor ben de her zaman elimin altında olsun diye felix lungo aldım çekişinden memnunum ama durmadan tekerlekleri çıkıyor birde kablosu kısa çekişi güzel

ben rowenta aldım ve çok memnunum. ayrıca arnica bora var ama rowenta geldiğinden beri hiç kullanmadım:)

fakir darky siparişim geldi gerçekten 1600wt olmasınını hakkını fazlasıyla veriyor halıya yapışıyor adeta.sesi ise cidden gürültülü ama dükey süperge kullanımı kısa süreli olduğu için katlanılabilr diye düşünüyorum.

fakir darky kullanıyorum memnunum. dyson mükemmel ama dikey için daha uygun fiyatlı bir şeyler aradım gündelik kırıntılar için (bneim gibi küçük çocuğu olalar bilirler) mükemmel çözüm.

Bende felix kullanıyorum 1000w çok güzel çekimi var.fiyatı çok uygun ve ufak kırıntılar için çok ideal

Bir süredir ben de bunu araştırıyorum. hatta anneme hediye almayı planlıyorum. Philipsin daily duo diye bi modeli varmış. 2si bi arada, kablosuz çalışıyor. rengi de kırmızı hoşuma gitti. alınca deneyimlerimi paylaşırım. en azından anneme sorarım :)

amanınnn hepiniz farklı şeyler söylediniz hepten kafam karıştı :)

amanınnn hepiniz farklı şeyler söylediniz hepten kafam karıştı :)

ilke84 özel mesaj göndermişin ancak mesaj sayım 100ü bulmadığı için sistem izin vermedi cevaplamama o nedenle burdan cevaplıyorum sorunu.fakir darky i ben çeyiz için aldığım için henüz kullanmadım sadece deneyip kaldırdım daha öncede yazdığım gibi gücü fazlasıyla yeterli(1600wat) ancak desibeli bana fazla geldi istersen bir alışveriş merkezinde dene önce.ben markofoniden 110tl almıştım 25tl de hediye çeki verdiler yani 85e gelmişti.umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin

bende fakir 1600 watt aldım 1 hafta önce. çok güzel süpürüyor . üçgen ucunada bayıldım köşeleri harika çekiyor. 105 liraydı aldığım yerde. işyerinde son zamanlarda bu makinayı alan çok arkadaşım var onlarda memnunlar. sanırım 2 hafta boyunca hem sulu süpürge hemde dikey süpürge araştırması yaptım almadan önce. en sonunda buna karar verdim. iyi ki de almışım diyorum.

Ya arkadaslar almaya gidicektim fakiri ama oradakiler bana yeni evlenceksin butun evi bunla temizleyemezsin bu sadece sarjli supurge niyetine kullancaksin normal supurge almalisin dedi kafam karist

Ya arkadaslar almaya gidicektim fakiri ama oradakiler bana yeni evlenceksin butun evi bunla temizleyemezsin bu sadece sarjli supurge niyetine kullancaksin normal supurge almalisin dedi kafam karist

tabii normal süpürgen olmalı bu gündelik temizlik için. bende 3 süpürge var biri normal büyük süpürgem büyük temizliklerimde dikey gündelik kırıntılar acil misafir durumlarında biri de şarjlı.

Ben dikey süperge olarak arnica merlin aldım. Hem uygun fiyat hem de çekişi iyi. Biraz gürültülü ama olsun. Başlığını çıkarıp el süpürgesi gibi de kullanabiliyorsun. Hepa filtreli olduğu için tozu iyi çekiyor. Temizliği de kolay.
Resmi de bu:

$EE_850937.webp

Back
X