Önerebileceginiz En Iyi Tup Bebek Merkezi Neresi ?????

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Arkadaslar Belcika'da yasiyoruz ve burada normal bir hastanede tup bebek tedavisi goruyorum.Fakat 3.tup bebek
uygulamamizda husranla sonuclandi ve ben artik Turkiye'de denemek istiyorum.Önerebileceginiz bir tup bebek
merkezi varsa paylasin lutfen.Bide sitede baya gezindim ucretleri konusunda en fazla 3 bin yada 4 bini buluyor
yazilmis fakat ben burdan ariyorum tup bebek merkezlerini bilgi almak icin bana 3 bin Euro veya 4 Euroyu buluyor diyorlar
bu konudada fikri olan varsa yazsin lutfen.Simdiden tesekkurler herkeze...

canım bende senle aynı dertdeyim iyi bir merkez aaraştırıyorum istanbulda umut tüp bebek merkezini çok duydum.. ben karar veremedim. para konusuna gelince 4 bin 5bin i buluyo diyolarlar ben hiç yaptırmadım ilk olcek hayırlısı

bende duydum orayi canim fakat hangisi daha verimli onu bilmiyorum karar veremiyorum sen kac kez denedin tup bebek islemini

hayalcim kim ne zaman bu konuyla ilgili topic açmışsa ben kadıköy şifa yı tavsiye ettim. ilk denememdi Allahıma çok şükür oldu.. yavrumuzu sağlıkla zamanında bekliyoruz inşallah. bahsettiğim hastane istanbul anadolu yakasında, kadıköyde. embriyolo engin enginsu, kadın doğum uzmanı birgül sarıkamış.internetten araştır bence. ben çok çok memnun kaldım hem bilgileri hem insanlıkları harika. inşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanır bu sefer..dualarımız tüm isteyenlere.. ücret konusuna gelince tedavi 4.000-4.500 tl arası. ilaçlarda kişiye göre değişiyor ne kadar kullanılcaksa. benim 1.000 tl civarında tuttu. yani minumum 5.000 tl..

Kadıköy Acıbadem Tayfun Bağış derim ben. Embriyoloğundan hemşiresine mükemmel bir ekip. Başarılar dilerim.

benim de üç arkadaşım umut tüp bebek merkezine gitti.çok memnun kaldılar.ikisinin başarılı oldu.birininki erkek kısırlığı olduğu için 1. ve 2. de olmadı.üçüncüyü deneyecekler.istanbul koşuyolunda mor bir bina.hastahaneden çok kreş görüntüsünde.ben arkadaşımın yanında gitmiştim.Bir de yeditepe üniverstesini iyi diyorlar.ileride bu ikisinden birinde yaptırmayı düşünürüm herhalde

umut tüp bebek merkezine gitmeyi çok istedim ama mağlesef bulundugm yere uzak konaklama masrafıda yapmak istemiyorum zaten 6 7bin i bulacak..hayırlısı ama merkez başarılı kısmet artık ankarada bir yerler araştırıyorum..allah isteyen herkeze nasip etsin. zor bu işler

Arkadaslar bu konuyu buraya actigimda Umut Tup Bebek Merzine Memorial Tup Bebek Merkezine Ve Istanbul Tup Bebek Merkezine mail attim ucretleri ve calisma sekilleri hakkinda beni bilgilendirmelerini istedim ayriyeten Istanbul tup bebek merkezinin psikologunada mail attim.Dun Istanbul tup bebek merkezinin psikologu bana uzun bir maille geri dondu ve bana olagan ustu motivasyon verdi.Bugunse yine Istanbul tup bebek merkezinden bana telefon geldi ve simdiye kadar neler yapildi tedavi nasil surdu butun bilgilerimi aldi.Bu yuzden Istanbul tup bebek merkezi bana yakin geldi bilmem sizler ne dusunursunuz.Istanbul tup bebek merkezinde tedavi goren varmi aranizda.

arkadaslar sadece iyi sonuclar aldiginiz merkezi yazin yeter bana karar veremiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…