önerebileceğiniz korku filmi

hmm türk filmi vardı bi musallat diye, bak bu da aklıma geldikçe korkarım. [rec] tamam korkunç ama musallat'ın etkisinden zor çıkmıştım ben.

kanlı istiyorsan hostel 1-2 ve testere bunlar bol kanlıdır duymuşsunuzdur namlarını zaten:)
teksas katliamı,kuzuların sessizliği(hannibal lecter serisi),ölümcül oyunlar(funny games)
psikolojik,gerilim tarzında orphan(evdeki yabancı),1408,otostopçu,hasat zamanı,yüksek tansiyon,sınırda,son durak serisi,ıt(o)
şeytan(the exorcist linda blair'li olan),şeytan çarpması,öldüren oyun,musallat

daha aklıma gelmiyor çoğu eski filmdir ama,son zamanlarda daha film izleyemiyorum
aklıma gelirse yine yazarım buraya

kanlı istiyorsan hostel 1-2 ve testere bunlar bol kanlıdır duymuşsunuzdur namlarını zaten:)
teksas katliamı,kuzuların sessizliği(hannibal lecter serisi),ölümcül oyunlar(funny games)
psikolojik,gerilim tarzında orphan(evdeki yabancı),1408,otostopçu,hasat zamanı,yüksek tansiyon,sınırda,son durak serisi,ıt(o)
şeytan(the exorcist linda blair'li olan),şeytan çarpması,öldüren oyun,musallat

daha aklıma gelmiyor çoğu eski filmdir ama,son zamanlarda daha film izleyemiyorum
aklıma gelirse yine yazarım buraya

ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim,eski-yeni önemli değil aralarında kimisini izledim..teşekkürer

Musallat ve şeytan çarpması

bana göre en korkuncu büyü ama onu herkes izlemiştir çok eski

Martyrs ve Frontiers filmleri tek geçtiğim 2 film..Boğazım agrıdı izlerken korkudan..sacma fılm de degıller..konuları gayet guzel...yonetmenlerı de aynıymıs zaten ..fransız fılmlerı :34:

Ve söylemeden edemeyeceğim,Rose Red Konağı.

Süresi alışılmış filmlerden bayağı bir uzun,4 saat.Ara verip dikkat dağıtmak isteyen kuzenime aldırmadan yemek molası bile vermeden izlemiştim...

insidious tavsiye ederim...

Süresi alışılmış filmlerden bayağı bir uzun,4 saat.Ara verip dikkat dağıtmak isteyen kuzenime aldırmadan yemek molası bile vermeden izlemiştim...

Evet,bu film çok korkunç uzun ama izlediğim ilginç filmlerden biriydi.İzlemenizi tavsiye ederim :46:

Bu zaten mini diziymiş. O yüzden süresi uzun. Ben de çok merak ettim imdb notu 6.4 olsa da çok korkunç bulan epey insan var.

Son düzenleme:
The Uninvited :61:

korku dan çok gerılım dolu bı fılmdır kurgusu bakımından sürükleyıcı ben çok beğendım tavsıye ederım ımdb puanı 6.2

son zamanlarda izleğim en iyi gerilim 4.tür milla jovovich filmi.gerçekçi olması çok etkiliydi nerdeyse bi musallat kadar etkiledi beni

birde bir kaç gün önce the perfect host diye bi film izledim. o da çok başarılı.uninveted ı beğenenler onuda izlesin derim

Back
X