öneri bekliyorum ACİLLLLLL

zeytingirl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
37
2
16
35
İzmir
arkadaşlar 65 günlük kızım var 8 ay önce annemi kaybettim doğumdan önce babam geldi hep yanımdaydı bu önümüzdekihafta babam dönüyo memlekete benide götürmek istiyoe eşimde çok kabullenmessede sıkıldımı ve bunaldımı biliyor git diyor mesafe uzak 12 saat önce ankaraya ablama gidip 3-5 gün kalıp oradan memlekete geçicem sizce gitmelimiyim yoksa hazirandamı gitmeliyimmm ne olur kafam karışrı cevap bekliyorummmmm

Ben olsam gitmem.
El kadar bebe.
Tam ana babasıyla yeni tanışmış,birbirinize alışacaksınız yeni yeni.
Kocam tek başına bensiz ne yapar?
Hem insan yanında kocası varken nasıl sıkılır,bunalır.
Acil bir durum olmadığı sürece eşlerin birbirini yalnız bırakması bana çok ters.

hazirana daha çok var iyice bunalmadan gidin.65 günlük çocuk yolculuk için emniyeti sağladıgınız ve bol bol emzirdiğiniz takdirde hiç bir şey olmaz.

Başınız sağolsun.Baban yalnız kalmak istemediği için ısrar ediyor olabilir.
Ancak ben de eşini bırakıp gitmeni doğru bulmadım.
Bebeğin henüz çok küçük.Doğumdan beri hiç anne-baba-çocuk başbaşa kalmamışsınız.
Biraz üçünüz çekirdek aile kalın,duruma alışın.Hem bebekler haftadan haftaya bile çok değişir,babası bu hallerinden mahrum kalmasın.
Madem çok bunalıyorsun,eşinle haftasonları geziler yapın.

Bence gitmelisin. Eşin anlayışla karşılayacaktır.

Hem baban için bir vesile olacak torunu ile haşır neşir olması. Hayata bağlar.

Ben olsam bir süreliğine giderdim.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Niye götürmek istiyor ki? 2 aylık cocukla perişan olursunuz.

Ben olsam gitmezdim babanız 2 ay torunuyla kalmış zaten siz oraya gideceksiniz de ne olacak birkaç gün ablanızda kalacaksınız sonra evde. Bence eşinizle de başbaşa kalmanız lazım 2 ay babanız varmış zaten, sonra da siz giderseniz iyice yalnız kalacak eşiniz. Hem bebeğinizle başbaşa kalın ayrıca çok küçük bebeğiniz 12 saat yol kolay değil ya hastalanırsa, hava değişimi bile etkiler bebekleri. Bence yazı bekleyin hem bebeğiniz büyür, hem mevsim uygun olur, eşinizin de yıllık izni filan olur beraber gidersiniz.

Allah rahmet eylesin
bence de gitmemelisin 2 aylık çocuk hasta falan olur (Allah korusun)
yazın git bence baban ablana gidiyormuş zaten biraz da onda kalır onun da alışması gerek canım

Allah sabır versin, gani gani rahmet eylesin.
Ben olsam gitmezdim,
Hem çocuğum küçük olduğu için, hemde eşimi yalnız bırakmamak için.
Ayrıca babanızla gidip ne yapacaksınız? Yalnız kalmamak için mi sizi götürmek istiyor?
İlla ki bir gün yalnız kalacak, sizi de zor durumda bırakmasına gerek yok bence.
Gittiğinizde ne kadar kalacaksınız?

Allah bağışlasın kızınızı.anneniz için de başınız sağ olsun.eğer iyi olacaksanız gidin bence.hem eşinizde gönülsüz olsa gidin demiş.

ablama sırf beni bırakmak için gidiyor yol uzun aynı gün on iki saat gidemem 8 saat izmirden ankara 1 kaç gün ben kalcam babm döncek nipdye ankaradan niğdede 5 saat ankaradanda niğdeye geççem adam sırf ben sıkıldım diy götürmek istiyo psikolojim malüm annemi kaybettim sonrada doğum loğusalık derken dağıttım kafam karışık bebeği düşünüorum küçük ama burda tek kalırsam naıl olur oda muamma yazın gene giderim hiç sorun olmadı ne zaman istesem gönderir eşim ne olur samimi önerilere ihtiyacım varrrrrrrrr

Ben olsam gitmezdim az buz değil 12 saat yol küçücük bebek
ben bile uzun yolculuklardan sonra kendime gelemiyorum bi müddet
Yaz olsa yine bir şey demicem ama hava buz gibi..
Millet kapının önüne çıkarmıyor hasta olucak diye bu havada:)
Babanızı yalnız bırakmak istemiyorsanız biraz daha kalmasını teklif edin..

Basiniz sağolsun...

Bence babanizin israrlarina zorda olsa uymayin çünkü ikinizde çok zorlanacaksiniz ne zamana kadar baban seni yaninda tasiyabilir..

Bir yerde bu ayrilik olacak....
hem bebegin cok kucuk disinizi skin cok zor evet daha da eksilmis hissedeceksiniz ikinizde ama bu hissi sadece geciktirmiş olacaksiniz..

Sanırım şu ana kadar yaptığımız yorumları samimi bulmadınız, yada aslında gitmeyi canı gönülden istiyorsunuz da sizi teşvik ve destek verecek yorumlar mı bekliyorsunuz?
daha öncede yazdım, ben olsam 2 aylık çocuğumla onca yola dökülmem.
Kızım 5,5 aylıktı ananem memleket de ve hastaydı göremedim getirin dediği için uçakla 4 günlüğüne gittim.
Gidiş geliş uçakla olduğu için rahattı ama 4 gün benim için zor geçti hemde yaz sonunda gittiğim halde.
Çocuğun bütün düzeni alt üst oluyor, hava değişikliği oluyor ki Ankara'nın ayazı-soğuğu meşhurudur.

şöyle sorayım.kaynananlar 12 saat uzakta olsalar ve eşin git dese, gider misin

Nasıl yani?
Samimiyetsiz mi yazdıklarımız?

Öncelikle başınız sağolsun.

Ben insanın eşi yanında tamam insan bunalır mı ki? diye düşünmüyorum.
Evet bunalabilir.. İnsanın eş ve aşk dışında da ihtiyaçları var sonuçta.

Annenizin yokluğu tazeyken babanız için endişelenmenizi anlıyorum.
Ama ben de sadece bebek açısından bakarak yollarda perişan etmeye kıyamazdım çocuğu çok küçük daha..

Ama babanızı ikna edin bence siz olmadan ablanıza gitsin bir süre de onlarla vakit geçirsin.
Böylece aklınız onda kalmaz. Kızınız 6 aylık kadar olunca da siz gidersiniz..
Eşim ne zaman istesem gönderir diyorsunuz..
Bu tatlı zamanları kızınızla geçirmek babasının da hakkı..

İnsan bazen çok bunalır haklısınız. Bence çok bunaldıysanız ve evde kaldıkça dahada bunalacaksanız gidin biraz rahatlayın. Yol çocuğu yorabilir belki ama sizinde stresiniz artarak devam ederse çocuğada yansır bu da kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…