öneri bekliyorum ACİLLLLLL

gitmek istiyorsan git bbeğinin yanında sen oldugun sürece ona hıcbırsey olmaz meraklanma.. sen rahat ettıgın surece onuda rahat ettırırısın her turlu

canım benım Allah rahmet eylesin ama kesinlikle gitme bence hem cocuk hastlanır hem kocan yalnızken nasıl için rahat etcek eşlerin böyle ayrı kalmalarını cok yanlış buluyorum sonra kötü şeyler oluyor

Başınız saolsun canım
Gitmek istiyorsan git

babanın çağırması saçma bence.
siz ailece kalmalısınız bir süre.
yazın gidersiniz yine "ailece".

ben olsam giderdim. bazı olaylarda bencilliği bırakacaksın. sonuçta baban git ona destek ol. sen anneni o eşini kaybetti. emin ol aynı fedakarlığı eşin sana göstermezdi

Samimi cevaplar istemissin.arkadaslarin ki yeterli degil herhalde.bi de ben deneyeyim.
Baban zaten uzun zamandir sizde.yas donemini atlatmistir zaten.
Bebegon cok kucuk,havalar soguk.hasta olabilir.yerini yatagini yadirgayabilir.
Lohusaligin yeni bitti.esin seni ozlemistir.artik basbasa kalmak istiyordur.ozel birseyler paylasmak istiyordur.
Evladinin en guzel zamanlarini kacirmak istemiyordur.
Bebek hastalansa,esin zaten gonulsuz yolladi,neler der nolur bunlari dusun.
Tekrar diyorum.yolun cok uzun.havalar soguk.bebegin kucuk.problemsiz sagsalim evine donme ihtimalin cok az.
Iki cocugum var.ikisi de bir yasini doldurmadan birak tatili,yarim saat otedeki annemlerde bile kalmadim.niye el kadar bebemi rahat yatagindan edeyim.
Zaten baban gidince biraz kendinle basbasa kalinca daha iyi hissedersin.yanlis anlama babanin seni rahatsiz ettiginden degil.ama tamamen bebegin ve sen.aksamda esin.iyi gelir yani.

şimdi anladım baban ablanlara mı gidecek. o giderken de siz de gitmek istiyorsunuz. sonra babanızın evine..

canım eğer öyleyse neden sen gidiyorsun. tamam işte biraz da ablanlarda kalsın. değişikliğe dinlenmeye biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var. tabi dozunda. ablanlara gidiyormuş işte yalnız değil. sonra evine gider.. siz arada ararsınız.. baban biraz kendine gelsin.sonra yine gelir size.. gelmezse de çağırırsınız..
sen niye küçük bebekle ordan oraya gidiyorsun.. kendi evini niye ihmal ediyorsun.. öyle bir faydan olmaz ki zaten..

Son düzenleme:
annen vefat edeli 8 ay olmus kizin dogali 2 ay

bencede gitme

birde zannedersem bu ilk cocgunuz cocuk hastalandiginda esinin nasil tepki verecegini bilmiyorsun

etrafimda cok gordugum icin soyluyorum erkekler cocuklarindaki en ufak bir hastaligin faturasini anneye keser oyle yapmasaydi soyle gidirseydin nedir bu cocugun hali sen madem bakamicaksin bari ben bakayim bak bu cocuk bu yasta bu kadar ilaci senin yuzunden iciyor vs vs vs

bunlar tecrubeyle sabit ceken arkadaslarim var ondan soyluyorum odleri patliyor cocuga birsey olucak diye cocuktan gectim bizimkinin cenesinden durulmuyor diyorlar

esin nasil birisi bilmiyorum ama sana bu sekilde fatura kesme ihtimali varsa hele ASLA gitme

bebek biraz ele avuca gelsin hem havalarda soğuk bence de biraz havaların ısınmasını bekle...

bence şimdi gitmeyin bebeğiniz küçük
havalar soğuk gidip ne kadar süre kalacaksınız
hadi diyelim 1 ay bence çok uzun bi zaman..
Şimdi zor gelir size ama alışırsınız
Bende ilk bebeğim olduğunda 40 gün annem kalmıştı annem evine gidince yapamıycam sandım ama yapılıyor...
alışıyorsun...
Başın sağolsun babanıza da helal olsun anne gibi başınızda durmuş Tebrik ederim.

Başınız sağ olsun
Bence gitmeyin
Kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenmeniz lazım
Annesiniz artık, daha güçlü durmalısınız

herkese teşekkür ederim nacizane fikirleri için samimi cevaplar derken yanlış kelime kullandım sanırım kusura bakmayın psikolojim çok bozuk annemi uzn bi kanser tedavisinden sonra kollarımda öldü gözüm içine baka baka hiç bişey yapamadan karşımda eridi gittti hayatımın en mutlu günü kabusum oldu anneme hamile oldumu haber vermek için aradığımda onun için yapılacak bişeyin kalmadığını öğrendim daha sonrada haber verdiler kötü seni iştiyor diye gittim ve vefat etti o günden beri gitmedim memlekete babam sağolsun ben doğum yapmadan 1 ay önce geldi ve bugüne kadar yanımda kaldı şimdi evine dönmek istiyo benimde özlediğimi anlayınca senide götürüyüm dedi beni önce ankaraya ablama bırakacak daha sonra o niğdeye dönecek ben 12 saat ağır olur diye önce ankaraya bir kaç gün kalıp sonra niğdeye canıma anneme giderim diye düşündüm kafam karıştı bende biliyorum zor oldunu biliyorumbaşıma gelecekleride hazırmıyım değilim başedeceğimide sanmıyorum şimdi bile panik haldeyim biraz ağlasa ne yapcamı şaşırıyorum yanlızlık çok zor zifiri karanlık kuyunun dibinde aydınlığa çıkmak için debeleniyorum çırpındıkça batıyorum rabbim yardım etsin şaşırtmasındiye dua ediyorum herkese teşekkür ederimm

kendınızı cokk bunalms hıssedyrsanız gıdın bencee

Şuan emziriyorsunuzdur, gittiğinizde çok üzüleceksiniz... Sütünüz kesilmesin
Mezar ziyaretleri insanları hafiflettiği kadar üzer de.. İnsan bir de uzak olunca hep aklında oluyor. Gitmek istiyor, bir şeyler yapmak istiyor, benim de canım gözümün nuru çook uzaklarda en derin uykusunda.. Ama bence kendinize biraz daha zaman tanıyın, bebişiniz az daha kendine gelsin. Mevsim bir dönsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…