öneri ve bilgi bekliyorum

pembebulutt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
35
1
6
35
İstanbul
cumartesi için bir özel hastaneden randevu aldım burun estetiği için ama şimdiden heycan yaptım ne yapmalı nasıl davranmalıyım ne kadar bir fiyat çıkarır adam işinde iyimi ne yapıcam ben?

cumartesi için bir özel hastaneden randevu aldım burun estetiği için ama şimdiden heycan yaptım ne yapmalı nasıl davranmalıyım ne kadar bir fiyat çıkarır adam işinde iyimi ne yapıcam ben?

ameliyattan önce fiyatını konuşmalısınız yoksa ameliyattan sonra ne kadar dese ödemek zorunda kalabilirsiniz...ayrıca sanırım doktorunuzu hiç araştırmadan ameliyata karar vermişsiniz.biraz riskli davranmışsınız.umarım hayal kırıklığına uğramazsınız.heyecan yapmanız da doğaldır sonuçta ameliyata gireceksiniz.ameliyatta hiçbir şey hissetmeyeceksiniz.sonrasında biraz morarma ve ağrınız olabilir...başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim.şimdiden geçmiş olsun...

Bence iyice araştırmadan bu ameliyat işlerine girmeyin. Sonra çok üzülebilirsiniz.

ameliyattan önce fiyatını konuşmalısınız yoksa ameliyattan sonra ne kadar dese ödemek zorunda kalabilirsiniz...ayrıca sanırım doktorunuzu hiç araştırmadan ameliyata karar vermişsiniz.biraz riskli davranmışsınız.umarım hayal kırıklığına uğramazsınız.heyecan yapmanız da doğaldır sonuçta ameliyata gireceksiniz.ameliyatta hiçbir şey hissetmeyeceksiniz.sonrasında biraz morarma ve ağrınız olabilir...başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim.şimdiden geçmiş olsun...

kendimi yanlış iade etmişim ilk kez görüşmeye gideceğim henüz karar vermedim ama yinede heyecanım var siz oldunuz mu burun ameliyatı hangi hastane hangi doktor merak ettim doğrusu

cumartesi günü gittim görüşmeye doktor genç azeri:) ameliyattan bahsetti önce olumsuz yönleriyle birlikte revizyon gerekebiliyo bazen dedi o bende şüphe bıraktı sonra uzaktan bakarak sorunlarımı söyledi burnuma yapılmesı gerekenleri söyledi bana güvenmeyen hastayı masadan kaldırırım dedi:) özel bir resimle geleni ameliyat etmem dedi:) çizimi karar verirsen yapar beraber karar veririz dedi hasta resimlerini görebilirmiyim dedim harddiskim yanımda diil dedi:) sonra kaç para dedim 3.500 dedi:) bugün aradım sekreterini bu cumartesi gidip resimlere bakıcam hastalarının neden bilmiyorum ama başka doktora gidesim gelmiyor görüşmeye neden sizce?

Back
X