Öneriiii :)

fullofpeace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
2
0
24
selam kızlaarr :)))
Şimdi önerinize ihtiyacım var.
Bi parfüm istiyorum buram buram koksun ama mide bulandırıp rahatsız etmesin, ortama benden önce kokum girsin, geçtiğim yerde kokusu kalsın. İşte böyle bir şey istiyorum, Önerileri bekliyoruuummm

Avon incandessence
1002860150.jpg

Bi parfüm istiyorum buram buram koksun ama mide bulandırıp rahatsız etmesin, ortama benden önce kokum girsin, geçtiğim yerde kokusu kalsın. İşte böyle bir şey istiyorum, Önerileri bekliyoruuummm

Ama herkesin zevki farklıdır. Sen rahatsız olmazsın başkası olur.
Bunu bilemeyiz hiçbir zaman.

Chanel Chance çok yayılır mesela ama benim midemi bulandırmasına rağmen çoğunlukla beğenilen bir kokudur.
Benim sevdiklerim 212 sexy ve jean paul gaultier classique. Mis gibi etrafa yayılırlar. Kışa uygun kokulardır.
Chanel coco mademoiselle de nefiss bir koku. Bu da sen gitmeden kokunu götürecek cinsten.

Ya bu arada banada fresh bir koku önerinsenize.
Genel olarak ağır kokuları beğeniyorum pudralı vanilyalı fln ama yaz için şöyle temiz kokan ferah fresh bir koku arıyorum.

p_875_k.jpg

En çok kullandıgım parfümdür çok hoş bi kokusu var:KK68: tavsiye ederim

Eğer full yasemin orkide portakal çiçeği gibi kokmak istiyorsanız ki yazın en iyisi oyle kokmak; chance ya da mademoiselle

ben ne zaman yasemın ya da orkıdelı dus jelı sabun vs alsam dırek chance koklamıs gıbı oluyorum :KK66:

kışlık ya da gecelik en iyisi de amber tarzı bir şey kokmak olur herhalde =)))))

pttavm de chanelin tester orjinal tester parfümünü aldım gerçekten de orjinal sanırım çünkü bu parfümü kullandığım için orjinalini biliyorum ve çok uygun fiyat :KK66:

pttavm de chanelin tester orjinal tester parfümünü aldım gerçekten de orjinal sanırım çünkü bu parfümü kullandığım için orjinalini biliyorum ve çok uygun fiyat :KK66:
129 tl gibi bi fiyat gördüm şimdi baktım orjinal olduğuna inansam hiç düşünmiycem hemen alıcam ama bir chanel parfümünü bu fiyata hemde orjinal almak mümkün değil :110:

tester ürün kapağı yok beyaz bi kutuda gönderiyorlar ama orjinal büyük ihtimalle boynere götürdüm ayırt edemediler ya da orjinale çok yakın ama ptt sahte işe girmez heralde :KK64:

kızlar elimde orjinal ysl black opium parfüm var edp düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum ...fransa dan hediye geldi kokusu bana agır geldi sadece 1 fıs denendi :

X