• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileriniz varsa bekliyorum.

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Sevgili Kk üyeleri merhaba bu sene biliyorsunuz ki üniversitelerde Yüzyüze eğitime geçildi.ama sınıftakiler yeni yeni birbirini tanıyor.
Sınıftan biri hal hareket olarak hoşuma gidiyor. Yani çok efendi birine benziyor. Ama hiç tanışamadık ve takıldığı küçük arkadaş grubundakileri de hiç tanımıyorum. Ve hiç etrafına bakan bir tip değil kendi halinde.
Sorum belki bazılarınıza absürt gelebilir ama damdan düşer gibi olmadan (çünkü ortak hiç tanıdığımız yok, herkesin arkadaş grubu belli ve arkadaş gruplarımız tamamen farklı) ben bu çocukla nasıl tanışıp kaynaşabilirim
Yani tanışmaktan kastım adım bu memnun oldum değil. O kolay. Devamının gelmesini istiyorum Yani samimi olmak istiyorum ama kasmaktan korkuyorum.

Gözlemle, ortak nokta bulmaya çalış özellikle de aynı kulüpteyseniz ortak bi amacınız ve ilginiz var demektir bunun üzerinden yürüyün mesela. Bilmiyorum mizacınız nedir nasıl yaklaşırsınız ama kulüple ilgili bi konuda konuşurken “ya şurda bi çay içelim mi sohbetle iyi gider” diyip gerçekten doğal davranarak bence iletişime ve arkadaşlığa başlayabilirsiniz

Onun sürekli oturdugu/takıldıgı herhangi bir masa olur, sandalye olur iyi gözlemle ve oraya herhangi bi abidik gubidik sıradan bi defter/kitap herhangi bir eşyanı bırak. Kendisi oraya oturdugunda bir seyi arıyormus gibi yap. Sagına soluna bak etrafını sar böyle.

Sonra dön “şöyle kücük bi defter gördünüz mü acaba” iki saattir arıyorum buraya bırakmıstım” de. Bi sekilde cevap gelecektir. Sonra yine bak “ah buldum” de ve “kusura bakma sizide rahatsız ettim” de. Zaten herif salak degilse “önemli değil” dicektir iletisimden anlıyosa o zaman benekli bizon gibi dal “siz hangi bölümdesiniz ne okuyosunuz ismini ne diyip bende queenisback memnun oldum” diyerek ayrıl ordan. Sonra denk geldikce selamlar, merhabalar artar. Böyle senaryolarla seviye seviye ilerle.

Onuda mı ben söyleyim.

Aynı sınıftaysanız kolay aslında. Iletişime geçmenin tonlarca yolunu bulabilirsin. Herhangi bir ders, gittiğiniz kulüple ilgili soru sorabilirsin. Dışarda rastladığında selam ver, nasılsın vs diye konus mesela, yani basit şeyler bunlar.

Aynı sınıfta olduğunuza göre en kolay başlangıç not aldığını fark ettiğiniz bir dersin notlarını istemek.

Sonra notlarını yine derste iade etmek için gülümseyerek selam verip yanına oturmak

Eh devamı da "biz aynı kulüpteyiz değil mi" diyerek o konulardan laf açmak. Yanından ayrılırken de "malum yeniyiz fazlaca arkadaş yok henüz. Seni tanıdığıma sevindim ben. Görüşürüz di mi gibi sevimlice gülümsemek
Devamı selamla, nasılsın la, kantinde bir çay /kahve içeceğim gelmek ister misinlerle devam eder işte. Liseden bölümden asıl memleketin neresi olduğundan vs vs sohbet sohbeti açar zaten
Ahh ah üniversite yıllarım, gençliğim ve aşklarım geldi aklıma bu saatte :KK39:

Sevgili Kk üyeleri merhaba bu sene biliyorsunuz ki üniversitelerde Yüzyüze eğitime geçildi.ama sınıftakiler yeni yeni birbirini tanıyor.
Sınıftan biri hal hareket olarak hoşuma gidiyor. Yani çok efendi birine benziyor. Ama hiç tanışamadık ve takıldığı küçük arkadaş grubundakileri de hiç tanımıyorum. Ve hiç etrafına bakan bir tip değil kendi halinde.
Sorum belki bazılarınıza absürt gelebilir ama damdan düşer gibi olmadan (çünkü ortak hiç tanıdığımız yok, herkesin arkadaş grubu belli ve arkadaş gruplarımız tamamen farklı) ben bu çocukla nasıl tanışıp kaynaşabilirim
Yani tanışmaktan kastım adım bu memnun oldum değil. O kolay. Devamının gelmesini istiyorum Yani samimi olmak istiyorum ama kasmaktan korkuyorum.

Ben düz insanım direkt gider konuşurdum ya naber tanışmaya fırsat bulamadık aynı sınıfın içinde diye. Aman ne uğraşacaksın bahaneyle falan o zaman kasarsın asıl.

Geçenlerde bir çocuğun bana yaptığını anlatayım.
Çok basit derse 3-5 dakika geç gel, git önüne arkasına otur. Molada da “Hoca benden önce bir şey söyledi mi?” diye ona dön. O da evet ya da hayır der. Ben x bu arada çok zorlanıyorum bu derste sigara içiyor musun ayağına konuşma uzar baya. Yani bana böyle yapmışlardı işe yaramıştı😂 Şansını dene

Kulüpten yürü bence :D toplanmayı sen organize etsene ? Çocuğu da davet ederkeneeeee 🥰 :D Birde cidden artık kimse kasmıyor :D

Ne güzel heyecanlar yaa ❤️ Yaşlanmışız :)) Bi şekilde sohbet açmaya çalış zaten çok donuk biri değilse çabanı anlar illaki cevap verir

Back
X