merhaba hanımlar.önümüzdeki hafta yakın bir arkadaşımızın sünnet düğünü var.kır bahçesinde yemekli tasavvuf müziği şeklinde olacak.ancak ne giyeceğime henüz karar veremedim.saçlarımı düz yada hafif dalgalı fön yaptıracağım.kır düğünü olacağı için sivri topuklu ayakkabı da olamayacak.önerilerinizi bekliyorum..
merhaba hanımlar.önümüzdeki hafta yakın bir arkadaşımızın sünnet düğünü var.kır bahçesinde yemekli tasavvuf müziği şeklinde olacak.ancak ne giyeceğime henüz karar veremedim.saçlarımı düz yada hafif dalgalı fön yaptıracağım.kır düğünü olacağı için sivri topuklu ayakkabı da olamayacak.önerilerinizi bekliyorum..
şimdiden iyi eğlenceler :) canım senin tipine sahip bir çok yakınım var. Gideceğin mekan çok önemli, açık havada yapılan düğünler her zaman risklidir. Rüzgarlı bir hava eteğinin açılmasına ya da saçlarının sürekli ağzına kaçmasına sebep olabilir. Ben bu yüzden açık alanlara giderken etek ya da elbise tercih etmem, hele bir de yakın birinin düğünüyse sürekli dolaşmak hareket halinde olmak zorundasın.
Sana önerim şık bir tayt, kalın topuklu bilekten bağlamalı bir ayakkabı, üzerine de fazla kiloları kapatacak şekilde özellikle kol bölgen kalınsa mutlaka kapat, uçuş uçuş tunik gibi şık bir bluz ya da şık bir gömlek saçların fazla uzun olmadığı için ön tarafları sürekli yüzüne gelme riski var, ona dikkat ederek bir şekil verdir derim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Resim bulabilirsem de eklerim
teşekkür ederim canım önerilerin için.saçlarım foto dan daha uzun şimdi.vücut tipimi gösterebilmek için eski fotomu koydum buraya.saçlarımı toplatma fikrin mantıklı beni rahatsız edebilir.bunu düşünmemiştim :)))