• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinize İhtiyacım var :/

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Merhaba , hanımlar daha öncede konu açmıştım annem evime alınacak eşyaya karışıyor , heveslerimi kırıyor kendi istediği olsun diye . Şimdi artık sonuca varılmasını istediğim için yazdım tekrardan . Bu hafta sonu nişanlımla oturacağım evimiz için eşya bakmaya gidecez , kaynanam ısrarla yanlız gidin , keyfinize göre bakın gezin görün dese de annem ısrarla bende gelicem diyor . İstemiyorum çünkü zevklerimiz bambaşka ve kendi istediği olsun istiyor , ayrıca nişanlım ben utanırım çekinirim annemlerle rahat rahat bakamam rahat davranamam diyor . Örneğin nişan alışverişine annem kaynanam ve nişanlım gittik . Aldığım nişan elbisesine bile yorum yapamadı rahatca begendınmı nasıl oldum dıyemedim . ( annemler var ayıp olurmuş bu annemin düşüncesi ) beğenmedim diyemedi , anca eve gelince soyleyebildi nişan günü kıyafetimi değiştirdik baya stres yaşadık ) Şimdi de kasılcaz rahat olamıycaz vs vs . Anneme açık açık gelmeyin diyemiyorum , gelme diyemiyorum , kırılır ya da hiç bir şekilde zerre heves bırakmaz burnumdan gelir her şey . Alacagımız yer oturdugumuz yer olsa sıkıntı yok ama konyadan ankaraya gidip alıcaz . Bir güne sığmaz yani hadi gidip alıp gelelim kımse bılmeden .
Size sorum ; nasıl daha nazik bir şekilde gelmeyin diycem . Kaynananam sıkıntı değil ama anneme . Ne yollarla veya ne tarza nasıl söylemeliyim . Yanlış bir şey demek istemediğim için bir de size sormak istedim . Sırf bu konu bile beni oldukça strese sokuyor . İçime sinmezse ya istediğim gibi olmazsa evim diye . :KK43:

siz evlenince anneniz arayıp ne yemek yaptığınıza kadar karışacak. sonra evinizin bir anahtarını da kendine ister, siz olmadığınız zaman da gelir mutfağınızın düzenini değiştirir. çocuğunuz olduğunda da eğitimine karışır falan.... eşinizle ilişkinize müdahele eder, sürekli akıl verme düşüncesiyle özel hayatınıza mudahele eder.

çok mu abarttım ki?

neyse bir an önce bu konuyu oturup uzun uzun konuşun. önce trip atar yanlış anlar falan ama yine de bi ortayolu vardır.

Niye konya dan ankara ??? Annen olunca bişey diyemiyorum ne desen kırılacak gibi katalogdan birlkte seçelim biz öncedem bi bakcaz desen

Niye konya dan ankara ??? Annen olunca bişey diyemiyorum ne desen kırılacak gibi katalogdan birlkte seçelim biz öncedem bi bakcaz desen

Önden gidip bakıcaz nerde ne var diye dedim , ona da gelmek istedi .

Seçenek ve model açısından , malesef istediğim şeylerin çoğunu burda bulamadım biraz araştırdım bulabileceğim en yakın yerlerden orası var

Ne dersen de,istenmediğini anlayacak.
Ne zaman birisi kırılmasın diye hareket ediliyor,o zaman işler tam sarpa sarıyor.

Önden gidip bakıcaz nerde ne var diye dedim , ona da gelmek istedi .

Seçenek ve model açısından , malesef istediğim şeylerin çoğunu burda bulamadım biraz araştırdım bulabileceğim en yakın yerlerden orası var
Açık açık söyle biz birlikte gidip seçicz diye daha başka yapacağın bişey yok gibi eski konunu bildiğim için bu yorumum

siz evlenince anneniz arayıp ne yemek yaptığınıza kadar karışacak. sonra evinizin bir anahtarını da kendine ister, siz olmadığınız zaman da gelir mutfağınızın düzenini değiştirir. çocuğunuz olduğunda da eğitimine karışır falan.... eşinizle ilişkinize müdahele eder, sürekli akıl verme düşüncesiyle özel hayatınıza mudahele eder.

çok mu abarttım ki?

neyse bir an önce bu konuyu oturup uzun uzun konuşun. önce trip atar yanlış anlar falan ama yine de bi ortayolu vardır.

Bazen tek duam bi an önce gidip kafamı dinleyip kendi düzenimi huzurumu kurmaktan başka bie şey olmuyor .
Şu an hala evli değilim o yüzden karışırken ne düşündü ne yaptı düşüncesi yok , hoş evlenince dw olmayacak ama evime kendımden başkasını karıştırmam asla . Lafımı esirgemem kim olursa açık açık soylerım ama işte o gun söylerim de teip atar moralim bozulur keyfım kacar diye sorun cıkartmadan soyleme yollarını merak ettim

Ben anneme bunu coook rahat soylerdim.Annen cok mu despot ya da alingan?Soyle bence ne var ki bunda?Nisanlinin annesi de gelmiyo,bozulacak bi durum yok.

Madem bu kadar müdahale ediyor eşya konusunda söyle gelme diye kaynanam gelmiyomuş bırak bizde başbaşa gidelim de.destek olacağına ne bu stres canm :KK12:

Anne hevesleniyorum ben secmek istiyorum desen bile kibar soylemis olursun da ise yarar mi acaba. Benim annem de seninki gibi ister kibar soyleyeyim ister sinirleneyim karismasi gerektigini dusunurse karisir. Vazgeciremem

Annen sanırım yanlız kalmanızı istemiyor sonuçta orda kalacaksınız. Yoksa sırf alışveriş için gelmesi çok saçma.

canım annene bunu nasıl diyecegini söylemeyi düsündügüne göre eskden beri baskı altındaymısıssın.
benim esimin babasıda senin annen gibi her seye karısır kendi istediğini aldırmaya calısır. ama ben cok kırılmıstım hala unutmam .
siz evlenincede insallh evine karısmaz esinle kötü olma.
ama dengeyi kuran . sen olmalısın. buyuzden annene istemediğini söyle.

bir insan bir insana olumsuz cevap verince kıyametler kopuyorsa bu seni korkutmasın zaten alısmıs bastırmaya

Back
X