Önerilerinizi bekliyorum acil..

bence kafana takmaman gereken bişey.hadi isteği kabul etse belki.ama kabul de etmemiş.bence hiç söyleme bile.tartışmaya neden olabilir

Arkadaşlar biliyorum bu bi dert değil ama ne yapıcağımı nasıl bi tepki vericeğimi bilemedim..

Bugün tesadüfen erkek arkadaşımın mailine girdim ve silinmiş kutusunda bi mail gördüm tamamen tesadüf orayı temizlemek için girmiştim. Eski kız arkadaşının facebook üzerinden gönderdiği arkadaşlık isteği... Kabul etmemiş ama bunu bana söylemedi sizce normal mi herşeyi paylaşırız biz normalde gördüğümde ne tepki vericeğimi bilemedim içimede atamıyorum bi sinir bastı napmalıyım? Simdiden tesekkürler...

burda yanlış yapan varsa o sizsiniz
neden erkek arkadaşınızın mailine girip
silinmiş kutusuna kadar karıştırıyorsunuz ki?
hem silmiş gitmiş işte
bence önemsemeyin
bu kadar her anın hesabını vermek kız olsun erkek olsun insanı sinirlendirebilir

ortada art niyet yok o yüzden hiç sinirlenmeyin..söylemesi gerekirdi ama belliki canınız sıkılmasın diye söylememiş..
illede soracağım derseniz tepi vererek sormayın..güzelce tatlı dille sorun..söylediğinde kızmayacağınızı da belirttin..sonuçta kızın ona arkadaşlık isteği göndermesi onun suçu değil..tepki verirseniz "demek ki söylesem neler olacaktı" diyerek bir dahakinden art niyetle saklayacaktır

ortada art niyet yok o yüzden hiç sinirlenmeyin..söylemesi gerekirdi ama belliki canınız sıkılmasın diye söylememiş..
illede soracağım derseniz tepi vererek sormayın..güzelce tatlı dille sorun..söylediğinde kızmayacağınızı da belirttin..sonuçta kızın ona arkadaşlık isteği göndermesi onun suçu değil..tepki verirseniz "demek ki söylesem neler olacaktı" diyerek bir dahakinden art niyetle saklayacaktır

Evet haklısınız ama cıktığımız ilk zamanlarda bu kız beni eklemişti. Bilmiyodum kim olduğunu msj atmıştm kimsin diye oda tanımıyosan kabl etme dedi etmedim zaten soruyorum dedm fln sonra o sırada öğrendim eski kz arkadaşı olduğunu kızı tersledim engelledim falan yani bu ne yüzsüzlük anlamıyorum :S

aynen eklememiş konuşmamış zaten güvenmese kendine şifresini vermez demi takılacak birsey yok arkadaşım at sinirini üstünden canım :)

burda yanlış yapan varsa o sizsiniz
neden erkek arkadaşınızın mailine girip
silinmiş kutusuna kadar karıştırıyorsunuz ki?
hem silmiş gitmiş işte
bence önemsemeyin
bu kadar her anın hesabını vermek kız olsun erkek olsun insanı sinirlendirebilir

Karıştırmıyorum belirtmiştim, temizlemek için girdim diye o isim dikkatimi çekti o kadar sadece fikir almak istedim.

Evet haklısınız ama cıktığımız ilk zamanlarda bu kız beni eklemişti. Bilmiyodum kim olduğunu msj atmıştm kimsin diye oda tanımıyosan kabl etme dedi etmedim zaten soruyorum dedm fln sonra o sırada öğrendim eski kz arkadaşı olduğunu kızı tersledim engelledim falan yani bu ne yüzsüzlük anlamıyorum :S

ne yüzsüzler gördüm..bende de var bir tane ama hiçbir şekilde cvp vermediğim için kuduruyor..umursama canım yokmuş gibi farzet sevgiline ne kadar güvendiğini görsün..o yüzsüz yüzünden de eski sevgilinle kavga etme onu değerli kılma

Son düzenleme:
Karıştırmıyorum belirtmiştim, temizlemek için girdim diye o isim dikkatimi çekti o kadar sadece fikir almak istedim.

Canim mail kutusu temizlikleri bezle ve deterjanla yapilmiyor ki.... Hani erkek isi degilde ben temizledim desen anlicam ama mail kutusunun ustunde bir tik hepsi 1 dakikada silinebiliyor. Bunun icin sana ihtiyaci yok kendiside temizleyebilirdi.Hem sen erkek arkadasinin neyi silip neyi saklayacagini nasil bileceksin ki.... Herkesin maili kisiseldir.

Erkek arkadasiniz Mail kutusunu temizlemeyi kendi beceremiyormu.
Cok titizsiniz anlasilan
Saka şaka kızmayın :)

Konunuza gelince, büyùtülecek hiiiiç bir şey yok.
Sevgikiniz eklememiş onu nasıl olsa

Diğer yorumlara katılıyorum.

+

Herşeyi paylaşmak bu demek değildir.
Böyle şeyler gereksiz huzursuzluklara yolaçar.

yahu tamam maili karıştırmak, bakmak hoş birşey değil ama belliki erkek arkadaşı ile birbirlerine şifrelerini vermişler, bu zaten karıştırma hakkını vermiş olduklarını gösteriyor..orası bizi ilgilendirmez ki :49:

Canim mail kutusu temizlikleri bezle ve deterjanla yapilmiyor ki.... Hani erkek isi degilde ben temizledim desen anlicam ama mail kutusunun ustunde bir tik hepsi 1 dakikada silinebiliyor. Bunun icin sana ihtiyaci yok kendiside temizleyebilirdi.Hem sen erkek arkadasinin neyi silip neyi saklayacagini nasil bileceksin ki.... Herkesin maili kisiseldir.

Haklısınnızz ben zaten girmem normalde dün bi mail gelmişti ona geç saatte uyurkende mesaj atmış bakmam için bu yzden girmiştim zaten silinmiş kutusunda olduğu için girdim bende konu bu değil zaten ben ona silnmiş kutusunda gördüğümü söylesem kızmaz yani sorgulamaz bile

Erkek arkadaşında suç yok,sen de biliyorsun.

Kıza kızgınsın şu an.

Ama kızla ilgili yapabileceğin birşey yok.

Hem şöyle düşün,kabul edilmemek yeterince iyi bir cevap olmuştur ona...

Erkek arkadaşında suç yok,sen de biliyorsun.

Kıza kızgınsın şu an.

Ama kızla ilgili yapabileceğin birşey yok.

Hem şöyle düşün,kabul edilmemek yeterince iyi bir cevap olmuştur ona...

kesinliklee kıza kızgınım, bulsam bi kaşık suda boğucam yüzsüzz çok aşırıı beni de eklemişti daha önceee zaten biiri ona haddini bildirmeliii sevgilim bi yakınını tanıyo ve uyarmıştı beni eklediğnde pek etkili olmamş anlaşılan

Herkes niye karıştırıyosun , kendi silemiyomu falan demiş. Bunlar arkadaş değil sevgili sildiği şey ise sadece mesajlar. Görende hayatından insanları siliyo sanıcak. Neyse bu benim şahsi fikrim garip geldi o tür yorumlar. Sevgiline gelince tatsızlık çıkmasın diye maili silmiş zaten bence hiç konuyu açma açsan bile kavga çıkarma niye bana söylemedin bunun nedenini merak ediyorum de bu kadar büyük ihtimalle benim dediğim gibi kavga çıkmasını istemedği içindir.

Herkes niye karıştırıyosun , kendi silemiyomu falan demiş. Bunlar arkadaş değil sevgili sildiği şey ise sadece mesajlar. Görende hayatından insanları siliyo sanıcak. Neyse bu benim şahsi fikrim garip geldi o tür yorumlar. Sevgiline gelince tatsızlık çıkmasın diye maili silmiş zaten bence hiç konuyu açma açsan bile kavga çıkarma niye bana söylemedin bunun nedenini merak ediyorum de bu kadar büyük ihtimalle benim dediğim gibi kavga çıkmasını istemedği içindir.

çok teşekkür ederim bende anlayamadım anlatmak istedğim başka şeyken oraya takılmalarını.

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar iyi ki varsınız

bence hiç sözünü bile etme.. kendisi isterse söyler sana hatta bence önemsemediği için unutmuş bu yüzden sana söylememiş bile olabilir..
şimdi açarsan bu konuyu kendini takip edilmiş ve yanlış bişey yapıp yakalanmış gibi hisssedecek hiç gerek yok.. üstelik kıskandığını anlayıp şımaracak belkide.. sen çaktırmadan takibe devam et ama hiç renk verme :1:

Back
X