Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar biliyorum bu bi dert değil ama ne yapıcağımı nasıl bi tepki vericeğimi bilemedim..
Bugün tesadüfen erkek arkadaşımın mailine girdim ve silinmiş kutusunda bi mail gördüm tamamen tesadüf orayı temizlemek için girmiştim. Eski kız arkadaşının facebook üzerinden gönderdiği arkadaşlık isteği... Kabul etmemiş ama bunu bana söylemedi sizce normal mi herşeyi paylaşırız biz normalde gördüğümde ne tepki vericeğimi bilemedim içimede atamıyorum bi sinir bastı napmalıyım? Simdiden tesekkürler...
ortada art niyet yok o yüzden hiç sinirlenmeyin..söylemesi gerekirdi ama belliki canınız sıkılmasın diye söylememiş..
illede soracağım derseniz tepi vererek sormayın..güzelce tatlı dille sorun..söylediğinde kızmayacağınızı da belirttin..sonuçta kızın ona arkadaşlık isteği göndermesi onun suçu değil..tepki verirseniz "demek ki söylesem neler olacaktı" diyerek bir dahakinden art niyetle saklayacaktır
burda yanlış yapan varsa o sizsiniz
neden erkek arkadaşınızın mailine girip
silinmiş kutusuna kadar karıştırıyorsunuz ki?
hem silmiş gitmiş işte
bence önemsemeyin
bu kadar her anın hesabını vermek kız olsun erkek olsun insanı sinirlendirebilir
Evet haklısınız ama cıktığımız ilk zamanlarda bu kız beni eklemişti. Bilmiyodum kim olduğunu msj atmıştm kimsin diye oda tanımıyosan kabl etme dedi etmedim zaten soruyorum dedm fln sonra o sırada öğrendim eski kz arkadaşı olduğunu kızı tersledim engelledim falan yani bu ne yüzsüzlük anlamıyorum :S
Karıştırmıyorum belirtmiştim, temizlemek için girdim diye o isim dikkatimi çekti o kadar sadece fikir almak istedim.
Karıştırmıyorum belirtmiştim, temizlemek için girdim diye o isim dikkatimi çekti o kadar sadece fikir almak istedim.
Canim mail kutusu temizlikleri bezle ve deterjanla yapilmiyor ki.... Hani erkek isi degilde ben temizledim desen anlicam ama mail kutusunun ustunde bir tik hepsi 1 dakikada silinebiliyor. Bunun icin sana ihtiyaci yok kendiside temizleyebilirdi.Hem sen erkek arkadasinin neyi silip neyi saklayacagini nasil bileceksin ki.... Herkesin maili kisiseldir.
Erkek arkadaşında suç yok,sen de biliyorsun.
Kıza kızgınsın şu an.
Ama kızla ilgili yapabileceğin birşey yok.
Hem şöyle düşün,kabul edilmemek yeterince iyi bir cevap olmuştur ona...
Herkes niye karıştırıyosun , kendi silemiyomu falan demiş. Bunlar arkadaş değil sevgili sildiği şey ise sadece mesajlar. Görende hayatından insanları siliyo sanıcak. Neyse bu benim şahsi fikrim garip geldi o tür yorumlar. Sevgiline gelince tatsızlık çıkmasın diye maili silmiş zaten bence hiç konuyu açma açsan bile kavga çıkarma niye bana söylemedin bunun nedenini merak ediyorum de bu kadar büyük ihtimalle benim dediğim gibi kavga çıkmasını istemedği içindir.