• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinizi bekliyorum

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
kızlar selam hemen konuya gireyim geçen hafta nişanlımın yanındaydım (ayrı şehirlerdeyiz de ) bayağ bi resim çekindik benimki de tutturdu cd yap diye aslında ben böyle işeyleri pek sevmem ama o istedi yapmamı bende yapiim dedim napim kırmayım delikafadulden her neyse dedim ya böyle şeyler biraz klasik geliyo da bana bu yüzden şarkı seçimim çok farlı olsun istedim çok güzel duygusal sürekli radyo ve tvde çıkıp eskimeyen bi şarkı bana önerebileceğiniz şarkılar var mı tecrübesizimn yardım edin :lepi:

İkinizin şarkısı olursa çok daha anlamlı olur, onun dışında:

Nilüfer - Ta uzak yollardan (nişanlınla ayrı şehirlerde olduğunuz için)
Candan Erçetin - Hayranım sana

ferhat göçer-cennet veya götür bni gittiğin yere
nilüfer-çok uzaklarda

aklıma gelenler bu kadar ama yazarım aklıma geldikçe canım

bence ikinizin şarkısını koy.onun dışında
yalın meleklerin sözü var
gülben ergen teşekkür ederim
onur akın seviyorum seni olabilir..

öncelikle arkadaşlarıma katılaraktan varsa sizin şarkısınız olsun diyorum...
sonra önerdiklerime geçiyorum;
soner arıca _seni seviyorum...
Soner Arıca _Deniz Gözlüm...
Yıldız Tilbe _Ummadığım anda...
Kayahan _ seninle herşeye Varım ben...

bilmem beğenirmisin...

Sözlü müzik olması şart mı? Fon müziklerini daha çok tercih ederim böyle durumlarda ben. Daha hoş oluyor. Yani ben böle bi durumda şarkının sözlerinemi odaklanıyım, yoksa resimlerin güzelliğine mi şaşırırım.

bencede arkadaslarin dedigi gibi sizin sarkinizin olmasi daha manali olur
ama tabi sarkiniz yoksa ennn anlamli sarkiyi secmelisin

mustafa ceceli - hastalikta saglikta sarkisi cok anlamli cok duygusal bitiyorum bu sarkiya
orhan ölmez - damla damla
orhan ölmez - elin kanda olsada gel
suan aklima sadece bunlar geldi
bisiler bulursam yazarim yine:)

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar yazdıklarınız için hepsini dinleyip değerlendiricem..
ikinizin şarkısı demişiniz evet çok haklısınız ama genelde bu tip şeyleri kızlar bekler bizde roller değişti bana ilk yap bu cd yi dediğinde tamam canım yaparım ne var şarkımızı da fon müziğine koyarım deyiverdim hayır diyo ya uğraşıcakmışım onun için başka anlamlı bi şarkı bulucakmışım ya bu herif beni öldürecek boshayallersmile

Back
X