Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler önerilerinizi bekliyorum!!

chiko89

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
515
7
296
İzmit
kotonun 2011 gece elbise modellerindenmiş favorilerimden birisi bu :16:
$koton-2011-gece-elbiseleri_06.webp
siyah renkten pek hoşlanmasam da bu tür elbiselerde model olarak pek bi hoşuma gitti
$HM-Gece-Kıyafetleri-2011-3.webp
bunun da omzundaki çiçek hariç modeli çok hoş ama hangi markada bulabilirim onu bilmiyorum :44:
$abiye4552e1.webp

$2011-2012-mango-gece-mezuniyet-abiye-straplez-elbise-tek-omuzlu-omuzları-açık-dekolte-elbise...webp

$2011-2012-mango-gece-mezuniyet-abiye-straplez-elbise-tek-omuzlu-omuzları-açık-dekolte-elbise...webp
aslında aradığım bu tarz bi elbise ama karar veremedim renk de tam istediğim gibi
$uzun-gece-elbiseler-1.webp

kızlar hangisi daha iyi sizce kuzenimin düğününde giymeyi planlıyorum ama henüz mağazalara bakmadım önce modellere bakıp kafamda net bi fikir oluşturmak istedim.
aslında isteğim zümrüt yeşili tonlarında straplez modeller ama bilemedim ne yapsam diye..
uzun olmalı çünkü boyum kısa ve kısa etekler beni daha çocuksu gösteriyo miniminnacık kalıyorum :78:

maviyi ve yeşili çok beğendim ....bu sene önü kısa arkası uzun modelleride beğeniyorum ben....

en sondaki yeşil mi canım benim de o çok hoşuma gitti ama tek omuzlu hiç giymedim daha önce nasıl durur hiç bilmiyorum..:44:
eğer gözüne çarparsa farklı modeller ekleyebilirsin :31:

en sondaki yeşili beğendim su yeşili olanı....ilk resim bna yanlış anlma ama o boyun bağlama sitili plaj elbisesi gibi geliyor....

aslında ekledikten sonra da bana çok basit bi modelmiş gibi geldi o ama o renge hasta olduğum için çarpıldım sanırım bi anda :1:

bence sondaki siyahi sechsen iyi olur, hem boyun kisaymish bashka modeller birazda kisa gosterir seni ama siyah elbisedeki modelde chox guzel gorunursun bence... bu benim fikrim

Back
X