önerilerinizi bekliyorum

bilgexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
530
16
48
Düzce
bayanlar evliliği düşünen fakat atanamayan bir öğretmenim. hiç birşey yolunda değil. para sıkıntısı iş sıkıntısı bunların ortaya çıkardıgı gerginlikle oluşan tartışmalar, hayallerin suya düşüşü, sevgiline kavuşamama vs. bugünlerde polis olmayı iyice kafama koydum. başvuru şartlarım uyuyor, kpss puanımda tahmini yeterli olacaktır. bu mesleği de layıkıyla yapacagımı düşünüyorum, korkmuyorum. fakat bayan için zor meslek diyeni çokça duydum. siz ne düşünüyorsunuz? sizce başvurmalı mıyım ?

hem bayan için hem erkek için çok zor meslek.
benim erkek arkadaşım da polislik istiyordu sonra çevreden gelen olumsuz yorumlar ve tepkiler yüzünden vazgeçti :50:
aslında çalıştığın şehir ve pozisyon da önemli tabi..

hem bayan için hem erkek için çok zor meslek.
benim erkek arkadaşım da polislik istiyordu sonra çevreden gelen olumsuz yorumlar ve tepkiler yüzünden vazgeçti :50:
aslında çalıştığın şehir ve pozisyon da önemli tabi..

çevren gelen tepkiler düşündürüyor benide. fakat bu zamanda iş beğenme lüksümüzde kalmadı. en azından ayaklarım yere daha sağlam basar, haksızmıyım

her şeyden önemlisi, devamlı atanıp şehir değiştireceksin. kurulu düzenin olmayacak. bayan için zor gerçekten.

6 yıl görev süresi sonunda öğretmenliğe geçiş yapabilrmişim bu seçeneği de düşünüyorum

ben polıslık hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama sadece yasadıklarımızın ortak oldugunu soyleyecegım kabul edersen:31: işsiz bır ogretmeınm ben de ve o kadar cok evlenmek ıstıyorum kı. bayramdan sonra nısan yapalım dıyor sevgılım ama sartlar izin vermıyor gercekten cok kötü bir durum :14::14::14::14::14:

ben polıslık hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama sadece yasadıklarımızın ortak oldugunu soyleyecegım kabul edersen:31: işsiz bır ogretmeınm ben de ve o kadar cok evlenmek ıstıyorum kı. bayramdan sonra nısan yapalım dıyor sevgılım ama sartlar izin vermıyor gercekten cok kötü bir durum :14::14::14::14::14:[/QUOTE

aynı durumdan müzdaribiz. bide erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. uzaktan ilişki yürütmekde çok zor. şuan atanmış olsaydık, öğrencilerimizden bahsediyor olsaydık, ne güzel olurdu :(

ben polıslık hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama sadece yasadıklarımızın ortak oldugunu soyleyecegım kabul edersen:31: işsiz bır ogretmeınm ben de ve o kadar cok evlenmek ıstıyorum kı. bayramdan sonra nısan yapalım dıyor sevgılım ama sartlar izin vermıyor gercekten cok kötü bir durum :14::14::14::14::14:[/QUOTE

aynı durumdan müzdaribiz. bide erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. uzaktan ilişki yürütmekde çok zor. şuan atanmış olsaydık, öğrencilerimizden bahsediyor olsaydık, ne güzel olurdu :(

bizim de 3 saat yol aramız. bu sene bakalım puanlar nasıl gelecek. sevgılımden umıdım var :nazar:ama kendımden o kadar yok ınsallah her sey yoluna gırer.:nazar: ne okudun sen

ben de öğretmen adayıyım.
seneye mezun oluyorum ve atanamamaktan çok korkuyorum :14:
valla öyle düşününce mezun olmak bile istemiyorum :43:
ama haklısınız bu devirde iş beğenmeme gibi bi lüksümüz yok
en azından bi deneyin başvurun..
zaten bu devirde hangi meslek kolay ki öğretmenlik bile zor artık.
dediğiniz gibi 6 yıl sonrasında öğretmenliğe dönüş imkanı varsa zaten değer yani.
ben de erkek arkadaşımı ikna edeyim de o da denesin bi polislik bari hatta atanamazsam ben de denerim napaym yoksa işsizler ordusuna katılıcaz ikimizde :50:

edebıyat benım de bakalım hayırlısı

ben de öğretmen adayıyım.
seneye mezun oluyorum ve atanamamaktan çok korkuyorum :14:
valla öyle düşününce mezun olmak bile istemiyorum :43:
ama haklısınız bu devirde iş beğenmeme gibi bi lüksümüz yok
en azından bi deneyin başvurun..
zaten bu devirde hangi meslek kolay ki öğretmenlik bile zor artık.
dediğiniz gibi 6 yıl sonrasında öğretmenliğe dönüş imkanı varsa zaten değer yani.
ben de erkek arkadaşımı ikna edeyim de o da denesin bi polislik bari hatta atanamazsam ben de denerim napaym yoksa işsizler ordusuna katılıcaz ikimizde :50:

tatlım okadar zorki.. hele aile destegin yoksa! üniversite yıllarımı öyle özledimki, o kafa rahatlıgını, huzuru, sebepsiz takıldıgımz günleri.. ücretli öğretmenlik yaptım, ve fark okadar üzdüki beni. ücretlilere öğretmen gözüyle bile bakmıyorlar. müfettişten dünya kadar incitici söz işittim. mesleğimizinde zor tarafları var, dışarıdan göründüğü gibi değil. fakat öğrencilerdeki o sevgiyi görünce bütün üzüntüler siliniyor. tavsiyen için sağol canım, düşünüyorum bakalım

henüz atanamamış bir öğretmen olarak seni ve sıkıntılarını tahmin edebiliyorum bende sevgilimle ayrı şehirdeyim 1 yıldır ve gerçekten uzaktan ilişki yürütmek zor..

allahtan bi 3 4 sene daha evlilik gündemimde değil yoksa iyice gerilirdik eminim...

oluyorsa yap polislik sonra asıl mesleğine geçersin.

açıkçası cinsiyet ayırmayı yanlış buluyorum nihayetinde çatışmaya göndermezler seni masa başı bir işin olur.

otobüse bedava binmek de cabası:52:

babam,,erkek kardeşim polis..ve hep polisliğin bi bayan için çok kolay oldugunu söylerler,çünkü bayan diye kolay işleri onlara veriliyormuş,..erkek kardesimde atanamayan öğretmenlerdendi ve çok memnun polis olmaktan..bence hiç düşünme,atanamama stresini çekme,olan yıllarına olur

henüz atanamamış bir öğretmen olarak seni ve sıkıntılarını tahmin edebiliyorum bende sevgilimle ayrı şehirdeyim 1 yıldır ve gerçekten uzaktan ilişki yürütmek zor..

allahtan bi 3 4 sene daha evlilik gündemimde değil yoksa iyice gerilirdik eminim...

oluyorsa yap polislik sonra asıl mesleğine geçersin.

açıkçası cinsiyet ayırmayı yanlış buluyorum nihayetinde çatışmaya göndermezler seni masa başı bir işin olur.

otobüse bedava binmek de cabası:52:

2300 maaşda cabası bence :D

aynı şekilde atanamayan bir öğretmen olarak seni çok iyi anlıyorum.bence insanların söylediklerini kulak ardı et.hem ailemde hem de arkadaş çevremde o kadar çok polis var ki ve hepsi de gayet mutlular.hem de başkentten tut da Van'a kadar bir çok şehirde.tabi ki her meslekte olduğu gibi biraz da amirine bağlı ne denli rahat olacağın.ben boydan kaybediyorum maalesef ama bir şansım olsaydı kesinlikle düşünmezdim artık iş seçmek çok büyük bir lüks çnkü.

babam,,erkek kardeşim polis..ve hep polisliğin bi bayan için çok kolay oldugunu söylerler,çünkü bayan diye kolay işleri onlara veriliyormuş,..erkek kardesimde atanamayan öğretmenlerdendi ve çok memnun polis olmaktan..bence hiç düşünme,atanamama stresini çekme,olan yıllarına olur

içimi rahatlattın biliyomusun. herkesten kötü yorumlar alıyorum. peki siz hangi şehirdesiniz. şehrine göre değişir diyenlerde var

Bayan polisleri daha kolay islere masa basi islerine falan verdiklerini goruyorum ben. Denemelisin bence

Ogretmenlere 64 yasina kadar calisabilirsiniz derse, eskiler gitmezse. Ne kontenjan olur ne atama

Disardan biri olarak benim bile umudum yok ve cok uzuluyorum hayallerini erteleyip senelerce atanamayanlara

tatlım okadar zorki.. hele aile destegin yoksa! üniversite yıllarımı öyle özledimki, o kafa rahatlıgını, huzuru, sebepsiz takıldıgımz günleri.. ücretli öğretmenlik yaptım, ve fark okadar üzdüki beni. ücretlilere öğretmen gözüyle bile bakmıyorlar. müfettişten dünya kadar incitici söz işittim. mesleğimizinde zor tarafları var, dışarıdan göründüğü gibi değil. fakat öğrencilerdeki o sevgiyi görünce bütün üzüntüler siliniyor. tavsiyen için sağol canım, düşünüyorum bakalım

öğretmenleri bu hale getirenler utasın canım! :113::113:
atama yapmıcaz başka iş bulsunlar diyenler utansın! :47:
ahh canım yaa Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inş..
yolun açık olsun.. :54::16:

bayanlar için polislik zor değil.
pozitif ayrımcılık yapılıyor.
genelde büro işlerine veriliyor bayan polisler.
8-5 çalışıyorlar normal memur gibi.
ancak bazı işlerde akşam çalışabileceğin durumlarda olabilir üst arama vs gibi.
ama kaçarın yok 1 kez doğu görevin var.
artık neresi çıkarsa.
rahat illerde var zor illerde.
fakat eşin doğu ilindeyse onun yanına gidebilirsin.
ilk başta çeviğe veriyorlar yada hassasa.
ilk atama erkeklerde böyle ama bayanları bilmiyorum.

Back
X