önerilerinizi bekliyorum

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
46
İstanbul
arkadaslar ' onu ' düşünmemek ve unutmak için kendıme ugras arıyorum. ama evde vakıt gecirebilecegim seyler, önerilerinizi bekliyorum .. yoksa hiç aklımdan cıkmayacak:26:

anlasılan zor bi ayrılık olmus..... kendine hobi edin derim :124:
dısarı çık gez dolas... kitap oku
ama hobi falan hikaye
senin onu unutman için 'zaman' gerekli

Son düzenleme:
ben de o hobi edinme kısmını arıyorum.. ne gibi bir şeyler yapabilirim :) ayrılık durumu yok aşık oldugum kişiyi unutmak ıstıyorum

benimde fazla olmadı enkaz bi ilişkinin içinden çıktım çok yoruldum hırpalandım
ama nasılım çok iiyim:):)
öyle dışarı flan çık demicem şimdi bir iki patavazsız arkadaşınla karşılaşırsın
sinirin bozulur onun yerine mesela saçların için bakım araştır onlarla uğraş deli
gibi:)mesela bende habire saç renklerini araştırıyorum 2 gün oldu boyadım farklı
oldu hoşuma gitti şimdi başka renklere bakıyorum
alışveriş sitelerinde dolaşabilirsin internetten benim kredi kartı doldu valla aldım
aldım koydum:):)
sonra sitelerden saç örme videoları izleyebilirsin bende kafayı saçla bozdum galiba

enstrüman benım de aklıma geldi harika fikir ama şu an alamam farklı ihtiyaclarım var, tesekkür ederim tavsiyen için

Yeni şeyleri üretmeyi seven bir insansan örgü dikim vs işlerindede az çok becerin varsa keçeler kumaşlar alıp alıp cüzdan çanta türü şeyler yapabilirsin. en yapıyorum çok sıkıntılıyken hem bişeyler başarmanın verdiği haz o an sinirlendiğim şeyi unutturuyo hem kimsede olmayan sadece bana ait birşeyler ortaya çıkmış oluyo kendimle gurur duyuyorum vs sende yapabilirsin. Ya da çizim yeteneğin varsa ve kitap okumayı sveiyorsan kendine kitap ayracları cızebılırsın sonra pvc kaplatırsın buda sana has ve ozel bısey olur..

evet bır ara saclarıma takmıstım kafayı, bakım falan da yapıyordum şimdi yine döndüm dolastım ona geldi sıra cok tesekkür ediyorum aklıma bırkac fıkır geldi:)

sayeden aklıma bırkac daha fıkır geldi cok tesekkür ediyorum sana da:)

baska tavsiyelerinizi de bekliyorum, üsenıyorum bır de önce bayagı bır kafama yatması lazım fikrin sizleri seviyorum

ilgin varsa eğer yabancı dizi, film falan izle. ben 8 sezonluk dizi bitirmiştim hıncımı almak için

bir de örgü örebilirsin, ya da kanaviçe falan onlar da baya güzel oyalıyor insanı

denemiş biri olarak söylüyorum;
elini yoracak birşeyler söylüyorum.

kitap okumak gibi bir aktivite malesef işe yaramıyor. sayfalar geçebilir ama sen onu düşünüyorsun. elini yorsun ki aklına gelmesin.

ayrıca onunla yaptığın şeyleri yapma. ya da onu hatırlatacak.

Puzzle filan yapabilirsin. Şöyle kış için güzel sarınmalık bir battaniye yapabilirsin, rastgele ufak parçalar örüp polar kumaşın üstüne dikerek. Bol bol yürüyüşe çıkıp spor yapabilirsin. Dil öğrenmeye başlayabilirsin, hem hayatın boyunca işe yarar. Film listesi oluşturup o listeyi izlemeye başlayabilirsin. Mutsuz olduğunda çok fazla yiyen bir insan değilsen mutfağa girip yeni tarifler deneyebilirsin bir blog açıp tüm bu yaratıcı süreç boyunca ortaya çıkardığın ürünleri, izlediğin filmlerin yorumlarını vs. Sonsuza kadar belgeleyebilir ya da tek bir konu üzerinde yoğunlaşıp bu konuyu deli gibi araştırarak kafanı dağıtabilir bu arada tematik bir blog sahibi olabilirsin. Yazarken ben bile heveslendim yalnız

Son düzenleme:
evdeki artık materyalleri topla. bir de süsleyebileceğin ip, boncuk,pul, sim falan olsun. bunlarla yeni şeyler tasarlayıp üretebilirsin.

evde tamir gerektirecek şeyler varsa bunlara sar. mesela perde dikilebilir, çıkan ipçikler temizlenebilir.

temizlik ne kafa alır.

sudoku güzel oluyor. odaklanman gerek hırs yapıp sarıyorsun zaten.

konuyu açan ben değilim ama pin_up_girl gerçekten çok yararlı fikirler var.
yapılması aşk acısına iyi gelir mi bilmem ama evde sıkılmış birine ilaç olur.

ne gibi bir konu üzerinde arastırma yapabilirim mesela ilgi cekici :)

kk da takılıp, dertli insanların dertlerine yorum yap :))

tv karşısında el işi yapabilirsin o da insana kendini unutturuyo

umarım kilo sorunun yoktur :)

kk da takılıp, dertli insanların dertlerine yorum yap :))

tv karşısında el işi yapabilirsin o da insana kendini unutturuyo

umarım kilo sorunun yoktur :)

evet kk da da takılıyorum, bazen bırının derdıne düsüyorum konuyu sonuna kadar takip ediyorum falan .. Allah onlara da derman versın kilo sorunum az var gıbı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…