benimde fazla olmadı enkaz bi ilişkinin içinden çıktım çok yoruldum hırpalandım
ama nasılım çok iiyim:):)
öyle dışarı flan çık demicem şimdi bir iki patavazsız arkadaşınla karşılaşırsın
sinirin bozulur onun yerine mesela saçların için bakım araştır onlarla uğraş deli
gibi:)mesela bende habire saç renklerini araştırıyorum 2 gün oldu boyadım farklı
oldu hoşuma gitti şimdi başka renklere bakıyorum
alışveriş sitelerinde dolaşabilirsin internetten benim kredi kartı doldu valla aldım
aldım koydum:):)
sonra sitelerden saç örme videoları izleyebilirsin bende kafayı saçla bozdum galiba
Yeni şeyleri üretmeyi seven bir insansan örgü dikim vs işlerindede az çok becerin varsa keçeler kumaşlar alıp alıp cüzdan çanta türü şeyler yapabilirsin. en yapıyorum çok sıkıntılıyken hem bişeyler başarmanın verdiği haz o an sinirlendiğim şeyi unutturuyo hem kimsede olmayan sadece bana ait birşeyler ortaya çıkmış oluyo kendimle gurur duyuyorum vs sende yapabilirsin. Ya da çizim yeteneğin varsa ve kitap okumayı sveiyorsan kendine kitap ayracları cızebılırsın sonra pvc kaplatırsın buda sana has ve ozel bısey olur..
Puzzle filan yapabilirsin. Şöyle kış için güzel sarınmalık bir battaniye yapabilirsin, rastgele ufak parçalar örüp polar kumaşın üstüne dikerek. Bol bol yürüyüşe çıkıp spor yapabilirsin. Dil öğrenmeye başlayabilirsin, hem hayatın boyunca işe yarar. Film listesi oluşturup o listeyi izlemeye başlayabilirsin. Mutsuz olduğunda çok fazla yiyen bir insan değilsen mutfağa girip yeni tarifler deneyebilirsin bir blog açıp tüm bu yaratıcı süreç boyunca ortaya çıkardığın ürünleri, izlediğin filmlerin yorumlarını vs. Sonsuza kadar belgeleyebilir ya da tek bir konu üzerinde yoğunlaşı bu konuyu deli gibi araştırarak kafanı dağıtabilir bu arada temadık bir blog sahibi olabilirsin. Yazarken ben bile heveslendim yalnız
ilgin varsa eğer yabancı dizi, film falan izle. ben 8 sezonluk dizi bitirmiştim hıncımı almak için
bir de örgü örebilirsin, ya da kanaviçe falan onlar da baya güzel oyalıyor insanı
Puzzle filan yapabilirsin. Şöyle kış için güzel sarınmalık bir battaniye yapabilirsin, rastgele ufak parçalar örüp polar kumaşın üstüne dikerek. Bol bol yürüyüşe çıkıp spor yapabilirsin. Dil öğrenmeye başlayabilirsin, hem hayatın boyunca işe yarar. Film listesi oluşturup o listeyi izlemeye başlayabilirsin. Mutsuz olduğunda çok fazla yiyen bir insan değilsen mutfağa girip yeni tarifler deneyebilirsin bir blog açıp tüm bu yaratıcı süreç boyunca ortaya çıkardığın ürünleri, izlediğin filmlerin yorumlarını vs. Sonsuza kadar belgeleyebilir ya da tek bir konu üzerinde yoğunlaşıp bu konuyu deli gibi araştırarak kafanı dağıtabilir bu arada tematik bir blog sahibi olabilirsin. Yazarken ben bile heveslendim yalnız
kk da takılıp, dertli insanların dertlerine yorum yap :))
tv karşısında el işi yapabilirsin o da insana kendini unutturuyo
umarım kilo sorunun yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?