• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinizi bekliyorum..

Bence bu korunma yöntemi ile alakalı sağlık ocakları evli çiftleri iyice bilinçlendirmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Nasıl gebelikte takip tarihiniz var deyip arıyorlar ise aynı şekilde korunma ve gebelik ile alakalı da bilinçlendirme yapmalılar :/ insanların surekli kafası karışık ve 40akildan kırk farklı öneri geliyor
Bizim buradaki sağlık ocağı sürekli bilinçlendiriyor bizi.
Hatta canı sıkılınca arıyor.
Gebelik var mı?
Yok mu?
Hala mı yok?
Gebelik olunca haber verir misin?
gibi sorular soruyor???

Aslında evlilik işlemleri için kan verdiğimizde değerlerim düşük olduğu için hap kullanmamın bana iyice zarar vereceğini eşimin korunması gerektiğini söylemişti ama tek taraflı yeterli olurmu ve prezervatif ne kadar güvenli onu bilmiyorum
Olur gülüm niye olmasın sen ilaç kullansan yine acaba tek taraflı olur mu diye dusunup duracaksn. Bence sağlıklı bir yöntem.

Arkadaşlar merhaba,evlilik hazırlığı içerisindeyim 1,5 ay gibi bi zamanım kaldı..Ama ben hala korunma yöntemleri hakkında çok iyi bilgi sahibi değilim.Doktora gidicek vaktim yok her gün başka bi işimiz çıkıyor,annem evlenmeden önceki son reglimden sonra hapa başlamamı söyledi eşimde korunucak iki taraflı korunma gereksizmi olur tek eşim korunsa olurmu, bi sıkıntı yaşarmıyız erken hamilelik gibi danışmak istedim

Biz yıllarca çift korunduk. çoğu insan kondomu yanlış kullanıyor. Sonra korunurken hamile kaldım diyor.
Ama hap da öyle kafaya göre başlanmaz. Doktora gitmen gerekiyor sağlıklı bir şekilde korunmak için. Ayıracağın yarım saat. Sağlığın alacağın tabak çanaktan daha önemlidir yanılmıyorsam.

Bizim buradaki sağlık ocağı sürekli bilinçlendiriyor bizi.
Hatta canı sıkılınca arıyor.
Gebelik var mı?
Yok mu?
Hala mı yok?
Gebelik olunca haber verir misin?
gibi sorular soruyor???
Allah Allah demekki bizim ocaklarda sıkıntı var. Güzelmiş beğendim :)

Bende düğünden önce doğum kontrol hapı kullandım ki ilk alışma 15 günü buldu. Kendimi istemsiz kastım. Sonra eşim kendi korundu. Gerçi biz boşuna Korunmuşuz. Eşim azospermdi igne tedavisi gördü. Insan korunuyor ama başına ne gelecek bilmiyorsun. Uzun zaman çocuk düşünmüyorsaniz evlendikten bi zaman sonra sende eşinde bi muayene olun. Rabbim mutlu etsin şimdiden

Biz yıllarca çift korunduk. çoğu insan kondomu yanlış kullanıyor. Sonra korunurken hamile kaldım diyor.
Ama hap da öyle kafaya göre başlanmaz. Doktora gitmen gerekiyor sağlıklı bir şekilde korunmak için. Ayıracağın yarım saat. Sağlığın alacağın tabak çanaktan daha önemlidir yanılmıyorsam.
Yanlış kullanmadan kasıt nedir açabilirmisiniz

Bende düğünden önce doğum kontrol hapı kullandım ki ilk alışma 15 günü buldu. Kendimi istemsiz kastım. Sonra eşim kendi korundu. Gerçi biz boşuna Korunmuşuz. Eşim azospermdi igne tedavisi gördü. Insan korunuyor ama başına ne gelecek bilmiyorsun. Uzun zaman çocuk düşünmüyorsaniz evlendikten bi zaman sonra sende eşinde bi muayene olun. Rabbim mutlu etsin şimdiden
Amin sağolun,ilaca başlamıyımmı yani

Sadece korunmak için değil, vücudunda herhangi bir sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek için de doktora gitmelisin homoestas.

Kızlık zarı kalın olup günlerce ağrı çeken insanlar var. Yumurtalıkları problemli olan insanlar var.
Bu sebepten ölen dahi var.
Bir bak yahu, koskoca kadınsın, bir muayene ol.
Vaktim yok diye bir şey yok. Vakit ayır

Peki ilk zamanlar sıkıntı oldumu kondomun varlığı rahatsız ettimi diyim

Hayır canım hiç rahatsız etmedi yeni nesil kondomlar ciddi ince zaten zero yok ötesi ten hissi vs diye satılıyo onları tercih edebilirsin

Ailemde kalp damar hastalıkları olduğu için doktor da önermedi bana eşim de istemedi, kondom hijyenik de, gene de sen bilirsin elbette

öyle pat diye çocuk olmuyor canım merak etme biz neredeyse 6 sene korunduk sonra bıraktık 7-8 ay ona rağmen olmadı yani o yüzden tek taraflı yeter bence eşin korunsun boşuna ilaç kullanma

Umarım en yakın zamanda olur canım senin de. Ama öyle hemen olmuyor diyorsun ya, adam kadının üstüne ceket atsa hamile kalanlar var yani, şekil-a Suriyeliler... :işsiz:

Bence de eşin korunsun yeter, ilaç kullanmak düzensizliklere neden olabilir ve ileride çocuk düşündüğünde gebe kalmanı geciktirebilir. Bizim gebelik önleyici diye kullandığımız çoğu ilaç Avrupa'da falan yasak maalesef. Saat gibi işleyen mekanizmanı ilaçla neden bozasın ki?

Sadece korunmak için değil, vücudunda herhangi bir sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek için de doktora gitmelisin homoestas.

Kızlık zarı kalın olup günlerce ağrı çeken insanlar var. Yumurtalıkları problemli olan insanlar var.
Bu sebepten ölen dahi var.
Bir bak yahu, koskoca kadınsın, bir muayene ol.
Vaktim yok diye bir şey yok. Vakit ayır
Ya utanıyorum birazda zamanım yok bahanesine sığınıyorum gidip ne dicem doktora bi zarıma bakalımmı:(

Doktora gitcek bi durum yok.korunma yöntemleri belli.ben kesinlikle vücuda kimyasal bişey alınmaması ,bi zahmet erkeğin korunması taraftarıyım.ama geri çekilme yöntemi asla ve asla korunma yöntemi değildir lütfen bunu atlamayın.prezervatif en mantıklı olandır.iyi bir markanın alırsanız hiç bir anlamda sıkıntı yaşamazsınız.(binde bir ihtimal olabilir oda her korunma yöntemi için geçerli).3sene bu yöntemle korunduk hiçte bişey olmadı.mutluluklar...

Hayır canım hiç rahatsız etmedi yeni nesil kondomlar ciddi ince zaten zero yok ötesi ten hissi vs diye satılıyo onları tercih edebilirsin

Ailemde kalp damar hastalıkları olduğu için doktor da önermedi bana eşim de istemedi, kondom hijyenik de, gene de sen bilirsin elbette
Bende geçen market sırasındayken gözüm ilişti ince çok ince form diye birsürü seçenek varmış

Back
X