Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzleştiricimi değiştirme vaktim geldi 2 düzleştiri arasında gel giit yapıyorum bayanlar bana yardım edermisiniz
Philips SalonStraight Sonic XL HP8355 mi yoksa philips hp8350 salonstraight pro xl mi kulananlar varmı cok kararsızım yardım edin.
8350 yı arkadasımdan kullandım cok parlak gosterıyo hıc bozulmuyo cok ıyı bı duzlestırıcı ozellıkle parlak gostwermesı cok hosuma gıttı ama pembe olanını yanı 8355 ı de cok onerıyolar ben onu kullanmadım. tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım canım :)
Düzleştiricimi değiştirme vaktim geldi 2 düzleştiri arasında gel giit yapıyorum bayanlar bana yardım edermisiniz
Philips SalonStraight Sonic XL HP8355 mi yoksa philips hp8350 salonstraight pro xl mi kulananlar varmı cok kararsızım yardım edin.