• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinizii bekliyorum bayanlarr :)

ebruli58

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
33
0
6
İstanbul
Düzleştiricimi değiştirme vaktim geldi :3: 2 düzleştiri arasında gel giit yapıyorum bayanlar bana yardım edermisiniz
Philips SalonStraight Sonic XL HP8355 mi yoksa philips hp8350 salonstraight pro xl mi kulananlar varmı :5: cok kararsızım yardım edin.

ben Philips SalonStraight active lon kullanıyorm 2 yıldır çok menmunum tavsiye ederm canm

ben Philips SalonStraight active lon kullanıyorm 2 yıldır çok menmunum tavsiye ederm canm

8350 yı arkadasımdan kullandım cok parlak gosterıyo hıc bozulmuyo cok ıyı bı duzlestırıcı ozellıkle parlak gostwermesı cok hosuma gıttı ama pembe olanını yanı 8355 ı de cok onerıyolar ben onu kullanmadım. tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım canım :)

Ben de yaklaşık iki yıldır Arçelik K 5132 modelini kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim.

Düzleştiricimi değiştirme vaktim geldi :3: 2 düzleştiri arasında gel giit yapıyorum bayanlar bana yardım edermisiniz
Philips SalonStraight Sonic XL HP8355 mi yoksa philips hp8350 salonstraight pro xl mi kulananlar varmı :5: cok kararsızım yardım edin.

Ben HP8355 kullanıyorum. Sonic ozelligi bence onemli bir ozellik. Sonik titresim taramadan duzlestirmemi sagliyor.

Back
X