Hadi insallah güzel gecer :)Bitanesiniz çok teşekkür ederimUzun zamandır güzel şeyler yaşamaya muhtaç kalmıştım ,kalbim kurumuştu diyebilirim. İnşallah hepimizin hayatına hiç beklemediğimiz güzellikler gelir :))
Arkadaşlar merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Pazar günü bir buluşmam var ve ne giyeceğim konusunda fikrim yok, çok sıkıntıda kaldım . Arkadaşım spor giyin çok özenmiş benim için demesin, çok süslenme diyor bir kısmı da tam tersi. Siz ne önerirsiniz? Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz , o başka ilde çalışıyor. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştık beraber aynı yerde çalışıyorlar. Olumlu olmasını istiyorum aslında. Sınavlarım yüzünden 4 yıldır hayatıma kimseyi almadım. Uzun süredir kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Büyük ihtimal gündüz görüşeceğiz. Sizlerin fikirleri de benim için önemli
Süslen tabi ama sakın aşırı makyaj yapma. Erkekler gerçekten sevmiyor...Arkadaşlar merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Pazar günü bir buluşmam var ve ne giyeceğim konusunda fikrim yok, çok sıkıntıda kaldım . Arkadaşım spor giyin çok özenmiş benim için demesin, çok süslenme diyor bir kısmı da tam tersi. Siz ne önerirsiniz? Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz , o başka ilde çalışıyor. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştık beraber aynı yerde çalışıyorlar. Olumlu olmasını istiyorum aslında. Sınavlarım yüzünden 4 yıldır hayatıma kimseyi almadım. Uzun süredir kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Büyük ihtimal gündüz görüşeceğiz. Sizlerin fikirleri de benim için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?