Önerisi olan var mı

Çok teşekkur ederim uygulayabilmek önemli işte.. insan ne kadar sevse de evlilik gerçekten zormuş yıllarca evlencez diye delirdik şimdi böyle sorunlar olunca hayal kırıklığı gibi oldu..

Umarım zamanla birbirinize alıştıkça evlilik de oturacak.Eşinizde kompleks mi var biraz?Bana öyle geldi...

Umarım zamanla birbirinize alıştıkça evlilik de oturacak.Eşinizde kompleks mi var biraz?Bana öyle geldi...
Olabilir bazen bana da öyle geliyor. Ailesi biraz ataerkil o yüzden eşe (kocaya) babaya ayrı bir saygı olmalı düşüncesini biraz abartılı yaşıyorlar. Bizde de tabi saygı var ama daha rahatız..

Haklısınız. O an büyük gibi geliyor bizi sinirlendiren şey. Sonra da inattan geri adım atmiyoruz. Ben kendimi duzeltsem o düzeltmicek ben alttan aldığımla kalırım kesin
Bizde ilk başta sizin gibiydik küçük şeylerden Günlerce küserdik ama sonradan böyle yapınca sadece kendimizi yıprattığımızı fark ettim zaman geçince inanın hiç gerek yok .

Valla bilmiyorum ki bence olgun değil tam tersi en az 5 yaş geriden geliyor çoğu erkek gibi.. inşallah zamanla oturur çünkü biyere gidip gelmek bana eziyet olmaya başladı
Bizde öyleydik ama arkadaşımı görünce dedim dur bende öyle olayım iyi yata kötü sorunlar çözülüyor. Banada çok normal gelen şey eşime hep ters gelmiştir. Ay helede en çok sinir olduğum şey şuydu arkadaşlarının eşi kocalarını rezil ederdi ama iyi olan yine onlardı. Böylelerini görünce çok şaşırırdım

Hakkaten oyle.. cozum odaklı olmak lazım demekki bı şekilde yolunu bulmak lazim

Bizde ilk başta sizin gibiydik küçük şeylerden Günlerce küserdik ama sonradan böyle yapınca sadece kendimizi yıprattığımızı fark ettim zaman geçince inanın hiç gerek yok .
Kadınlar bunu farkediyo da erkek nasıl farkedip kendine çeki düzen verecek acaba bunu görebilecek miyim

Hakkaten oyle.. cozum odaklı olmak lazım demekki bı şekilde yolunu bulmak lazim
Canım sabret her sohbet edildiğinde ağzını açmadan iki kez düşün acaba ne desem kızmaz olayı böyle böyle çözersin. Sonra sende alışırsın düşünmene bile gerek kalmaz. Hatta zaman gelicek rahat bi şekilde eşinle ilgili konuşunca artık eşin tepki vermediğini görüceksin. Versede artık sen umursamazsin arada küslükte olmaz inşallah emin ol

İnşallah yaa dikkat edicem bundan sonra çok tesekkur ederim

Ilk aylar bir alışma sureci oluyor o yuzden biz de ilk zamanlar herseyden tartisirdik. Ama simdi hersey yolunda cok şükür. Artik bir ailesiniz ve kendi anne babaniza dahi soylememeniz gereken seyler oluyor evlilikte o yuzden birbirinizin acigini vermeyin ve her zaman kusurlarinizi kapatici olun( anne babaya karsi dahi). Cunku siz hic sakinca gormezken esiniz cok rahatsiz olabilir. Ve bence asla ama asla 3.sahislar yaninda tartismayin Zamanla rayina oturuyor zaten.

Hakl
Haklısınız ben de hep bunu savunuyorum ama basaramadik henüz.. kendisi başlatıp beni suçlu çıkarıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…