Önerisi olan var mii

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
Arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce yeğenim beyaz mavi karışımli halima bi bardak çay döktü. O an hemen sildik çıktı gibi göründU ama yarın aynı çay lekesi ortaya cikti. Haliciya vermek için aradık ama bi hafta kapalıyız dediler ve başka verebileceğimiz yer yok . Sizce kurumuş şekerli çay lekesi nasıl çıkar ..?

Cay sade olsaydi kolay cikiyor ama sekerli olunca biraz zorluyor internnetten bakin isterseniz sekerli cay lekesi nasil temizlenir diye. Ama bi cozum bulamazsaniz umarim haliciniz halleder.

Limooooon bolca sikin lekenin ustune sonra nemli bezle ovalayin. Tv de gormustum. Dene bi.

Asprin denediniz mi?
Ben şekersiz çayı asprin ile çıkarıyorum.ama benimde halıma şekerli çay döküldüğünde kopkoyu olmuştu ancak halı yıkama çıkarrttı. İsterseniz halı yıkamacı açılana kadar dokunmayın yıpratabilirsiniz.

Ay halı yıkamacılar çıkarıyor onu hiç uğraşmayın duruversin.
Benim mutfak halısına dökülmedik çay, devrilmedik kahve fincanı kalmamıştı.
Bi de bu konularda pratik bilgim pek yoktur, bir güzel hatır hutur silince lekeleri sabitlemişim.
Veririm yıkamacıya yıkarlar, baktım çıkmıyor naapalım kullanır değiştiririm sonra dedimdi.
Adamlar bir getirdiler, sanki dün almışım halıcıdan, renkleri bile ışıl ışıl.
Benim halı meğer kahverengili grili değilmiş.

İmza: Mutfak halısını mürdüm-gri-beyaz seçen sakar gadın

Kolonya dökün üzerrine bolca. Temiz bir bezle silin. İlk döküldüğü anda yapsaydınız kesin çıkardı leke kalmazdı. Kurumuş lekeye yine deneyin isterseniz. Olmadı yıkamacıyı bekleyin onlarda temizler.

kosla halı spreyi iyi cıkarıyor.bizdede dökülmüstü belli aralıklarla sildik cıktı

limon hakkindan geliyor bu tur lekelerin bolca sık biraz bekle hemen sil cikiyor rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…