önerisi olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HJKL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
erkek arkadaşınız szi sinir sinirden delirtip sabahına hiç birşey ollmamış gibi güzel bi msj atsa napardınızzzz

dayanamam dün akşam niye öyleydin falan diye konuyu oraya getiririm yine

aslında en güzeli konuyu açmadan unutulunca misilleme yapmak ama ben şahsen bunu yapamıyorum dayanamayıp lafı oraya getiriyorum

misilleme yapıncada konuyu drek açıncada bak ben güne güzel başladım güzel bi msj attım ssen niye böyle yapıyosunki illa laf skmak zorundamısın diye üzte cıkıp beni dahada çıldırtıyor sonrada kavga çıkartıyorum susamıyorumdaa :S

O zaman iki medeni insan gibi rahatsız olduğum noktayı kavga uslubu olmadan gayet sakin bir şekildse sorarım.benimle oyun mu oynuyorsun.bu davranışı normal mi görüyorsun yada aynısını ben yapsam sen ne yapardın gibi sorularla devam ederdim...sonuçtan konuşarak aşılır problemler...

nasıl sinirlendim okuyunca herzaman olmasada zaman zaman benim nişanlımda böyle davranıyor.

kavgadan sonra kapatıyorum telefonumu ertesı günde bırsey olmamıs gıbı tatlı mesajlar atıyorum sen deli misin, benimle dalgamı gecıyorsun dıyor

ne tahtamın eksıklıgı kalıyor nede deliligim amac konuyu kapattım, ok seni affetim mesajı vermek salla gec bence

herseyıde bu kadar cıddıye almayın

demekki bu erkekler içinde sinir bozucu oluyomuş bende ona aynı cümleleri kuruyorum sen delimisiin vs.

cıftler arasın da bır tartısma kavga oldugun da
o konu kapatılmamalı.aradan 1-2 saat sonra o konu konusulmalı.
neden nıcın tarıtıstıgınızı bırbırınıze guzelce ıfade etmelısınız kı
ıkınız de hatanızı anlayın .cunku ;o konu hıc tartısılmadanustu kapandıgın da
yarın daha sıddetlı bır sekılde karsınıza cıkacaktır .
ne olursa olsun ne yasarsanız yasayın .ama ; neden nıcın tartıstıgınızı
guzelce konusun .bu aranızda kı ıletısımı kuvvetlendırır .
benım sevgılım de sızın sevgılınız gıbıdır ,aksam tartıstıkdan sonra
sabah hıc bırsey olmamıs gıbı dırek canım askım cıcım moduna gecer .
ama ben buna ızın vermem .trıp de atmam.ama guzelce uyarırım .
"bız dun aksam neden tartısdık, bunu konusalım mı hayatım" derım .
o da alıstı zaten benım bu uyarılarımı artık ,dırek kendısı sorar
"bız dun aksam neden nıcın tartıstık konusalım mı ıstersen" der
kesınlıkle ne olursa olsun konusun .bu cok saglıklı ıletısım kurmanızı saglar .
ama, ırdelemeden bogmadan ustune gıtmeden ....

Son düzenleme:
onu ben bi yapabilsem sizin gibi öyle iletşim kurabilenleri çok taktir ediyorum ama o gerçek anlamda mecazi değil sinir hasstası bende hap kullanıyorum bende sinir yapıyor işde ikimizinki birleşince arada değil 1 saat 1 günde geçse sağlıklı bi konuşma yapamıyoruzki ikimizinde ses tonu tavan yapıyor ama du bakim yarın bi sakin olup denemeye çalışıyim =))

fazIa yüz verme canım erkekIere yüz vermeye geImez:) simdi üstünü kapatmaya caIısırsın sonra herkonunun böyIe üstünü kapatmaya caIısır baska bi yerden patIak verir
üstüne gitme trip atma , sakince konuyu çözmeye caIıs baktın oImuyo ozaman patIarsın

sürekli aynı şeyi yapıyosa kızmakta haklısın ama bi yöndende ıyı kınci olmuyo ınsan ozaman.Senın cok sinirlendiğin bişeyi o çok takmıyo olabılır mesela yada ona sıradan gelebilir.al karşına konuş,bu huyunu sevmiyorum ve üzülüyorum de.Düzeltmek onun elinde çünkü.

çok teşekkür ederim cnlrım hepsini teker teker denicem denek yapıcam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…