Terkeden sevgilimden mesaj atmış.?

en zor dönemimde bıraktı yani ayrılmama izin verdi, onun nasıl desem siniri yada üzüntüsü var hala. Aşık değildim. Ben ayrılmak istedim zaten istesem devam ederdim ilişkiye. Ama desteğini hissedemedim gelecek göremedim. Ondan kaynaklı sebepler tabi daha farklı biri olmasını isterdim. Ama değişmez bencil maalesef.
Engellemek bence bir şey ifade etmiyor, kafa da bittiyse zaten cevap vermezsiniz. Ama yalnız hissetmiş olabilirsiniz şu zor zamanınızda. Belki öfkeniz ve üzüntünüz buna. Ama zor zamanında yanında olmayandan gerçektem hayır helmez.

Engellemek bence bir şey ifade etmiyor, kafa da bittiyse zaten cevap vermezsiniz. Ama yalnız hissetmiş olabilirsiniz şu zor zamanınızda. Belki öfkeniz ve üzüntünüz buna. Ama zor zamanında yanında olmayandan gerçektem hayır helmez.
Kesinlikle öyle çok haklısınız. Herkes kaldıramıyor hastalığı maalesef.

Selam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.

O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
İyi misiniz diye sormasının olayı ne biliyor musun? İyisin diye mutlu olacak değil, kötü olmanı istiyor. Bu erkekler böyledir, ondan sonra iyi olmana gelemezler. Hissettikleri anda da tepende biterler. Tekmeleyerek gönderme taraftarıyım

İyi misiniz diye sormasının olayı ne biliyor musun? İyisin diye mutlu olacak değil, kötü olmanı istiyor. Bu erkekler böyledir, ondan sonra iyi olmana gelemezler. Hissettikleri anda da tepende biterler. Tekmeleyerek gönderme taraftarıyım
Yok benim sağlık sorunum vardı o yüzden sordu onu. İyiyim desem dönmek isteyecekti eminim.

Back
X