Onkoloji - Kanser ve Türevleri ONKOLOJİ BAKIN LÜTFEN

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
170
135
18
22
Merhabalar öncellikle ben 5 ay önce leep konalizsyon olmuştum bugün muayane gittim fakat spekulumla muayene yapamadık canım çok acıdı onun yerine kan ve idrar alındı ve onkolojide smear testi vereceğim bu hafta (normalde eylülde vermem gerekiuor)onkolojide smearı düsük anesteziyle yaparlar mı cünkü canım çok acıyor girmiyor birde leep olduğum dönem refarans dısı olanlarla bugün çıkan referans dışı sonuçlarımı atsam yorumlayabilir misiniz geldiğimden beri ağlıyorum sanki tekrar o psikolojiye döndüm lütfen önemli benim için(ilk koyduğum Leep dönemine ait)

Eklentiler

• IMG_9968.webp
    IMG_9968.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_9967.webp
    IMG_9967.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 18
Kan değerlerinizde (yenisinde) bir sorun yok.
İlk başta lenfosit değerleriniz düşükmüş (bu bağışıklığınız da düşük demek) eğer toparladıysa iyi haber bu.
Onun dışında malesef smear için anestezi vermezler. Hele devlette hiç sanmıyorum 🥲

Kan değerlerinizde (yenisinde) bir sorun yok.
İlk başta lenfosit değerleriniz düşükmüş (bu bağışıklığınız da düşük demek) eğer toparladıysa iyi haber bu.
Onun dışında malesef smear için anestezi vermezler. Hele devlette hiç sanmıyorum 🥲
Allahım napıcam ben bugün gittim rahim ağzım temiz mi değil mi diye baktırmak için zorladık olmadı girmiyor istemsiz kendimi kasıyorum canım çok acıyor onkolojide birde iyice strss yapıp mahvolucam kadın olmak ne kadar zor ya kendimi nasıl rahatlatabilirim ne yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz var mı spekulum girmiyor çünkü

Back
X