- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
ayni sende bendensin sans yanimizdan bile gecmiyorOle ne hikayeler duydum ne hayaller kurdum bn baskalari kadr sansli olamadm hic
hosbuldum Canim burdaki arkadasliklara hayranım ama bu türlü nasip olmadi kimse ile arkadaş olmak nasilsiniz
Hemde 1 bucuk yıldır evlendigim ilk günden beri ama mevlam nasip etmedi dahacok sukur bnde iyiyim bebis mi istyn sen de burda herkes istyr :))
insan burda gormeden sewebiliyor ♡♡♡Ayy burasi cok guzel..Hep gir gir samata:)Iyiyiz cok sukur.Sn nasilsn.Bnde bugunzms rainbow sayesinde geldm Arkadaslar edindmm :))
doktor ne diyor canimHemde 1 bucuk yıldır evlendigim ilk günden beri ama mevlam nasip etmedi daha
Hemde 1 bucuk yıldır evlendigim ilk günden beri ama mevlam nasip etmedi daha
Aynen oyle ama sabirla bekliyecegim en azndn bliorm sorn yk hebuz zmni deil kendmi bole rhatlatiorm ck skur dr asla cocgnz olmaz da diyeblrdi oyuzdn herzmn sukrediorm belki cok bekledim ama yaknda muradma ercm hssediom insallah sabrin sonu selamet :) bu bir sinav belkideayni sende bendensin sans yanimizdan bile gecmiyor
Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese banada nasip etsin inşallah 10 yıldır bekliyoruz
Inşallah artık burda bulusuruz hepAyy burasi cok guzel..Hep gir gir samata:)Iyiyiz cok sukur.Sn nasilsn.Bnde bugunzms rainbow sayesinde geldm Arkadaslar edindmm :))
1 buçukinsaAllah olir kac yillik ewlisin :)
Aminnn Allah sabir versn bn iki yildir bekliom kendminkinide dert saniom Rabbm tez zmnda nasip etsin insllah herkese tbi bnmde ne kdr surer bu dha bilemiormRabbim evlat hasretiyle yanan herkese banada nasip etsin inşallah 10 yıldır bekliyoruz
cok sukur gercekten sorununuz yok gonlunden geceni Allah nasip etsin :)Aynen oyle ama sabirla bekliyecegim en azndn bliorm sorn yk hebuz zmni deil kendmi bole rhatlatiorm ck skur dr asla cocgnz olmaz da diyeblrdi oyuzdn herzmn sukrediorm belki cok bekledim ama yaknda muradma ercm hssediom insallah sabrin sonu selamet :) bu bir sinav belkide
Aynenn tatlm...♡♡♡♡♡♡♡insan burda gormeden sewebiliyor ♡♡♡
Sabır lazım kısmet ama gönül dinlemiyor isteHosgeldn cnm bnde ayni durumdayim aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
doktor ne diyor danimInşallah artık burda bulusuruz hep
1 buçuk
Amin Allah razi olsn cnmcim :***cok sukur gercekten sorununuz yok gonlunden geceni Allah nasip etsin :)
Aynen oyle ama sabirla bekliyecegim en azndn bliorm sorn yk hebuz zmni deil kendmi bole rhatlatiorm ck skur dr asla cocgnz olmaz da diyeblrdi oyuzdn herzmn sukrediorm belki cok bekledim ama yaknda muradma ercm hssediom insallah sabrin sonu selamet :) bu bir sinav belkide
aminnn insaAllah sizinnsorun neRabbim evlat hasretiyle yanan herkese banada nasip etsin inşallah 10 yıldır bekliyoruz
Oyle hersyin yerini zmnini Rabbim bilior zmni vr biz aceleciyiz ama napalim ömür gecior yas gecior ve heray umutlrnn yiklmasi cabasi fkat buda bizim sinavimz bn oyle gruorum insallah gececegiz bzde hu sinavdnSabır lazım kısmet ama gönül dinlemiyor iste
Amin inşallahRabbim tum isteyenlere nasip etsin canm.Sanada insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?