- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.316
- 208
- 32
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Ilkkullandım vücut direniyor dedi doktorum evlendim 2 ayında doktora gitmeye başladım sonra esim gitti 8aylık evlikrn göreve 5 ay gelmedi.geldi 6 ay oldu 3 ay doktora gittim yine olmadi bende bırAktım artık çok bunaliyorum olmuyor diyeiste bnm bildigim igne yumurtayi klomene gore daha iyi olustryir
Bebisin atesini dusurduk cok sukur ama hala asiri huysuz. Insallah oda duzelir. Kolay degil yavrularimiz k bilir nasil aci cekiyolaraynen cNim snn bebis ne oldu iyi mi
Evet drde ve çevremdeki herkes oyle soyluyor bizde haliyle sitres biraz vr ama suan ck asiri deil biraz daha alistk nasip deyip gecioz artkYa en buyuk dusman stres. Benim bi ablam var kafa rahatken hamile kaldi kurtaj olmustu. Simdi 1 senedir ugrasiyolar olmuyo cocuklari. Cunku cok istiyolar, stres yapincada olmuyo iste
Evliyim canım 2 oğlum var, Almanya da yaşıyor ve çalışıyoruzHos geldin tatlm...:)zms rainbow sormadan ben soruyum :) Evlimisin? Bekarmisn? :)))))
oyle gercekten benimkide uyuduBebisin atesini dusurduk cok sukur ama hala asiri huysuz. Insallah oda duzelir. Kolay degil yavrularimiz k bilir nasil aci cekiyolar
Cümlemizden cnm :*Aminnnn Allah razi olsun insallah :*
skma canini dicem ama bnm dememle olmuyor Allah gonlune gore versin canm :)Ilkkullandım vücut direniyor dedi doktorum evlendim 2 ayında doktora gitmeye başladım sonra esim gitti 8aylık evlikrn göreve 5 ay gelmedi.geldi 6 ay oldu 3 ay doktora gittim yine olmadi bende bırAktım artık çok bunaliyorum olmuyor diye
Ya şu "Onlar hanımdır onlar sultandır"ı hep onlar haindir onlar sultandır diye okuyorum ya
Amin insallahskma canini dicem ama bnm dememle olmuyor Allah gonlune gore versin canm :)
Allah bagislasin gurbet zor geloyir mu alistiniz miEvliyim canım 2 oğlum var, Almanya da yaşıyor ve çalışıyoruz
Amin canım inşallah sende hayırlısıyla anne olursun ♡Yalnızlık çok kötü dün esim yoktu bi bebegim olsa onunla uyurdum dedim bazen çok düşünüp ağlıyorum bazen olmazsa olmaz diyorum.kimse de yok yaşadığım memlekette bi esim zor oluyor.Rabbim evlatlarinizi bağışlasın insallah kizlar
Amin teşekkür ederim. Bende eşimde burda doğduk canımAllah bagislasin gurbet zor geloyir mu alistiniz mi
amin ins. canimYalnızlık çok kötü dün esim yoktu bi bebegim olsa onunla uyurdum dedim bazen çok düşünüp ağlıyorum bazen olmazsa olmaz diyorum.kimse de yok yaşadığım memlekette bi esim zor oluyor.Rabbim evlatlarinizi bağışlasın insallah kizlar
Amin rabbim herkese yaşarsın o duyguyuAmin canım inşallah sende hayırlısıyla anne olursun ♡
anladim Allah mutlu mesut etsin :)Amin teşekkür ederim. Bende eşimde burda doğduk canım
Amin canım Cümlemizideanladim Allah mutlu mesut etsin :)
ben isparta 21 temmuzda 23 yasindayim ewliyim bir kizim var ... :)Kizlar nerelerde yaşıyorsunuz ben bolu ama tayine gidecez nasipse ekim de insallah 24 yaşındayım bide ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?